Belső Csend és EGYség elvonulás!

Pár napos lecsendesítő, megerősítő és feltöltő Belső Csend és EGYség elvonulásra hívunk sok meditációval, játékkal, beszélgetéssel!

Augusztus 28-tól 30-ig a tartós belső CSEND-re és abból teremtődő csodálatos képességeinkre összpontosítunk!

Az elvonulás célja a válságban lévő világ külső hatásaitól mentes magunkba tekintés, útra találás, azon megerősödés. Mirontól megszokott belső csend élményekkel, Théta-Sétával, meditációval, és sok extraszenz játékkal.

Az elvonulás során mély meditációk kapcsolnak az EGYségbe, megértve magasabb szinten nemcsak önmagunk, hanem a világunk folyamatait is. A Belső Csendjébe megérkező ember gyógyul, korlátait és lehetőségeit kitágítva oldódik, fejlődik és saját Útjára rátalálva boldogságra lel.

 

“A megvilágosodott embert onnan ismerni fel, hogy csendjéből és békéjéből kimozdítani semmi sem tudja.”

 

A cél, hogy amikor már az elméd csendben van, akkor eleve mindig hozzáférj ezekhez az érzetekhez, tapasztalásokhoz, ezáltal megtanulod azt, hogy a tested, mint műszer, a lelked, mint a műszer része, vagy akár a gondolatok, azok folyamatosan jeleznek, tájékoztatnak mindenről. Nemcsak arról, ami benned zajlik, hanem arról is, hogy a külvilág változásai benned milyen változásokat generálnak.

Kicsit nehéz, megtartani a belső csendet. Nem agyalni, nem reagálni azonnal. A legnagyobb hiba, amikor az ember a saját gondolataira, érzelmeire reagál. Ez a legnagyobb csapda. Amikor elindulsz a tudatosság folyamatában csak jönnek érzések, érzelmek, indulatok, negatív gondolatok és, még mindig reagálsz rá. Ha azonban nem reagálsz a negatív gondolatra, hanem azonnal felírod a pozitív megfelelőjét, akkor ez nem lesz tovább séma az elmédben. Ugyanígy kell bánni minden gondolattal és érzelemmel.

Ami benned van azzal kapcsolatban, hogy a másik miket beszél, létrejön egy érzet, és ezt a belső csendedben figyeled, nem fogsz reagálni rá. Így kezeld ezentúl a gondolatokat, és az érzelmeket. Ne reagálj a gondolataidra, az érzelmeidre, a fizikai érzeteidre, a külvilágra, hanem szemléld azokat. Kezd el figyelni azt, hogy benned mi zajlik, nem reagálsz rá, hanem szemléled tovább, és rá fogsz jönni, hogy ez egy folyamat. Reggel elkezded a napodat, közben van egy csomó találkozásod, impulzusod, információd, benyomásod, hangulatod, külvilág, belvilág, de te mégis maradsz a szemlélődés folyamatában. Ez a bölcs ember hozzáállása.”

Mindenkit szeretettel látunk, akik már ismerik tanfolyamainkat, azokat is, akik még nem jártak tanfolyamainkon, és azokat is, akik csak kötetlenül kikapcsolódni, feltöltődni szeretnének egy jó társaságban!

Érdeklődj bátran!

 

Helyszín: Penzión Bokros Panzió, Bokros Izsa 946 39 

A tanfolyamot tartja: Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron

Jelentkezés és részletes információk: miron.tanfolyamok@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/Miron.Consciousness/

 

Bővebb információ a Miron módszerről: https://kicsibudoar.hu/miron-life-seminars-a-hatekony-tudati-eszkoz/

 

Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron

pszichológus, parapszichológus, transzperszonális coach, parafenomén Telefon: +36 70 703 1420 E-mail: miron.tanfolyamok@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük