Éld az Önerőd!

Kincses Anna
Latest posts by Kincses Anna (see all)

Az önerő egy olyan belső energiaforrás, ami folyamatosan táplál Téged, és annyit veszel ki belőle, amennyit csak szeretnél. Az önerőd teljében leengedett falakkal élsz, és beengeded az életet, szelektálás nélkül!

Az önerőd elismerésével nem kellenek a mankók, nem kellenek a kicsikart vágyott segítségek és nem kellenek, a megmondó emberek, akik jól megmondják Neked mit, csinálj, mikor és hogyan éld az életed! Tudod, hogy erős vagy egyedül is, de az erődhöz az is hozzá tartozik, hogy fogadd azokat a hozzájárulásokat, amik táplálnak Téged, emelnek és hozzáadnak az életedhez. Fogadhatsz hozzájárulásokat az Univerzumtól, a Földtől az emberektől, a pénzedtől, az üzletedtől vagy a munkádtól, a testedtől és így tovább. Nincs holt anyag, csak lelassult tudat. Mindennel és mindenkivel beszélhetsz, és úgy kapcsolódhatsz tudatosan, ahogy csak akarsz.

Leengedett falakkal megengedi és befogadni a hozzájárulást egészen más, mint bűntudatot keltve, – nekem ez meg jár energiával, – kitolni az emberekből, az életből valamit, amit nem szívesen adnak. Olyan ajtón menj be, ahol azok vannak, akik Téged választanak, és hagyd abba azon ajtók dörömbölését, aki Téged elutasítanak. Te sem szeretsz mindenkit, mindig mindenkor. Neked is néha sok segíteni az embereken és élethelyzeteiken. Enged be azt aki feléd fordul, mert veled szeretne „játszani, de azt is engedd meg, hogy elfordulnak tőled, mert már nem téged választanak.

Az önerő, ha elismered, beépül minden sejtedbe, a szerveidbe, a testedbe. Átitatja azt, aki vagy, és minden mozdulatod ezt az önbizalmat fogja sugallni.

Ha felvállalod, hogy erős vagy, elengeded a gyenge, szegény én szerepet és már Te fogod uralni az életed. Nem fogsz hibáztatni senkit, az életes alakulása miatt, hisz tudod, ezt a valóságot Te teremted, és van annyi erőd, hogy ha nem tetszik valami, nem megjavítani akarod, hanem teremtesz egy számodra jobbat és örömtelibbet. Elengeded a tökéletességre való törekvés illúzióját, és sokkal elfogadóbb leszel magaddal és az életeddel. Ha ezzel a tudatos energiával mész nem fogod többé bántani magad. Még akkor sem, ha nem sikerül azonnal minden. Nem adod, fel újra és újra mész tovább, cselekszel, kérdezel, választasz. Az önerőd ebben támogatni fog!

Bármi történjen is az életedben, tudod, hogy Te mindig ott vagy magadnak. Még ha ki is borulsz, megrogysz, elkeseredsz, sírsz és dühöngsz először, is tudod, hogy már nem drámázol túl sokáig, mert felesleges energiaveszteség. Kiadva magadból a megrekedt energiákat felteszed a kérdést:

  • Mi más lehetséges?
  • Meg tudom változtatni? Mit kell tennem, mi kell lennem, hogy ez a helyzet megváltozzon?
  • Kik azok, akik a tápláló és támogató energiájukkal hozzájárulnak az életemhez?

Ha az önerődet kihúzod a fiókodból és elkezded használni, történjen bármi kint, a Te világodban Te vagy az ÚR. Ezért, ha változást akarsz, kezd Önmagadon, a saját Univerzumodon belül elvárások nélkül. Használd a tudásod, a varázserőd, használd a technikákat, vagy ha nincs, tanulj! Képezd magad és tedd jobbá a saját életed. Ne várj el senkitől semmit, mert csalódni fogsz.

Elvárásokkal teli terhes világ vesz körül, legalább Te ne azonosulj ezzel. Napi önmunkával, önmagadra figyeléssel, energia mozgatással megvalósulhat sok minden, ami a Tied, amit igazán szeretnél.

Kincses Anna

Írónő Megjelent könyve

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük