A felépülés mindenek előtt

A női magazinokban mindig lehet olvasni valami okosságot, hogyan lehet lefogyni, hogy fogadd el önmagadat és hasonló tanácsok fogadnak minket. Az egyik interneten fellelhető oldal pedig ezzel szemben egy nagyon fontos témával foglalkozik. Az alkoholista embereknek szeretnének segíteni. Azoknak, akik már felismerték, hogy változtatni szeretnének az életükön és a felépülésre szeretnének koncentrálni.

A Felépülők csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy mindenki olyan életet élhessen, amilyet szeretne. Alkoholista jelző nélküli, szabad életet.

alkoholista

Van egy 28 napos program, aminek segítségével már nagy eredményeket értek el. Nem egy olyan program ez, mint a többi, hogy napi 1-2 órás konzultációk vannak. Ez egy bentlakásos projekt, ahol egészen a kezdetektől a 28. nap végéig segítenek. Egy szilárd keretrendszer kapnak a bentlakók, ami nagyon jól tud segíteni az azonnali vágyteljesüléssel kapcsolatos kiszolgáltatottságot. Itt fokozatosan lehet megtanulni, hogy mire van szükség és milyenek lesznek a józan mindennapok. És itt még a hozzátartozókkal is találkoznak, konzultációt, előadást tartanak nekik, hiszen ők is fontos szerepet játszanak a felépülésben.

A munka viszont nem áll meg a 28. napon, hiszen utógondozásra is vállalkozik a Felépülők csapata. Ez azt szolgálja, hogy az elért eredményt, a józanságot a mindennapokban is fenn tudd tartani.

Ha ezek alapján eszedbe jutott valaki, akinek ez jól jönne, és már elhatározta magát a józanságra, de segítségre van szüksége, akkor ajánld a figyelmébe ezt a programot, hátha neki is nagy segítség lehet. Vagy ha neked van szükséged segítségre, akkor neked is jó lehetőség lehet. A Felépülök csapata mindent meg fog tenni az eredményességért.