“Egyesek” úgy döntöttek, nem kell az Isztambuli Egyezmény!

Sokan nem is élik túl az erőszakot, olvashatunk róla eleget az újságban. Megfelelő törvényi szabályozás és rendőrségi fellépés nélkül a helyzet nem fog javulni! Nagyon is kell nekünk az Isztambuli Egyezmény, és aki másképp gondolja, annak véleményem szerint az érzelmi intelligenciája a béka segge alatt van, az ilyen emberben nincs együttérzés, és olyan végtelenül egoista, hogy csakis magával törődik!

Read more

A Természet Asszonya-a nőiség eredete

Az egészséges nőkben fellelhe­tők bizonyos pszichikai vonások: a csalhatatlan megérzés, a játékosság, az odaadás magas fokú képessége. A nők érdeklődők, rendkívüli kitartással és erővel rendelkez­nek. Mélyen intuitívak, odaadóan törődnek gyermekeikkel, társukkal és a családjukkal. Alkalmazkodnak a folyton változó körül­ményekhez, szenvedélyesen elszántak és nagyon bátrak.

Read more

3 jel, amiből a nő tudja, hogy zöld utat kap

Ha az emberek messzebbről közelednek egymáshoz, gyors pil­lantást vetnek a másik törzsére, hogy megállapítsák a nemét, majd másodszor is odanéznek, hogy felmérjék, mennyire vonzó. Ennek a másodszori nézésnek a neve intim pillantás. Férfiak és nők akkor használják, ha ki akarják mutatni érdeklő­désüket, és azok, akik ugyancsak érdeklődnek, hasonlóképpen viszonozzák.

Read more