Visszahúzó erők, amik megállítanak 2. rész

A visszahúzó erők, azok a blokkolt energiák, amik megakasztanak téged, megállítanak az életed áramlásával együtt. Nem engedik, hogy igazából az legyél, aki szeretnél lenni, sőt sokszor azt is elnyomják, hogy egyáltalán tudd, hogy mi is szeretnél lenni, és mit is szeretnél csinálni az életben.  

 

Az első részben a másoktól átvett, leképezett energiákat és információkat ecseteltem és, hogy miként szabadulhatsz meg tőlük, ha az Access Consciousness technikáit választod. Rengeteg tisztító és blokkoldó technika van, ha neked az a nyerő válaszd azt, lényeg, hogy működjön.

 

Most a magunk és mások fejére (az ugyan úgy visszahat ránk) küldött megállító erőkről írok és az oldásairól, szintén az Access Consciousness eszközeivel. Ezek a visszahúzó erők lehetnek fogadalmak, eskük, szerződések, paktumok, ígéretek, mágikus kötések, átkok, stb. Én összegyűjtöttem egy csokorra valót egy oldásban. Ha ezt sokszor futtatod magadon és oldod, nagyon sok blokkolt energiád fog felszabadulni és elindul az életed áramlása. Íme, az oldás szövege:

  • A pénzel, munkával, párral, a testel, stb. (ide bármit tehetünk, amit oldani szeretnénk) kapcsolatban az összes korlátozást, hiedelmet, elutasítást, nézőpontot, elkülönülést, esküt, fogadalmat, be nem tartott fogadalmat, lélekszerződést, vérszerződést, hűbéresküt, elköteleződést, ígéretet, be nem tartott ígéretet, stabilitáspontot, formát, struktúrát, rendszert, megállapodást, mágikus kötést, bűbájt, igézetet, rontást, átkot, idejemúlt áldást, rituálét, beavatásokat, energiakötéseket, horgokat, kapcsokat, függőségi viszonyt, visszavonok, hatálytalanítok, elpusztítom, nem teremtetté teszem, a multidimenzionális létem minden részéből, sejt szinten, isten tudja hányszor. Helyes, helytelen, jó, rossz, POD és POC (k-val ejtjük) mind a 9, rövidek, fiúk és túlontúl.

 

Helyes, helytelen, jó, rossz, POD és POC (k-val ejtjük) mind a 9, rövidek, fiúk és túlontúl, egy kódolt tisztító szöveg, aminek a magyarázatát most egy videóban láthatjátok Dain Heertől az Access Consciousness társalapítójától.

 

 

Szeretem még ezeket a kérdéseket futtatni, hogy:

  • Milyen hülyeséget (hitrendszerek, fix nézőpontok, korlátok, ítéletek, bírálatok) használok arra, hogy pl. megállítsam a pénzáramlást az életemben? Minden ami ez, azt hajlandó vagyok most visszavonni, hatálytalanítani, nem teremtetté tenni, elpusztítani? Igen! Helyes, helytelen, jó, rossz, POD és POC (k-val ejtjük) mind a 9, rövidek, fiúk és túlontúl.
  • Bárhol, ahol eldöntöttem, hogy (maradjunk a pénznél) a pénz pl. piszkos, mocskos és utálni való, azt hajlandó vagyok most visszavonni, hatálytalanítani, nem teremtetté tenni, elpusztítani? Igen! Helyes, helytelen, jó, rossz, POD és POC (k-val ejtjük) mind a 9, rövidek, fiúk és túlontúl.

 

 Azt azonban tudd, hogy a tisztítások nem a jövőt teremtik, inkább egy kiüresedés biztosítanak, amit betölthetsz a számodra megfelelő célokkal és potenciálokkal. A jövő teremtéséhez elengedhetetlen, hogy a beragadt rendszereket, blokkolt energiákat kioldjuk és elpusztítsuk. Ha szabad az út, könnyedebben áramlik be minden az életedbe, amire csak vágysz. Merj tudatosan teremteni, használni az erőd, mert akkor egy minőségi és örömteli életet fogsz élni. Ha kérdésben vagy ebben is, akkor nem a múltban éled majd az életet, hanem a mostban teremted a Neked megfelelő jövőt.

 

  • Mit kell tennem, mi kell lennem, hogy boldog, örömteli és könnyed életem legyen?

 

Weboldalam: Tudatos Női Lét

Kincses Anna

 

 

Ha úgy érzitek tetszett a cikk, és még többet szeretnétek olvasni tőlünk, akkor a facebook oldal kedvelés gombjára kattintva, beállíthatjátok, a követésünket. Mégpedig úgy, hogy a „megjelenés elsőként” gombra kattintotok rá. Ha tetszett osszátok meg a cikket, és köszönjük a hozzájárulásotokat a Kicsi Budoár Magazin népszerűsítéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.