A családi események szervezése mindig a nők feladata marad

Sok helyen olvasni, hogy a nők mennyi szerepet betöltenek családjuk életében. Szakácsnő, pszichológus, védőnő, bejárónő, sofőr, rendezvényszervező például. Ezen kívül a nők tartják össze a családot. Ezt sosem nem afféle feladatként fogtam fel, de valahogy nálunk is így alakult ki az idők során. Ez csak egyike annak a szerepnek, melynek igyekszünk megfelelni.

Nálunk elég nagy a rokonság, mert hárman vagyunk testvérek és mindenhol vannak már gyerekek is. Szülein bírnak, jó karban vannak. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy még a 92 éves nagymamám is a legjobb egészségnek örvend. Ha egy családi esemény van, az összejöveteleken a megjelentek száma minimum 15 fő, de ez nem tántorít el bennünket attól, hogy azért évente 3-4-5 alkalommal összejöjjön a család.

egyedi_polo

Olyan alkalmak ritkábban vannak, amikor csak négyen, magunk vagyunk a 2 gyerekkel, de azért ennek is megvan a maga varázsa. A szenteste is ilyen szokott lenni. Persze mint mindig, mostanában is fejtörést okoz az ajándékok megvásárlása. Sokat kutakodok a neten, hogy mit és hogyan kellene beszerezni, de már azért körvonalazódnak az ötleteim.

Fadíszítéshez és közös készülődéshez, mézi sütéshez egyedi pólókat gondoltam csináltatni a férjemnek, magamnak, és a gyerekeknek. A múltkor a lolmarkt.hu-n fedeztem fel, hogy mennyire ötletes és aranyos szetteket lehet ott kapni. Meg is rendeltem magunknak egy ötletes, jópofa családi szettet mely a „Télapó manói” elnevezés alatt hirdette magát. Kifejezetten tetszett, hogy a pólók nemcsak csomagonként egy színben, hanem külön-külön kiválaszthatóak voltak, ahogyan az is, hogy kiváló minőségű pamutanyagból készültek. ezért a férjemnek és a kisfiamnak kék, a lányomnak és magamnak a piros színekből válogattam.

Azért a GYIK menüpontban megnéztem a mosással és vasalással kapcsolatos tudnivalókat is, mert úgy voltam vele, hogy nemcsak ezen a karácsonyon, hanem a következőkön is szeretném ezeket a pólókat viselni. Mondjuk a gyerekek lehet már jövőre bőven kinövik ezeket, de sebaj, majd rendelek akkor valamit  a nekik való szekcióból jövőre.

A csomag ára kedvezőnek bizonyult, a vásárlás néhány kattintással le is bonyolítottam. A futár 2 napon belül meg is hozta a meglepetés pólókat. Ez lesz az egyetlen olyan ajándék, amellyel nem várom meg a szentestét, mert szeretném ha a kismanók már a mézeskalács sütésnél és a fadíszítésnél is szorgoskodnának már körülöttem.

A közös készülődéshez mindig jó ötlet az egyedi póló beszerzése és örülök neki, hogy a mieinket én a lolmarkt.hu pólówebshopban találtam meg.