A csendes elme technikája

Holics-Mester Marianna

A csendes elme technikája megemeli rezgésedet, megtisztítja tudatodat és megnyit, hogy „meghallhasd” azokat az üzeneteket, melyek neked szólnak.

Szükséges elmédet nyugodt, csendes állapotban tartani, amikor arra készülsz, hogy meditáció alatt a beérkező információkat képes legyél fogadni. Válassz egy helyet és időt, ahol egyedül lehetsz. Győződj meg róla, hogy a tévé, a rádió és a telefon ki van kapcsolva. Most ez a te időd, amikor kapcsolatba léphetsz felsőbbrendű éneddel.

 

Lazítsd el a testedet!

Ülj le kényelmesen és győződj meg róla, hogy tested egységben van, gerinced egyenes és vállaidat engedd le.

 

Lélegezz tudatosan!

Koncentrálj a lélegzetedre, ahogy az be- és kilép a testedből. Belélegzésedet tiszta fényenergiaként képzeld el (amint be- és kiáramlik orrnyílásaidból) és kilégzésed alatt (a szádon keresztül) képzeld el, hogy a toxikus energiák eltávoznak testedből. Miközben légzésedre koncentrálsz, tudd, hogy élet-energia tölt fel, amely megtisztít és energetizál.

 

Nem baj, ha elkalandozol!

Ha azon kapod magad, hogy elméd elvándorol,  egyszerűen vonulj vissza azonnal a csendbe.

Ilyenkor önmagadat az emberi lényed nem létezésére fókuszálod. Ebben a nyugodt elmeállapotban egód és érzékelt valóságod nem létezik, ez a csendes elme.

 

Figyelj!

Most van itt az ideje megfigyelni a csendet. Szentelj külön figyelmet a hirtelen felbukkanó képeknek, vagy egyedülálló szavaknak. Ezek üzenetek, melyeknek jelentése van számodra itt és most.

 

Írd le!

Fogj egy tollat és készíts elő papírt az átjövő üzenetek számára. Írd le azokat rögtön, mihelyt tudod, amíg még pontosan emlékszel rájuk.

 

Forrás: Sahvanna Arienta „A Fénymunkás” című könyvéből

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük