Akár magazin minőségű fényképet is nyomtathatsz otthon

Szeretek fényképeken szerepelni. Sok fotós barátom van, akik nagyon örülnek ennek, ugyanis gyakorolhatják velem a modellfotózást. Legutóbb az egyik barátnőm lőtt rólam néhány képet, amik olyan nagyszerűek lettek, hogy akár egy női magazinban is megállnák a helyüket. Végül túlzottan nyuszi voltam ahhoz, hogy belemenjek abba, hogy tényleg elküldjük a képeket egy magazinnak (talán majd legközelebb). Viszont a képek tényleg nagyon tetszettek, így eldöntöttem: kinyomtatok párat itthon, de természetesen nem csak úgy, hanem jó minőségű fotópapírra. Nemrég ugyanis egy informatikus ismerősömtől megtudtam: otthoni tintasugaras nyomtatóval is lehet profi fotókat nyomtatni, csak ehhez való fotópapírt kell vásárolni. Az ismerősöm azt ajánlotta, ha fotópapírt rendelnék, keressem fel a nyomtatoalkatresz.hu/papir weboldalt.

A nyomtatoalkatresz.hu webáruház

A nyomtatoalkatresz.hu/papir oldal a nyomtatoakatresz.hu nevű internetes áruház egyik aloldala. Az áruház a különböző nyomtatókhoz való papírok mellett számos más kelléket is forgalmaz, mind lézeres, mind pedig tintasugaras nyomtatókhoz.

Rendelhetünk innen tonereket és tintapatronokat. Festékszalagot és faxfilmet. Illetve egyéb lézerkellékeket is (pl. fixálót és dobot) is. A számos termék között az oldal átlátható menüpontjainak köszönhetően könnyű eligazodni.

A nyomtatoalkatresz.hu arra is figyel, hogy nyomtatók esetében a kompatibilitás kérdése nagyon fontos tud lenni. Vagyis egyáltalán nem mindegy, hogy milyen nyomtatóhoz milyen alkatrészeket és papírokat vásárolunk. A kompatibilis darabok megtalálását a webáruházban egyrészt segíti az, hogy a különböző alkatrészek (pl. tonerek, fixálók) márkánként vannak csoportosítva. Továbbá az is, hogy a termékek leírásakor is kihangsúlyozzák a kompatibilitási feltételeket (pl. egyes papírok mellett jól láthatóan jelzik, hogy csak tintasugaras nyomtatókban használhatók).

Egyértelmű jelölések mutatják a rendelési infókat

Nagyon tetszik a nyomtatoalkatresz.hu webáruházban az, hogy egyértelmű jelöléseket használnak arra, hogy mutassák az egyes termékek szállítására vonatkozó infókat. Ha a megvásárolni kívánt eszköz mellett zöld pipát látunk, a termék elérhető, kiszállítása 1-2 nap alatt megtörténhet. Ha a pipa nem zöld, hanem kék, az azt jelenti, esetleg több időt kell várnunk a termékre (de így is csupán 1-4 nap a házhoz szállítás időtartama). Ha pedig narancssárga homokórát látunk valami mellett az azt jelenti, a termék rendelhető. Az ilyen áruk házhoz szállításának várható idejével kapcsolatban a cég a rendelés leadása után keres majd meg minket.

Nyomtatópapírok minden mennyiségben: nyomtatoalkatresz.hu/papir

A nyomtatoalkatresz.hu/papir aloldalon az üzlet nyomtatópapír-kínálatából tudunk válogatni. A nyomtatoalkatresz.hu-n tudunk egészen egyszerű nyomtatókba való papírt vásárolni, melyeket otthoni nyomtatáshoz is tudunk használni. De tudunk egészen speciális nyomtatókba való papírokat is venni, amiket különböző spéci grafikai munkák, üzleti/céges bemutatók kinyomtatásakor használhatunk.

A webáruházból többféle fotópapír is rendelhető. Ezekből is kapható szuper profi, komoly grafikai dolgokhoz szükséges papír. De vehetünk egyszerű tintasugaras nyomtatóba való, otthoni nyomtatásra tökéletesen megfelelő fotópapírt is. (Azt hiszem, nekem például ez fog kelleni.

Papír rendelésekor érdemes figyelni arra is, hogy abban az esetben, ha több csomag papírt rendelünk egy típusból egyszerre, akkor olcsóbb árat kell fizetnünk érte. Ez nyilván jól jöhet céges vásárláskor, amikor garantáltan több csomag is elfogy rövid idő alatt. De akkor is jó lehetőség, ha otthonra rendelünk nyomtatópapírt.

Tonerre vagy tintapatronra van szükséged? A nyomtatópapírból fogytál ki? A nyomtatoalkatresz.hu segíthet!