Bak hónap, növő Hold a Halakban

Szép Holdat mindenkinek!

2019.12.30.  – 2020.1.2. Bak hónap, növő Hold a Halakban – Love is all around

Annyi mélyenszántó tartalom lesz az idei szilveszterben, mint amennyi a 90-es évek diszkó zenéiben volt … 😀 – Minden csupán varázslat, csillámpor, illúzió.

 

 

2019.12.30. 16:41 – növő Hold a Halakban Intenzívebben érint téged ez a pár nap, ha Halak vagy, ha Halak az aszcendensed, vagy ha születési képletedben a Halak csillagképében áll a Hold.

Hiperérzékeny szilveszter előtt állunk.  Az év végi nagy bulizások egyébként is mindig energetizálják a párkeresés és a szerelem témáját. Mert a szerelem szexi, a szerelem menő, a szerelem gyógyír, a szerelem mindnet visz!

Igen, van valamiféle illuzórikus varázsa annak, hogy egy ilyen napon rálelni a szerelemre, valami nagyon tiszta új kezdetet jelent. Akkor is, ha a párodba tudsz megújulva ismét fülig belehabarodni, és akkor is, ha egy vadiúj ismeretlen ismerőssel sodor össze az Univerzum.  A bolygók és a fényszögek idén az év utolsó napjaiban a bolondját járathatják veled. Olyan lesz ez a pár nap, mint egy nagy álomvákuum, amiben a szeretet, a megértés, az érzékenység, a szenvedély és a szerelem örvénylik. Ha nem vagy elég éber és tudatos, egy olyan álomvilágba csöppenhetsz, mint Dj Bobo a fenti videó klipben! Telve leszel vágyakozással, érzékenységgel, empátiával, szépnek és varázslatosnak fogod látni és érezni az év utolsó napjait, és ez pompás dolog. Mindemellett, ha az év első napjait nem akarod lelki másnapossággal, azaz kiábrándult csalódással kezdeni, érdemes folyamatosan figyelmeztetned magad, hogy szuper a mozifilm ami most pereg, de január 2.-án a stáblista is le fog futni, el kell hagyni a mozi termet és ki kell dobni az üres popcornos és üdítős poharakat!

Apropó, poharak! Idén fokozottan tessék figyelni a tudatmódosító szerek fogyasztására, mert a huncut Neptunusz miatt, minden sokszorosan hat! A Neptunusz intelme szilveszterre, Woody Allen szavaival tolmácsolva: „… Nem vagyok nagy ivó. Szilveszterkor két martini után megpróbáltam elrabolni és Kubába téríteni egy liftet…”. Ennek tudatában kortyolgasd a pezsgőt 2019. év végén.

Azért mindemellett hálisten elég sok földre húzó energia is munkálkodik most az éterben a Bakban zajló bolygó fesztiválnak köszönhetően. Ennek okán, ha akarod, meg tudod hallani a józanész sugallatait a fejedben! Az már egy másik kérdés, hogy hallgatsz e rá, vagy bedobod a gyeplőt a lovak közé és Carpe Diem felkiáltással beleveted magad az évzáró napokba. Akárhogy is legyen, a legjobbakat kívánom nektek és bízom benne, hogy találkozom, jövőre veletek ugyanitt. Köszönöm, hogy figyelemmel kíséritek az írásaimat, 2020-ban, kicsit más tematikával, de folytatom a karakter áradatot.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük