Áramlás

Székely Orsi
Latest posts by Székely Orsi (see all)

Nagyszerű érzés az áramlásban lenni és minden ellenállást, feszültséget elengedni. Nem könnyű megengedni ezt magunknak, mégis jó, ha megpróbálunk törekedni rá.

A változás örök, a folyó sodrása sem áll meg soha. Ugyanúgy a mi életünk is a saját kis medrében halad. Fontos a bizalom és a hit. Hinni abban, hogy a Jó vár ránk, ha engedjük, hogy a változások hullámai ringassanak minket.

Életem során sokszor éreztem azt, hogy felborul velem a hajó, mégis bíztam abban, hogy a felsőbb erők pontosan tudják, mi a legjobb nekem. Elengedtem a görcsösséget, idegességet és megengedtem magamnak a könnyedséget. Eddig még egyszer sem csalódtam. Visszatekintve előző “állomásaimra” örülök annak, hogy nem kapaszkodtam beléjük.

Mindig csak előre, ez a cél. Akármennyire is tajtékoznak a hullámok, csak tarts ki! Minél inkább kapálózunk, annál könnyebben elsüllyedünk. Mint egy békés nádszál, úgy ringatózz a víz tetején. Halld meg a lelked szavát. Bízz magadban és a megérzéseidben. Sose kicsinyeld le a belső erődet. Egyszer majd kisimul a víz és elámulsz, hova kerültél.

Székely Orsi

Írónő Cikkíró

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük