2020.10.31. 16:49 – novemberi skorpió telihold

Sándor Zsuzsanna Ilona

Párkapcsolati és – vagy karrier béli feszültséget „gerjeszt”, hoz a mostani skorpió telihold.

 

Kosoknak üzenet a novemberi skorpió telihold napjára

Valamilyen múltbéli titokra derülhet fény. Légy éber, és ne hidd, hogy golyóálló vagy! Neked is vannak rosszakaróid, ellenségeid, akikkel szemben a legjobb stratégia, ha csendben és tudatosan közel engeded magadhoz, hogy a kellő pillanatban váratlanul és hatékonyan tudj reagálni a saját védelmed érdekében. A másik megoldás, ha nagyívben elkerülöd most a konfrontálódásra alkalmas szituációkat.

 

Bikáknak üzenet a novemberi skorpió telihold

Ingerültek lehettek a telihold napján, váratlan érzelmi hullámzások törhetnek rátok, de ne aggódjatok, úrrá tudtok majd lenni minden helyzeten. Ha komolyan veszitek a feszült helyzeteket, és nem próbáljátok meg elodázni a szituációkat, ez segíthet most a legtöbbet, akármilyen piszlicsáré kis semmiségnek tűnő ügyről is legyen szó. A munkahelyeden kellemes hangulatra számíthatsz, talán egy korábbi feszült helyzet is megoldódhat.

 

Ikreknek üzenet a novemberi skorpió telihold napjára

Lassú, egyértelmű és nyugodt kommunikáció, ez a túlélés záloga számotokra ezen a napon. Fontoljátok meg, hogy mire adtok ki pénzt ezen a napon, de az is lehet, hogy egy múltbéli tartozást kell valakinek kiegyenlítenetek. Párakapcsolati vita esetén most nem nyerhetsz, felesleges belemenned nagy vitatkozásokba, hiába van igazad, nem fogod tudni jól kifejezni magad.

 

Rákoknak üzenet a novemberi skorpió telihold napjára

A múlt! A múlt és a nosztalgiázás amúgy is közel áll a szívetekhez, most a telihold ezerrel küldi a múlt emlékeit számotokra. Lehet, hogy csak képekben, de az is lehet, hogy valamilyen formában fizikai szinten is előkerül valaki a múltadból egy váratlan üzenettel. Ha vitás helyzetbe kerülsz egy számodra közelálló személlyel aznap, kellemes béküléssel fog záródni a helyzet.

 

Oroszlánoknak üzenet a novemberi skorpió telihold napjára

Nem biztos, hogy mindenkinek ugyanaz jelenti az örömet, a kikapcsolódást és az élet élvezetét, mint neked. Programokkal kapcsolatban próbálj meg tekintettel lenni mások igényeire, hogy elkerülhess egy felesleges összeütközést. Ne akarj most meggyőzően érvelni, nem fog menni. Inkább koncentrálj a karriereddel kapcsolatos dolgokra, hirtelen jött megérzések, váratlan ötletek adhatnak jól használható inspirációt számodra.

 

Szüzeknek üzenet a novemberi skorpió telihold napjára

A telihold feszültségei a kommunikációdra és a gondolataidra gyakorolhatja most a legnagyobb hatást. Félreértésekbe ütközhetsz a munkahelyeden, de ha kifinomult és udvarias és elegáns módon állsz a szituációhoz, akkor meglepően szerencsés fordulattal tudod zárni a helyzetet, úgy, hogy mindenki jól érezze benne magát.

 

Mérlegeknek üzenet a novemberi skorpió telihold napjára

Szerencsés fordulatokra, elismerésre, dicséretre számíthattok a munkahelyeteken. Élvezzétek ezt a napot, gyönyörködjetek valamiben, akár a teliholdban, akár valami más, számotokra esztétikus dologban. Nagyon alkalmas ez a nap a szépérzéketek táplálására. Vegyetek magatoknak valamit, most biztos, hogy jól fogtok tudni választani és elégedettek lesztek a döntésetekkel.

 

Skorpióknak üzenet a novemberi skorpió telihold napjára

Karrierben, hopp, párkapcsolatban kopp. Nyilván nem ilyen szélsőségesen, de most a külvilág és a társas kapcsolataid, feszültséggel telnek meg. Kiderülhet valami egy ismerősödről, amit már jó ideje sejtettél, vagy beszéltek róla ezt – azt. De az is lehet, hogy a múltadból köszön vissza valaki vagy valami váratlanul. Vagy egy váratlan hír bolygatja meg a nyugalmadat. A munka és az életcélod, amivel érdemes foglalkoznod, az érzelmeket, most okosabb félretenned.

 

Nyilasoknak üzenet a novemberi skorpió telihold napjára

Valami változik körülötted, ez most nem olyan változás, amibe nagy beleszólásod van, az is lehet, hogy kicsit erőtlennek érzed magad az egész helyzettel kapcsolatban. Most ne küzdj! Hideg fej, tárgyilagosság, rugalmasság és elfogadás, ezek a tulajdonságok lehetnek most a barátaid. Tedd félre az érzelmeid, az elveid, és koncentrálj a tényekre!

 

Bakoknak üzenet a novemberi skorpió telihold napjára

A karriereddel kapcsolatban próbatétel elé leszel állítva. Maradj elvhű, hál isten ez neked nem esik nehezedre. Ha úgy érzed, több irányból támadnak, jusson eszedbe, hogy te vagy a legkeményebb, legkitartóbb a csillagjegyek közül. A csend és a megfigyelés, ami most a legnagyobb segítségedre tud lenni.

 

Vízöntőknek üzenet a novemberi skorpió telihold napjára

Felerősödhet benned a várakozás érzése, lehet, hogy nem is tudod igazán, hogy mire vársz, de érzed, hogy nemsokára valami jobb lesz, valami jó fog történni. Emiatt türelmetlenebbé válhatsz a mostani telihold alkalmával. De valójában már nem kell sokat várnod, hogy végre hosszútávon jobban érezhesd magad a bőrödben. Az év végétől sok jóra számíthattok, még egy pici türelem és könnyebb lesz.

 

Halaknak üzenet a novemberi skorpió telihold napjára

Múlt, titkok, álmok. A karriereddel kapcsolatos kérdésekben most légy éber! A hivatalos papírokat, jogi szerződéseket alaposan nézd át, ha valami ilyen aktualitás. A múltadból is visszaköszönhetnek intézni valók, vagy rég elfeledettnek hitt érzések emlékképek áraszthatnak el. Figyelj az álmodra, üzenetet hozhat neked.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük