“Egyesek” úgy döntöttek, nem kell az Isztambuli Egyezmény!

Sokan nem is élik túl az erőszakot, olvashatunk róla eleget az újságban. Megfelelő törvényi szabályozás és rendőrségi fellépés nélkül a helyzet nem fog javulni! Nagyon is kell nekünk az Isztambuli Egyezmény, és aki másképp gondolja, annak véleményem szerint az érzelmi intelligenciája a béka segge alatt van, az ilyen emberben nincs együttérzés, és olyan végtelenül egoista, hogy csakis magával törődik!

Read more

Társkeresés

Ahogy haladunk előre az időben, tapossuk életutunkat, úgy hagyunk magunk mögött egyre több élményt, tapasztalatot és lássuk be…sebeket. Minél később találkozunk a párunkkal, annál nagyobb a valószínűsége, hogy ő is túl van már sok mindenen. Csalódásokon, szakításokon, hazugságokon. Mindketten megtépázott (ön)bizalommal tekintünk magunk elé.

Read more

A Természet Asszonya-a nőiség eredete

Az egészséges nőkben fellelhe­tők bizonyos pszichikai vonások: a csalhatatlan megérzés, a játékosság, az odaadás magas fokú képessége. A nők érdeklődők, rendkívüli kitartással és erővel rendelkez­nek. Mélyen intuitívak, odaadóan törődnek gyermekeikkel, társukkal és a családjukkal. Alkalmazkodnak a folyton változó körül­ményekhez, szenvedélyesen elszántak és nagyon bátrak.

Read more

Önmagunk lenni, Önmagunk által!

Miért van az, hogy főleg mi Nők bármit megtennénk, hogy ne legyünk magányosak?

Miért alkuszunk meg bármivel, pedig nem vagyunk boldogok, kötünk olyan kompromisszumokat, amik nem töltenek el örömmel, csak hogy legyen valaki mellettünk? Miért hullik szét, szinte minden család? Miért hatalmasodott el szívünkben a fagyosság? Miért vagyunk érzéketlenek, minden szépre, jóra, és fogékonyak az gyűlölködésre, irigységre, hataloméhségre?

Read more

3 jel, amiből a nő tudja, hogy zöld utat kap

Ha az emberek messzebbről közelednek egymáshoz, gyors pil­lantást vetnek a másik törzsére, hogy megállapítsák a nemét, majd másodszor is odanéznek, hogy felmérjék, mennyire vonzó. Ennek a másodszori nézésnek a neve intim pillantás. Férfiak és nők akkor használják, ha ki akarják mutatni érdeklő­désüket, és azok, akik ugyancsak érdeklődnek, hasonlóképpen viszonozzák.

Read more