A tudatosság 7 pecsétje

Holics-Mester Marianna
Latest posts by Holics-Mester Marianna (see all)

Az emberek többsége szereti azt gondolni, hogy nagyon magas tudatossággal rendelkezik, vagy legalábbis sokkal magasabb tudatossággal, mint a legtöbb ember. De honnan tudhatod ezt biztosan? Szeretném megosztani veletek a tudatosság 7 pecsétjéről szóló ismereteket.

 

Az egész valóság tudatból és energiából, vagy gondolatból és érzelmekből jön létre. Mindenki élete tudatának és érzelmeinek demonstrációja. Az emberi tapasztalatok szerint hét elsődleges nézőpont létezik, amelyekből létrehozod a valóságodat. A tudatosság 7 pecsétjének mindegyike megmutat bizonyos vonásokat és jellemzőket, reakciókat vagy életmódokat.

 

A tudatosság 7 pecsétje – Útmutató a lelkedhez

a tudatosság 7 pecsétjeA tudatosság hét pecsétjének leírásai olyan nézőpontokat tartalmaznak, amelyek vagy a bennünk lévő ellenállást fogalmazzák meg, vagy a bőséget és kreativitást. Az embereket többnyire nem tudják (vagy nem emlékeznek) arra, hogy képesek mozogni a tudat különféle pecsétjei között, hogy megoldják életük problémáit.

A Tudatosság 7 pecsétjének leírását követve végre meghatározhatod, hogy ki vagy. Ez az a megfoghatatlan válasz, amelyet oly sok ember keres. Miután ezt meghatároztad, szabadon mozoghatsz bármelyik irányba. Ezt senki sem választja neked. Megvan a lehetősége, hogy életedben változásokat hozz létre. A tudatosság 7 pecsétje egy ütemterv, egy befelé vezető útiterv, amely összekapcsol a lelkeddel.

Íme egy rövid áttekintés az egyes pecsétek főbb jellemzőiről. Minden pecséthez tartozik egy szín is. A tudatosság pecsétjének színe nem azonos az aura színével.

 

A tudatosság első pecsétje

 • Szín: barna
 • Pecsét neve: Tudatalatti
 • Főbb jellemzők: Szaporodás és túlélés

Leírás: A tudatosság első pecsétjében lakó emberek elsősorban olyan gondolatokat és attitűdöket mutatnak, amelyek a túlélés, a szaporodás, a rituálék és a verseny körül mozognak. Reaktív viselkedés a Forrástól való leválasztáson alapul. Az emberek 40 százaléka az első pecsétben lakik.

 

A tudatosság második pecsétje

 • Piros szín
 • Név: Társadalmi tudat
 • Főbb jellemzők: Irányítás, zsarnokság, csordaszerű viselkedés

Leírás: Ebben a pecsétben az emberek még mindig mélyen benne vannak abban a hitben, hogy elszakadtak a Forrástól. A közösség, az egyház, a kormány és az oktatási rendszer által meghatározott irányelvek és követelmények betartása. Az emberek 30 százaléka a második pecsétben lakik.

 

a tudatosság 7 pecsétjeA tudatosság harmadik pecsétje

 • Szín: sárga
 • Név: Tudatos tudatosság
 • Kulcsvonás: Fájdalom és szenvedés

Leírás: Kezdjük megállapítani, hogy a vallás nem működik számukra. Megtaláljuk az egyéniség kifejezésének módjait, de mégis kötődünk a fájdalomhoz és a szenvedéshez ezen a területen. A művészi típusok csak a sötétség és a fájdalmas múltbeli tapasztalatok feltárásával tudnak kifejezni. Áttérés Yin és Yang kettősség elméletére.

 

A tudatosság első három (alsó) pecsétje a létezés háromdimenziós (fizikai) birodalmához köt bennünket, és hisszük, hogy itt minden valós.

 

A tudatosság negyedik pecsétje

 • Szín: kék
 • Név: Hídtudat
 • Kulcsvonás: Feltétel nélküli szeretet, minden megengedő

Leírás: A 4. pecsét a megbocsátás és az ítéletmentesség attitűdjeivel foglalkozik. A dolgokat mindent megengedő szempontból látjuk.. Ez a nézőpont mindenre vonatkozik ebben a birodalomban, beleértve önmagunkat is. Szabadon kifejezni a szeretetet, és önmagunkat és másokat Istenekként látni, akik elfelejtették önmagukat.

 

A tudatosság negyedik pecsétje a „híd” az alsó három fizikai pecsét és a felső három pecsét között, amelyek fényalapúak.

 

A tudatosság ötödik pecsétje

 • Szín: rózsa
 • Név: Szuper tudatosság
 • Kulcsvonás: Beszélő és élő igazság, kettősség nélkül

Leírás: Ez az a tudatállapot, amely az élő igazsággal foglalkozik polaritás nélkül (például jó és rossz, világos és sötét). Teljes elfogadása annak, hogy te vagy a Forrás. Az ítélet és a vélemény már nem tartozik a gondolatok és a kreativitás energiájába. Ez egy teljesen nyitott gondolkodású állapot, amely minden lehetőséget elfogad.

 

a tudatosság 7 pecsétjeA tudatosság hatodik pecsétje

 • Szín: arany
 • Név: Hipertudat
 • Főbb jellemzők: A fátylak újra kinyílnak. Teljes hozzáférés a Kundalini Energia kódolásához

Leírás: Ez a Krisztus-tudat állapota. Ebben a pecsétben az ember eljutott egy olyan pontra, hogy minden gondolat teremtéssé váljon, manifesztálódjon. Tiszta állapot annak tudatában, hogy a Forrás vagy. Az anyag és az idő meghaladása. Az ember megjelenése átlátszóvá válik, és képes teljes mértékben felemelkedni.

 

A tudatosság hetedik pecsétje

 • Szín: Rózsa-arany
 • Név: Ultra Tudatosság
 • Kulcsjellemző: A megvilágosodás és a felemelkedés teljes elérése ezen a területen kívül

Leírás: A megvilágosodás teljes elérése. Leírhatatlan tapasztalat a Forrás létének létezéséről.

 

Hol vagy a tudatosság 7 pecsétjében?

Most, hogy megértetted a hét perspektívát, megnézheted a különféle vonásokat, hogy meghatározd, hol helyezkedsz el a Tudatosság pecsétjein belül. Nézd meg alaposan az életét. Mi a fontos számodra? Mi befolyásolja a mindennapi döntéseidet? Követed az egyház vagy egy guru útmutatásait? Érdekel, hogy a főnököd, házastársa, gyerekei vagy szomszédai mit gondolhatnak az általad mondott vagy tett dolgokról?

Ha megállapítod, hogy az alsó három pecsétbe tartozol (mint az emberek körülbelül 90 százaléka), akkor elgondolkodhatsz azon, hogyan lehetséges a mozgás a tudatosság 7 pecsétjén belül. Vedd figyelembe, hogy egyetlen pecsét sem jó vagy rossz. Mindez csupán perspektíva. Ha azonban az a vágyad, hogy előrelépj a Pecsétek útján, akkor a felismerés legfontosabb vonása az ítélkezés.

Az ítélet mindig visszatart vagy hátráltat. Nem tudsz előre lépni, ha a gondolataidhoz ítélet kötődik. Nem számít, mennyire keményen dolgozol, hogy előbbre juss a tudatosság 7 pecsétjében ha mégis megítéled a körülötted lévő dolgokat.

 

Forrás: Gaia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük