A nők idegenkednek az autószervizeltetéstől pedig itt nincs rá okuk!

A nők sokféle szerepet betöltenek a hétköznapokon, főleg, ha gyerekek is vannak. Én is így vagyok ezzel, nekem is sokféle teendő akad. Vezetni kell a háztartást, figyelni a gyerekekre, gondozni a kertet. Vannak testhezálló, és kevésbé testhezálló feladatok is, melyeket időnként el kell végezni. Én például kifejezetten idegenkedem az autóval kapcsolatos dolgok intézésétől, ha van rá mód, inkább a család férfi tagjaira bízom a nemes feladatot.

Bár, annál a szerviznél, ahová már régen hordjuk az autót nem kellene, hogy így legyen. Ez egy budapesti, 19. kerületi műhely. Azért is szeretjük nagyon, mert ők könnyűszerrel ellátják szeretett, idősebb, már-már családtagnak számító autónk körül az összes szerelési és szervizelési munkát is.

futómű beállítás ár

Honlapjukon minden szükséges információt megtalálhatunk

A műhely honlapja a www.metaautoszerviz.hu oldalon érhető el. Az általuk nyújtott szolgáltatások és a hozzájuk kapcsolódó árak is részletesen be vannak mutatva. Diagnosztika ár, futómű beállítás ár, fékcsere ár, óradíjak, mindent részletes információt megtalálunk az árak menüpont alatt. A munkafolyamatok részletes bemutatásáról is szembetűnik, hogy profik és nagyon körültekintőek a témában, és úgy dolgoznak, hogy ügyfeleik maximálisan elégedettek legyenek.

Több mint 15 éve foglalkoznak mindenféle korú, márkájú és típusú autók karbantartásával, bármilyen területen. Szolgáltatásuk rendkívül széles körű. Foglalkoznak autó átvizsgálással, állapotfelméréssel, autódiagnosztikával és hibakód olvasással, autóvillamossági szervizzel, autóklíma karbantartással, fékjavítással, fényszóró beállítással. Ezeken kívül fordulhatunk hozzájuk akkor is, ha gumicserével, kipufogó javítással, kuplunggal, lengéscsillapítóval, olajcserével vagy akár vezérléscserével kapcsolatban szeretnénk segítséget kérni. Gyorsan és pontosan, korrekt árakon dolgoznak. A munka megkezdése előtt árajánlatot küldenek az ügyfélnek, és a javításokhoz csak akkor kezdenek hozzá, ha visszaigazolást kapnak az ügyfelektől.

Kapcsolatfelvételhez telefonszám áll rendelkezésre a honlapon, de online is foglalhatunk időpontot. A műhely egyébként Budapesten, a 19. kerületben található, jól megközelíthető.

Forduljunk hozzájuk bizalommal, ha autószereléssel kapcsolatban akad bármi gondunk, vagy ha érdeklődünk náluk a szolgáltatások árai, iránt, legyen az futómű beállítás ár, diagnosztika, kuplungcsere vagy bármilyen autószereléssel kapcsolatos költség. Érdemes, mert nagyon kedvező árakon dolgoznak.