A változás benned van

Székely Orsi
Latest posts by Székely Orsi (see all)

Nemrégiben beköszöntött egy érdekes változás az életembe. Olyan helyzetbe kerültem, amikor nem láttam tisztán. Úgy éreztem, hogy segítség kell, mert egyedül nem tudok kikászálódni abból a gödörből, amibe ástam magam.

 

Nem egyszerű beismerni önmagunknak, hogy olykor nekünk is szükségünk lehet mások közreműködésére ahhoz, hogy helyreállítsuk az életünket. Most az egyszer nem haboztam kérni, és behívtam a Segítőket. Hogyan tettem mindezt?

 

Nem bonyolítottam túl a dolgot. Egy Újholdas estén meggyújtottam egy gyertyát, behunytam a szemem és elcsendesítettem a gondolataimat. Néha nem árt kiüríteni az elménket, mert a zakatoló agyunk sokszor bezavarhat. Nekem legalábbis az a tapasztalatom, hogy minél többet töröm a fejem, játszom vissza, és élem át újra a bántó szituációkat, annál feszültebb leszek. Ebben az állapotban esélye sincs a pozitív változásoknak az életünkbe szivárogni, hiszen folyamatosan elzárjuk magunkat, és csak a rosszra koncentrálunk.

 

„Én bizony kiszabadítom magam ebből a mocsárból” – gondoltam határozottan.

 

A változást elindítottam ezen az Újholdas estén. Égett a gyertya, ellazítottam magam. Elvesztem a Belső Csendben. Arra gondoltam, hogy készen állok. Érkezzenek meg az életembe azok a Segítők, akiket eddig – ha nem is szándékosan – elzártam magamtól. Kész vagyok elfogadni azt, amit nyújtani tudnak. Ezzel egy időben viszont azok távozását is elrendeltem, akikkel már nincs dolgunk egymással.

Érdekes változások indultak el azóta. Kincses Annával való találkozásom az események lavináját indította el. Sokan megismerhettétek őt bűbájos cikkei kapcsán. Azonnal megfogott a lehengerlő stílusa, a sugárzó személyisége, és a lényéből áradó pozitív energia. Mindenféléről beszélgettünk és hamar ráérzett, mire van szükségem. Sok használható információt kaptam, de külön kiemelnék egyet, melynek már a csengése is megfogottTheta Healing.

Izgalmasnak találtam az elmondottakat, így elhatároztam, elmélyedek benne, hogy jobban megismerjem. Megvettem az első kötetet, melyet már a könyvesboltból hazafelé lapozgatni kezdtem. Nagyon hamar kiolvastam és felkutattam minden forrást az interneten. Rengeteg videó linket kaptam, így az elkövetkező napokban azokat bújtam.

Tisztán érezhető változások köszöntöttek életembe. A legfontosabbak, melyeket megtanultam:

 

  • Sose félj átlépni a korlátaidon!
  • Ne mások elvárásai és szűrői alapján lásd magad!
  • Ne akarj mindenáron megfelelni másoknak, amikor legbelül érzed, hogy nem az a Te utad!
  • Vállald fel a véleményedet, sose mondj le önmagadról!
  • Csináld azt, amit szeretnél, és érezd jól magad!

 

A megoldás és a válaszok mind bennünk vannak, melyeket ezzel a módszerrel sikerült kiaknáznom. A folyamat a mai napig tart. Izgatottan várom, hogy mi lesz a következő újdonság az életemben.

Szeretném, ha mások is ízelítőt kapnának ebből a „csodából”, így következő cikkemben bővebben írok a Theta Healing módszerről. Egy konzultáció erejéig Balogh Csilla Théta Healing konzulenssel is megismerkedhettem, ezért a vele folytatott interjúból még több érdekes dologra fény derül.

Székely Orsi

Írónő Cikkíró

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük