A Reinkarnáció

Holics-Mester Marianna
Latest posts by Holics-Mester Marianna (see all)

Oly sok adatot gyűjtöttek össze indiai gyerekektől, akik emlékeznek az előző életeik bizonyos emlékeire. Nem lehet kérdéses, hogy létezik reinkarnáció.

Minden új földi élet egy korábbi élet folytatása. A korábban megélt számtalan élet alakította ki mai személyiségünket. Tudatunk (szellemi részünk) folyamatosan jeleket küld az elmének, hogy gondolataink ráhangolódjanak a korábbi tapasztalatokra. Ezáltal válaszolni tudunk az előttünk álló, megoldásra váró helyzetekre. Gyakran érezhetjük magunkban ezt a kettősséget, amikor különböző irányból különböző impulzusok érnek minket. Minél inkább elmegyünk az egyik irányba, annál inkább gyarapodik tudásunk a létezés azon aspektusáról.  A reinkarnáció hosszú köre során a föld bármely pontján felbukkanhatunk. Létezhetünk, férfi vagy női testben. Mindenféle vallás követői lehetünk.

“Úgy tűnik, az életünknek van célja. A tudósok ezt Teleológiának* nevezik és abszolút elvetik.”

Colin Wilson

A reinkarnáció ugyanúgy kódokban jut el hozzánk, mint ahogy a DNS hordozza a saját kódjait. A DNS-en keresztül újraéleszthetjük ezeket a tapasztalatokat a benne rejlő információk révén. 

Amikor egy élet véget ér, csakhamar új élet születik. Újjászületésünk helyét és új testünket egy mágneses folyamat határozza meg, amely a szülők tudatára hangolódik. Minden földi születés a tudatból formálódik, független intellektussal rendelkező, egyedi személyiségként él tovább. Ez nem azonos a korábbi személyiséggel.

 

Körülbelül négy héttel a fogantatás után születik meg az első kapcsolat a magzat és az újjászületésre hajlandó tudat között. Körülbelül 4 hónap múlva kialakul az új élet. A magzatot ekkorra lakja be a lélek.  Életünk során a tudat végig impulzusokat bocsát ki, ez inspirálja a gondolatainkat. Ezek reagálhatnak rá, de mindig csak szabad akaratunkból. Végül gondolataink által döntjük el, hogy reagálunk-e és ha igen, akkor hogyan?

Ezek az impulzusok a tudat és a homlok (harmadik szem) közötti mágneses kapcsolaton utaznak. A tudat jelzései agyunkon és idegrendszerünkön keresztül áradnak szét a testünkben.  A lélek egy második kapcsolatot hoz létre, ez szívünkhöz (szívcsakra) kötődve a szíven és a vérkeringésen át látja el testünket életenergiával. Szükség esetén a tudat a kromoszómarendszer és a DNS segítségével előző életünk befejezetlen eseményeit.  Ha a tudat úgy dönt, hogy testi vagy mentális sérüléssel kell élnünk, ezeket is beprogramozza az új testbe. Az anyagi világban ezt örökségnek nevezzük.

 

Teleológia*: Idealista tan, mely szerint a természetben minden Valamilyen cél szerint van megalkotva.

 

Forrás: Staya Erusa, út a tudás könyvéhez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük