A férfiak 5 okot is tudnak a póló viselésére

Kicsi Budoár

A férfiak egyik legkedveltebb ruhadarabja, a póló. Szeretik viselni és a férfi ruházati üzletekben is ezt a ruhadarabot keresik a leggyakrabban.

Talán nem véletlen, hiszen a póló remekül passzol farmerrel, sorttal, térdnadrággal és sokan még a zakó alatt, vagy a hidegben, ing alatt is ezt viselik. Voltaképpen minden férfihez illik, akármilyen testalkattal rendelkeznek és akármilyen magasak. Az anyaga többnyire pamut, így nem csak kényelmes, hanem kellemes a viselete is, hiszen kevésbé izzadunk benne, mint egy másmilyen anyagú holmiban. Mégis, miért szeretik a férfiak annyira? 5 okot is felsoroltak, amiért a férfi pólók a toplista élén állnak náluk.

 

1. Nincs korhoz kötve a viselete

Az egyik ok, amiért a férfiak jelentős hányada imádja ezt a ruhadarabot, mert nincs korhoz kötve a viselete. A testre simuló, slim nadrágok leginkább a kamasz fiúk divatos nadrágja, az elegáns ingeket leginkább az üzletemberek, irodai dolgozók, vagy az idősebb férfiak kedvelik. Pólót azonban már egy pár hónapos csecsemő, egy huszonéves, egy ötvenéves, de még egy nyolcvanéves férfi is hordhat. És senkinek nem lesz olyan gondolata, hogy nem a korosztályának megfelelően öltözködik az illető. Még akkor sem, ha arra a bizonyos pólóra egy mókás, vicces kép van nyomtatva.

 

2. A pólóhoz nem nehéz öltözni

Voltaképpen azért, mert sok ruhához remekül passzol. Legyen szó elegánsabb, sportos, otthoni, vagy laza utcai viseletről, ezt a ruhadarabot szinte bármikor és bárhol felvehetjük. A férfiak is ezért kedvelik annyira, s talán ezért is van szinte minden férfinak több tíz darabos gyűjteménye.

 

3. Kényelmes

póló férfiakA férfiak számára szinte ez az egyetlen olyan ruhadarab, amely kényelmes. Lehet benne mozogni, még egy nagy adag ebéd elfogyasztása után sem tapad, feszül a testre, nem szorít. A pamut anyag miatt rendkívül jól illeszkedik bármilyen testalkatra. Arról nem is beszélve, hogy edzéshez is szinte minden férfi csakis pólót visel.

 

4. Az önkifejezés eszköze is lehet

Ma már nagyon sok bohó, vicces és feliratos ruhadarabot lehet kapni. Sokan tudatosan választanak pólót, azaz olyan feliratokkal, idézetekkel ellátott felsőt hordanak, amely valamennyire tükrözi a személyiségüket. A pólóval lehet szerelmet is vallani és viselhetjük a kedvesünk arcképével. Egyszóval, rengeteg lehetőség rejlik ebben az egyszerű ruhadarabban.

 

5. Olcsó és minden üzletben árusítják

Ez az egyik legkelendőbb ruhadarab a férfiak körében, így szinte nem is létezik olyan ruhaüzlet, ahol ne lehetne kapni. Az ára is megfizethető, így talán nem véletlen, hogy az egyik favorit a férfiak körében.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük