A Tudatosság alapjai

pszichológus, parapszichológus, transzperszonális coach, parafenomén
Telefon: +36 70 703 1420
E-mail: miron.tanfolyamok@gmail.com
Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron
Latest posts by Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron (see all)

A Tudatosság Gyakorlati Alapjai tanfolyam az ember által megélt tudatminőségek és tudatszintek gyakorlati megtapasztalásán alapul. Az elme és a lélek rendbetétele, a harmonikus, boldog ember tudatossága – elméleti és gyakorlati szeminárium.

 

A végzett hallgató a mélytudati állapotok tudatos elsajátításával az intuició embere lesz, döntésképes és az önmaga élete, elméje, lelke felett rendelkező szabad ember.

 

A semleges külső szemlélő tudatállapota alap a stressz és szorongások, traumák és kudarcok, blokkok lekűzdéséhez és az erő és az erények gyakorlásához is.

 

Az elme csendjét gyakorló ember az elméjének minden képességéhez hozzáfér. A magas szintű intuició elvezet a tudatossághoz. A tanfolyam része a tobozmirigy működésének megnyitása, és az extrasense (ESP – prekognició, retrokognició, távolbalátás, pszichometria, telekinézis, telepátis, stb.) képességek, érzékelések beindítása.

Bárki, aki úgy érzi, itt az ideje a valóságot meglátni, és életét helyretenni, megtalálja helyét az ALAP szemináriumon, ahol minden misztikumtól és spiritualitástól mentes valós képet kaphat arról, hogyan is épül fel a látható és nem látható világunk.

Egyszerűen összeáll a kép az egész világról, s benne magunkról. Lehetőséget ad először is megérteni, majd megtapasztalni az ember által megélt tudati minőségeket és tudatszinteket.

A szeminárium alatt mélytudati állapotok elsajátításával, az intuíciós (ESPer) képességek, érzékelések beindításával egy önálló, döntésképes életre vezet, amelyben figyelve a saját intuícióra mindenki a saját életét képes élni. Miután megértjük a test-lélek-elme működésének összefüggéseit, azok gyakorlati tudását a mindennapokban alkalmazva egy teljesebb, szabad és tudatos életet élhetünk. Így megnyílik mindenki számára az út, hogy megtalálhassa a boldogságát!

 

Várunk minden érdeklődőt sok szeretettel!

 

Időpont: 2020. március 12. 17:00 – 2020. március 15. 15:00

Helyszín: Penzión Bokros Panzió, Bokros Izsa 946 39 

A tanfolyamot tartja: Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron

 

A tanfolyamot maximum 16 fő részvételével, kis csoportban tartjuk. Árakról és további részletekről érdeklődj bátran!

 

Jelentkezés és részletes információk: miron.tanfolyamok@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/Miron.Consciousness/

Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron

pszichológus, parapszichológus, transzperszonális coach, parafenomén Telefon: +36 70 703 1420 E-mail: miron.tanfolyamok@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük