A DNS hatással van a fizikai világra

Holics-Mester Marianna
Latest posts by Holics-Mester Marianna (see all)

Vajon milyen hatása van az emberi DNS-nek a fotonokra, amikből ez a világ készült?

Az emberi test anyaga milyen hatással van a fizikai világra?

 

A médián keresztül ahhoz szoktatnak hozzá, hogy féljünk. Sok dolgot kapunk, amitől félnünk kell. A környezetünk változik, új vírusok, új betegségek, tragédiák, erőszak, klímaváltozás. ha a fókuszunk, az, ami létrehozza a körülöttünk lévő világot, és mi erre fókuszálunk, akkor milyen fajta világot teremtünk?

De ezt megváltoztathatjuk. Mi valósággyártók vagyunk. A kulcs ehhez, hogy tudnunk kell, csak azt tudjuk legyártani, megteremteni, amit a szívünkben hiszünk. Mindez az új tudományhoz vezet, egy új spiritualitáshoz, ami összeáll a hitünk alapján. A világ alapja a hitünk. A kérdés az, hogy te mit hiszel magadról, mit hiszel a világodról? Három kísérlet, ami okot ad arra, hogy megváltoztasd a hitedet azzal kapcsolatban, aki vagy. Bizonyíték arra, hogy a belső hitünk változtatja meg a külső világunkat.

Az első kísérlet, Svájc, genfi egyetem 1997 július 25-én arról számoltak be, hogy több mint 3400 újságíró. oktató, tudós és mérnök, több, mint 40 országból fogtak egy fényrészecskét, egy fotont és kettévágták. Egy olyan speciális gépbe rakták őket, ami megfogta a fotonokat és különválasztotta őket egymástól 20 km-re. Miután különváltak, megkezdték a kísérletet. Bármit is csináltak az egyik részecskével, a másik részecske úgy viselkedik, mintha még mindig összeköttetésben állna a másik részecskével, függetlenül attól, hogy 20 km-re van tőle.

A két részecske fizikálisan már nem volt együtt, az energia azonban még mindig összeköti őket.  Miért? A jelenséget összefonódottságnak hívják. Ha visszamennénk a világegyetem keletkezéséig, akkor volt idő, mikor minden össze volt kapcsolódva fizikálisan is, az ősrobbanás előtt. A mai világegyetem nagyon sok fényév átmérőben.

A Hubble űrteleszkóppal készült fotó
A Hubble űrteleszkóppal készült fotó

 A tudósok úgy gondolják, ez a közepe a világegyetemünknek. A tudósok azt mondják, hogy az ősrobbanás előtt a világegyetemünk egy kis labdához hasonlított. Abban az időben minden nagyon össze volt sűrítve, a világegyetem és a hőmérséklete nagyon forró volt. Ezután elkezdett kitágulni és folyamatosan tágul ma is.

A lényeg a következő: a kísérlet azt mutatja, hogy ha egy részecske egyszer fizikálisan össze van kapcsolva és aztán fizikálisan ketté van választva, attól az energia még mindig összeköti. A tusósok azt mondják most, hogy a világegyetem egyszer fizikálisan össze volt kapcsolódva és aztán szétvált, de az energia még összeköti. Ez az oka annak, hogy te és én és minden mindig össze van fonódva.

 

2. kísérlet

Dr. Vladimir  Poponin kísérleteDr. Vladimir  Poponin orosz kutató végezte 1992-ben. Fogott egy üveg csövet az összes levegőt kiszívta belőle, vákumot hozott létre, feltételezve, hogy az üvegcső üres. De nem üres. Tudjuk, hogy van valami abban a csőben, amit fotonnak hívunk, fényrészecskének. A tudósok megnézték, hogy hol vannak a fotonok a csőben. Oda vannak-e ragadva az oldalára, az aljára, egy csomóban vannak?

A kísérlet első részében, amikor megmérték őket, akkor teljesen véletlenszerűen fordultak elő, a fotonok mindenhol ott voltak. Ezután fogtak egy emberi DNS-t és betették a fotonok közé. Vajon milyen hatása van az emberi DNS-nek a fotonokra?

Milyen hatással van az a dolog, amiből a te tested készült arra a dologra, amiből ez a világ készült? Az emberi test anyaga milyen hatással van a fizikai világra?

fotonok és DNSA hagyományos tudományban semmi nem támasztja alá ezt a hatást. Nekünk azt tanították, hogy nem tudunk hatással lenni a világra. De nem ezt bizonyították ezek a kísérletek. A fotonok felvették a DNS alakját, elrendezésüket tekintve a fotonok fizikálisan megváltoztak. A fotonok mozogtak a DNS jelenlétében. Az a dolog, amiből a világunk áll megváltozott annak a dolognak a jelenlétében, amiből a mi testünk áll. Amiből a te tested áll, az változtatja meg a világodat.

Mi történik akkor, ha kivesszük a DNS-t? Mi történik a fotonokkal? Amikor kivették a DNS-t, akkor a fotonok úgy viselkedtek, mintha a DNS még mindig ott lett volna, mitnha még mindig fizikálisan össze lennének kapcsolódva. A hagyományos tudomány szerint semmi nem magyarázza ezt. Az új tudomány szerint igen, ezt hívják DNS fantom effektusnak. Ez azt bizonyítja, hogy a DNS hatással van a fizikai világunkra.

3. kísérlet

Minden egyes emberi szív körül van egy energiamező. amit mérhetünk, ez kb. másfél és két méter átmérőjű.- állították a tudósok. Ha ez a mező ott van minden egyes emberi szív körül és ez egy erőteljes energiamező, akkor miért érne véget két méternél? Azért, mert a tudosók berendezéseinek ez volt a határa. Az emberi szív körülötti mező hatalmas távolságra kiterjed attól a ponttól, ahol valójában a szíved van. Ezt a mezőt meg lehet mérni, és ha megváltoztatod az érzéseidet, akkor látni lehet, hogy hogyan változik ez a mező.

Milyen hatással van a szívünknek a DNS-re? 

Milyen hatással van a szívünknek a DNS-re? Mindenki ismeri a DNS kettős hélix struktúráját. Azt találták a tudósok, hogy néhány érzelem ellazítja a hélixet, néhány érzelem pedig összehúzza ezt a hélixet, megfeszíti. Amikor a DNS el van lazulva, akkor te egészséges vagy, erős az immunrendszered. Amikor a DNS feszes, akkor annak az immunrendszered látja kárát.

Mi történik akkor, ha megváltoztatjuk az érzéseinket a szívünkben? Pozitív érzelmek jelenlétében, mint a hála, a szeretet, együttérzés, stb. a DNS-t ellazította. A harag, irigység, gyűlölet, stb. jelenlétében a DNS összehúzódott.

És nem tettek mást az emberek, mint azt, hogy éreztek valamit, volt egy érzésük, amivel megváltoztatták a DNS-t a testükben. Az emberi érzelem olyan hatásokat kelt, ami cáfolja a fizika hagyományos törvényeit a térrel és az idővel kapcsolatban.

Ez azt jelenti, hogy te és én tudunk a testünkben olyan érzést kelteni, hogy ne legyünk korlátozva fizikai törvényei által (ahogy ezeket a fizikai törvényeket ma ismerjük). Ekkora hatalommal rendelkezel. Mi a lényege ezeknek a felfedezéseknek? Az érzelem megváltoztatja a test DNS-ét, a DNS megváltoztatja a világ anyagát, a DNS megváltoztatja a fotonokat, amiből a világunk készült. Tehát az érzelem megváltoztatja az anyagot. Ezek a kísérletek bizonyítják azt, amit az ősi hagyományok mindig is állítottak, azt, hogy olyan hatalommal rendelkezel, ami befolyással van a körülötted lévő világra.

Itt van egy videó, amiről sok ember azt gondolja, hogy egy csoda. De ez csak addig csoda, amíg meg nem értjük ezt a tudományt. Akkor már nem csoda lesz, hanem technológia.

Ezt a filmet egy gyógyszermentes kórházban készítették Kínában. Ez a film egy nőről szól, akit rákkal diagnosztizáltak a húgyhólyagjában. Hét és fél centi átmérőjű daganat volt a húgyhólyagjában. A nyugati orvosok azt mondták, nem tudnak csinálni semmit, nem tudnak segíteni rajta.

Ezért ez a hölgy elment erre a kínai klinikára, ahol másképp gondolkodnak és alkalmazták azt a technológiát, az ősi bölcsesség szerint, ami ugyanaz a tudomány, amit az előző kísérletekkel megmutaattam. Van három terapeuta, akit arra képeztek, hogy a megfelelő érzést érezze a szívében. Létrehoztak egy olyan érzést, mintha a nő már meggyógyult volna. Látni fogjuk egy ultrahangon keresztül és végig tudjuk nézni azt, hogy a rák hogyan tűnik el 3 perc alatt.

A hölgy ébren van, tudatánál van, nem kapott érzéstelenítőt, hisz a folyamatban, hisz abban, ami történik. Látni fogunk a monitoron két képet. A bal oldali kép a gyógyítás előtt készült, a jobb oldali kép az valós idejű, tehát látjuk a gyógyítás folyamatát. Miközben a gyógyulás történik, hallani fogjátok a terapeutákat, hogy egy szót kántálnak. De a csoda nem a szavakban van. Bármilyen szó lehet, de ez az a szó, amit ők választottak. Ami megerősíti a bennük lévő érzést. Megállapodtak abban, hogy ez az a szó, ami létrehozza számukra az érzést.

 

A modern tudományokban ez nem történhet meg, szerintük ez egy csoda, mert nem értik azt a mezőt, ami mindent összeköt, és ne értik azt a nyelvet, ami beszél ahhoz a mezőhöz. A terapeuták által választott szónak laza fordításban az a jelentése, hogy már megtörtént. A gyógyulás már végbement. Nem meg fog történni majd egyszer valamikor, hanem már megtörtént a múltban. Ez nagyon fontos, mert az energiamező egy tükör, visszatükrözi az érzésünket arról, amit a jelen pillanatban megélünk, a most-ot. Tehát, amit választunk, hogy mit élünk meg az életünkben először azt éreznünk kell a szívünkben, mintha az már megtörtént volna. Ennek alkalmazását látni fogod az ősi bölcsességekben, az ősi technológiákban. Így teremtenek ők esőt, így teremtenek ők gyógyulást.

 

Készült Gregg Braden előadásai alapján

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük