Disznó, mint erőállat

Holics-Mester Marianna
Latest posts by Holics-Mester Marianna (see all)

A disznó a szerencsét, gazdagságot, a sikert és a jólétet szimbolizálja.

 

A disznó, a fizikai síkon, vagy álomban is megjelenhet. A megjelenésétől függően kell értelmezni az itt leírtakat. Legyünk intuitívak és hallgassunk a belső sugallatra, érezzük az erőállat energiáját, hangolódjunk rá, és meg fogjuk hallani a disznó üzenetét felénk.

Ha a disznó beront az életünkbe, akkor szerencsét hoz, mert bevezet az anyaföld erejébe. Teljes gyönyörrel hentereg az iszapban, és ezzel azt mutatja nekünk, hogy szerethetjük, és élvezhetjük a földet, amíg rajta vándorolunk. Számos gyógyító erőt, tapasztalatot és lehetőséget kínál egy magasabb tudatállapot eléréséhez.

Átadja a szükséges lendületet, hogy teremtő erőnket fejezzük ki, a sebeket gyógyítsuk be, az öngyógyító mechanizmust aktiváljuk. A bennünk lévő kincseket aknázzuk ki, a minőséget és a gondoskodást fejlesszük, és így megtaláljuk a beteljesülést, a szerencsét, a jólétet és a sikert.

Anyaállatként bevezet az anyaságba, és szeretetet, együttérzést, teremtő erőt, gondoskodást, felelősséget nyújt, és nyitottá tesz az úton előttünk heverő dolgokra. Képesek leszünk összehangolni egy időben több dolgot, teljes erőnket kibontakoztatni, ezenkívül a kitartást és az ellenálló képességet ki tudjuk alakítani, hogy gyermekünket, vagy azt, amit világnak adtunk, védjük, óvjuk és gondozzuk. a disznó segít vetni, termékennyé teszi a szántóföldünket, kivárja a megfelelő pillanatot, és befejezi, amit elkezdett, ezáltal learathatjuk a termést. Megtanít az „adok-kapok” egyensúlyára.

 

A disznó pozitív oldala:

Erőt ad az önvédelemhez, területünk megjelöléséhet és megvédelmezéséhez. Egyértelművé teszi számunkra, hogy fontos néha kiengedni a fáradt gőzt, és hogy az életet, a teremtést mi magunk ünnepeljük, és kívánjunk magunknak valamit. Bevezet az anyagok, belső és külső gazdagság, az iszap és a piszok mágiájának törvényeibe és minden formálható anyagba, amelyből minden földi dolog származik.

Megtanít arra, hogy a teremtő erőnk segítségével egy nagyszerűbb, gazdag, boldog életet teremtsünk.

Mindenevőként nem ítélkezik, úgy fogadja el a dolgokat, ahogy azok jönnek. Örül az ízek különbözőségének és a sokféleség gazdagságának. Megtanít arra, hogy figyelmünket ne csak egy dologra összpontosítsuk, hanem sok mindent próbáljunk ki, és örüljünk lényünk színességének és teljességének. Súlya által arra nevel a disznó, hogy találjuk meg a középpontunkat, és építsünk fel és tartsuk fenn stabilitást, tartást és erőt. Megmutatja a föld szent gyógyító erejét. Megtalálunk itt mindent, ami az élethez szükséges, sőt még szellemi táplálékot is, ha itt és most, a jelenben éljük az életünket, és kitárjuk érzékszerveinket.

 

Negatív oldalát tekintve:

A disznó a lustaságot, megszállottságot, birtokvágyat, mohóságot kötelezettséget, anyakomplexust, egoizmus, tisztátalanságot, mániákus folyamatokat, tékozlást, önzést, akaratosságot, züllöttséget és az elhanyagoltságot testesíti meg.

 

Álomban:

A disznó az álomban megmutatja, hogy állunk a sikerrel, a szerencsével és a jóléttel az életünkben. „A gazdagság és a jólét nálam természetes állapot, most kibontakoztatom teremtő erőmet.”

 

Forrás: Jeanne Ruland, Az állatok ereje végigkíséri életünket

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük