Sarvaicz Mihály: A műcica

Olvasói Levél
Latest posts by Olvasói Levél (see all)

A kavargó tömegben minden fajta ember képviselve volt, amely csak kíváncsi lehet a tudomány szenzációs eredményeiből a közönség számára elérhető, de általában csak a pénzesebbjének elérhető legújabb kütyük tömeges bemutatkozására.

 

A vásárra ellátogatók túlnyomó többsége inkább csak a szívét szerette fájdítani, legfeljebb- ha már megvenni nem tudja a hőn vágyott cikket- azzal szeret eldicsekedni, hogy a megjelenése napján, illetve közel hozzá már láthatta és szerencsésebb esetben akár meg is foghatta.

Jólesik elnézelődni, meginni egy sört, a gyereknek egy fagyit venni, sűrűn hangoztatni a valahonnan éppen meghallott műszaki adatokat, amitől aztán rögtön kicsivel több lesz az ember fia, és amitől az ember lánya is egy kicsit még feljebb nézhet okos és nagyszerű apjukomjára.

Ebben a lassan majdnem mindenhová eljutó és mindent alaposan elborító  embertömegben rengetegen voltak azok is, akik biztosították a látogatók szórakozását. A legtöbben egy- egy gyártó cég képviselőiként emelték a rendezvény fényét, megint mások külső munkatársként vettek részt a hangzavar fokozásában, de ezek hangja elveszett az ügynökök kiáltozásának orkánjában. 

Az éppen feltűnt ügynök egy ötméteres átmérőjű, húsz centi magas műanyag palánkot fektetett a kénytelen- kelletlen hátrébbhúzódó, bámészkodók között a földre, majd egy ládából az így elzárt körbe kiengedett három kiscicát. A kis állatok egy kupacban maradva, tanácstalanul álldogáltak. A jólértesültek tudni vélték, hogy egy bennfentes állatkereskedésnek sikerülhetett kijátszani az élőállatokra vonatkozó tilalmat, amivel a vásárban a fertőzésveszélyt akarták a rendezők megelőzni.

Az ügynök a körül  állók gyerekei közül hármat bekért a körbe és a gyerekek elkezdhettek játszani a cicákkal. Először a gyerekek és a cicák is megilletődve tétováztak, de rövidesen kezdett szűk lenni az elkerített terület. A bámészkodók közül néhányan már mentek volna tovább- ugyan kit érdekel néhány koszos kismacska- de az ügynök éppen erre a pillanatra várt.

 

  • Hölgyeim és uraim!- ordította – Amit itt láthatnak azt eddig sehol máshol nem láthatták. 

 

Egy úr hangosan röhögve vonta kétségbe az előbbi kijelentést, de a derék ügynök nem sértődött meg.

 

  • Kérem nézzék csak meg jobban, hogy mit látnak, uram abban a barna kalapban, megtenné nekem azt a szívességet, hogy közelebb jön és megfogja az egyik kiscicát ? Persze, ha fél tőlük, akkor inkább szólok egy hölgynek!

 

Mivel az ügynökök legjobbjai kész lélekbúvárok és ez az ügynök jó ügynök volt, az úr megfogta az egyik cicát, elkezdte simogatni is, de kis idő múlva széles mosollyal az arcán az ügynökhöz fordult. 

 

 

  • a műcicaÍme hölgyeim és uraim ez az úr elmondhatja magáról, hogy az első gépmacskát, vagy ha úgy szebben hangzik műcicát tarthatta a kezében, amelyet a Kotora Sinezu vállalat- természetesen elsőként a világon- piacra dobott, és az itteni bemutatóval egyidejűleg a világ számos másik helyén is a nagyérdemű közönség számára rendelkezésre bocsát.  

Mert szeretnénk, ha a kedves vásárló sokkal, de sokkal elégedettebb lenne a mi műcicánkkal, mint az elavult biológiai szerkezetű hagyományos macskákkal. Azok a szörnyetegek ugye művelnek néha olyan dolgokat, amelyekkel nem szeretném most az érzékenyebb lelkű látogatókat terhelni, de azért sajnos  utalnom kell a hagyományos macskák két, szintén hagyományos végtermékére, amit általában a tulajdonosnak, illetve a tulajdonos szüleinek kell eltakarítani.  

Mélyen tisztelt publikum, a Kotora Sinezu  MIC 01-es műcicája a macskatartásban forradalmat fog elindítani, és ez azt hiszem nem túlzás. Ezek a műcicák rendelkeznek a biztonságos cicatartáshoz szükséges minden biztonsági berendezéssel. A merevlemezük tartalmazza az általános viselkedési formák minden fajtáját, amit a tulajdonos, illetve a szüleik tetszőlegesen állíthatnak be, azon felül memóriakártyát is lehet hozzájuk csatlakoztatni, ezzel bővítve amúgy is tekintélyes képességeiket. A bundájukat  természetesen a legjobb minőségű poly-fene-vinil-ből, a legújabb technikával állították elő, abszolút mentesen minden szőrhullajtási hajlamtól, ami ugye egy hagyományos macskáról nem mondható el. 

Szilárd élelmet, illetve folyadékot nem szükséges, így nem is célszerű fogyasztaniuk, mindössze az olcsó éjszakai áramra van szükségük, de teljes feltöltés esetén három teljes napot is működőképesek lehetnek, ami természetesen nagymértékben függ az őket igénybe vevő gyermekek erőállapotától is. 

Természetesen egy év teljes körű garanciát és tíz év alkatrész ellátási garanciát is biztosít a Kotora Sinezu, a vásárlás helyétől függetlenül, bárhol a világon. 

Végezetül hölgyeim és uraim, az első százötven megrendelő, aki legalább húsz százalék előleget befizet,- két napon belül otthonában veheti át a Kotora Sinezu MIC 01-es műcicáját, a mai nap fényének emeléséért az ajánlott fogyasztói ár mindössze ötven százalékáért, azaz három koszos élő macska áráért. Ne felejtsék, a Kotora Sinezu MIC 01es műcicája igazi, sőt a legigazabb, talán egyenesen az egyetlen igazi macskafajta, amely a gazdája minden igényének tökéletesen megfelel!

 

A megrendelni akaró tömeget az ügynök csak biztonsági őrökkel tudta megfékezni, a tömeg még akkor sem adta fel, amikor már  teljes áron adták a műcicákat.

 

Minden szépen és rendben ment, mindössze egy zavaró momentum adódott, amikor egy kóbor macska betévedt a csarnokba a sült húsok és a hamburgerek illatára, de néhány bátor ember megrugdosta a dögöt és kizavarták a csarnokból.

Ez a nap a Kotora Sinezu hatalmas sikerét hozta szerte a világon. 

A két tulajdonos még a szokásosnál is szélesebben  vigyorgott egész este, aztán éjfél felé a főkonstruktőrt is magukhoz kérették.

 

  • Most már látjuk, hogy teljes mértékben igaza volt. Maga nem csak nagy tudós, de nagy látnok is. Azt hisszük itt az ideje a másik nagy találmányának is. Hogyha véget ért a nagy munka után igazán megérdemelt szabadsága, gyűjtsön össze egy még erősebb csapatot- természetesen szabad kezet és költségkeretet kap- és lássanak neki a műgyerek megtervezésének. 

 

Ideje, hogy végre jó irányba álljon a Földön az élet! 

 

Sarvaicz Mihály

Olvasói Levél

Telefon: +36 30 703 6971 E-mail: info@kicsibudoar.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük