A férfi ereje

Felmerülhet a kérdés, minek ír egy nő a férfiakról, főleg a férfi erejéről, pláne a péniszében lévő erőről?

Sok férfi ír arról, mi legyen egy nő életcélja, feladata, mit kéne beteljesítenie, mi az ügye, a dolga. Aztán arról is írnak mit kéne csinálnia, mit nem kéne csinálnia, milyennek kéne lennie és milyennek nem. Mint például a gyerekszülés, a munkavállalás vagy épp a párkapcsolati státusz.  Ezek persze mind érdekes nézőpontok a részükről. Te szereted, ha megmondják neked, mit kellene csinálnod?  Milyennek kéne lenned? Én nem szeretem.

Van egy olyan nézőpontom, hogy amikor valaki ír valamiről, szinte mindig önmagáról ír. Tanácsadásokban, coaching oldásokban is, kinek a gondolatait írja le? A saját nézőpontjait, főként a megtapasztalásait. Én is így teszek. Van már férfiként női önbizalom edző is, és számomra teljesen világos kinek is az önbizalmát edzi elsősorban? 🙂 Most én is, a férfiakról fogok írni. 

Ha a kvantumfizikának igaza van, és ha minden úgy működik és viselkedik, ahogyan rá tekintünk, akkor ez a férfi péniszére is vonatkozik.

A testünket, a világunkat, az egész életünket és tapasztalatainkat, a nézőpontjainkkal teremtjük meg. Ha azt mondod magadnak a tükörben, – Ó de csúnya kövér vagyok! – akkor milyen üzenetet is adsz a testednek? Ez nem baj és nem rossz, csak lásd tudatosan mit teremtesz a nézőpontjaiddal. Mi változhatna a valóságodban, ha pár napig hálás lennél a testedért és azt mondanád, – De szuper, hogy olyan vagyok amilyen!

Kedves férfiak! Mi van, ha a péniszed is azt adja neked, amit te gondolsz vagy mondasz róla? Például, nincs elég jó merevedésem. Mikor fiatalabb voltam akkor még sokkal jobban ment minden. Mikor a szeretőmmel voltam akkor nagyon aktív voltam, és így tovább.

  • Mi lenne, ha nem tennéd rosszá azt, ahogyan most működik a tested?
  • Mi lenne, ha ezt mondanád ezek helyett? – Most másképp működöm, nem rossz ez sem, csak más.
  • Mi lenne, ha ahelyett, hogy definiálod a tested, megítéled, fix nézőpontba helyezed, vagy feltételezett diagnózist állítasz fel, ami lehet akár impotencia vagy renyhe működés, csak azt mondanád, most ez van?
  • Mi kellene, hogy ez megváltozzon?
  • Mit tehetek, hogy ez megváltozzon?
  • Menjek el orvoshoz, pszichológushoz, masszázsra, sportolni?
  • Még mi más lehetséges ezeken kívül, ami nekem ezt megváltoztatná?
  • Ki tudja a legeslegjobban azt, hogy mi a jó a testednek? Ki ha nem Te?

Biztosan tudod milyen érzékelni az erődet, egy jó edzés, vagy foci után. Amikor van egy erőteljes merevedésed, akkor az is legalább ilyen kellemes érzés lehet. Ez biztos önbizalmat ad neked. Persze ehhez érdemes bíznod a testedben és abban, hogy megmutatja neked, mit szeretne. Kommunikál veled, és elmondja, hogy mi lenne neki a legnagyobb hozzájárulás.

  • Bízol a testedben?  Bízol a férfi erődben? Megkérdeznéd a testedet, mitől lenne benne annyi öröm amit még sosem tapasztaltál semmitől?

Egy pár érdekesség a nagyvilágból ehhez a témához. Kínában kisgyermekkortól oktatják a fiúkat és a lányokat is, hogyan őrizhetik meg a szexuális potenciáljukat, ezáltal egészségüket és, hogy könnyebben elérhessék céljaikat az élet más területein is.  A chi-kung különböző technikákat ad a hűvös és forró szexuális energia kezelésére, de több más harcművészeti technika is foglalkozik ezzel.

 

Brahmacsarja egy technika. Nagyon sok könyv szól erről, és én nem vagyok részleteibe menő szakértője. A lényeg, hogy a férfi meg tudja élni az orgazmust ejakuláció nélkül is. Elvileg erre bárki képes. A masszázsaimon nem egy férfi élte már át a Brahmacsarját, azt sem tudva, hogy képes erre. Ez a technika hozzájárul, hogy órákig lehessen szeretkezni.

A tantrikus felfogás szerint a szexuális teremtőképesség azonos a szellemi teremtőképességgel, azaz a megvilágosodással. A légzésből, ivásból, evésből, napfényből, holdfényből stb. összegyűjtött energia 25-40%-át a szexuális energia előállítására fordítjuk, ami a férfiaknál fizikailag a spermában van eltárolva. Egyetlen ejakulációban 200-500 millió spermasejt van, és minden egyes sejt egy potenciális emberi lény. Az ejakulátum kibocsátása azt jelenti, hogy a testnek többet kell termelnie belőle és a nyersanyagot a vérből vonja ki, ami viszont értékes elemeket von el a test minden szervéből, beleértve az agyat is. Egy átlagos férfi élete során kb. 5000 ejakulációval 15 liter magot veszít el. Minden ejakulációban lévő 200-500 millió spermával ennek a férfinak az élete során elegendő spermasejtje keletkezik ahhoz, hogy 200-szor újratermelje a Föld egész jelenlegi népességét.”

Micsoda csoda lakozik minden férfiban? Bele gondolnál ebbe? Te mit tehetnél másképp, ahelyett amit eddig tettél? Mi adna neked több erőt, hosszabb és mélyebb élményt? Lehet, hogy az mikor a pároddal együtt vagy, időnként lelassítasz vagy megállsz és veszel egy-két mély lélegzetet és fürdőzöl a nő szemében, illatában, hajában, hangjában.

Mi lenne, ha nem hajszolnád az orgazmust? Mi van, ha pont attól, hogy arra koncentrálsz, nehogy hamar eljuss az orgazmusig, nem éred el, amit szeretnél? Lennél-e a pároddal cél nélkül, elvárás nélkül, játékos együttlétben, örömben és mókában?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük