Az ellenállás következménye

Holics-Mester Marianna
Latest posts by Holics-Mester Marianna (see all)

Az ellenállás olyan, mintha a külvilág neked küldött visszajelzéseit akarnád megváltoztatni. Értelmetlen és felesleges. Ha másfajta képeket szeretnél látni, magadba kell nézned, és egy újfajta rezgést kell kibocsátanod a gondolataidon és az érzéseiden keresztül.

 

Ha a felszínen megjelent képek ellenállást váltanak ki belőled, azzal csak többletenergiát adsz a negatív dolgoknak, újabb adagokat követelve belőlük. Ez által felnagyítod és még súlyosabbá teszed az adott körülményeket, az Univerzum törvényének értelmében.

Minden ezen a világon egyetlen aprócska gondolattal kezdődik. Egyes rossz dolgok azért maradnak fenn, mert sok ember gondol rájuk és adja nekik az energiáját. A hozzájuk kapcsolódó gondolatok és érzelmek tartják ezeket életben. Ha nem foglalkoznánk velük, ha nem váltanának ki ellenállást belőlünk és helyettük inkább a szeretetre összpontosítanánk, egyszerűen eltűnnének, semmivé válnának.

Azzal nem segítesz a világon, ha a negatív dolgokra, az ellenállásra összpontosítasz. Sőt, így nem csak felerősíted azokat, hanem a saját életedbe is bevonzod a rosszat.

Ha a rossz már jelen van, a te dolgod az, hogy változtass az Univerzumnak küldött jelzéseiden. Akkor sem vagy tehetetlen, ha világméretű eseményről van szó. Sőt minden hatalom a Te kezedben van. Képzeld el, hogy az emberiség boldogságban és bőségben él. Gondolataiddal erősítsd mindazt, amire vágysz. Megvan a képességed, hogy adj a világnak, de ehhez a szeretet és a jóllét érzéseiben kell elmerülnöd, és nem abban a rosszban, amely körülöttünk zajlik.

Eldöntöttem, hogy többé nem nézek és olvasok rendszeresen híreket, mert mindig rossz érzésekkel töltenek el. Mindezért azonban nem a hírügynökségek és az újságírók a felelősek, hanem a teljes közösség. Hiszen mi vagyunk azok, akik rohanunk az újságoshoz, ha valahol valami tragédia történik. Köztudott, hogy katasztrófahelyzetben ugrásszerűen megnő a hírtelevíziók nézettsége. A hírszerkesztőségek tehát azért árasztanak el bennünket negatív történetekkel, mert mi, mint társadalom erre vágyunk. A média csupán okozat, az ok mi magunk vagyunk. Itt is csak a vonzás törvénye működik!

A hírügynökségek és az újságszerkesztőségek változtatni fognak témáikon, amint jelezzük nekik, hogy másra vagyunk éhesek.

Látod már, milyen rendkívüli hatalmat birtokolsz csupán azáltal, hogy létezel? Ha a jóra összpontosítod energiáidat, jól érzed magad, és ezáltal még több jót viszel a saját környezetedbe és a nagyvilágba. Tehát a saját jólléted és boldogságod megteremtésével nem csak magadat, de a világot is képes vagy felemelni!

Saját életedben Te vagy az úr, az Univerzum pedig minden parancsodat hűen teljesíti. Vigyázz, nehogy olyan képek fogságába ess, amelyek vágyaiddal ellentétes dolgokat jelenítenek meg. Tudatosítsd létüket, változtasd fénnyé őket, ha tudod, és aztán szabadulj meg tőlük. Végül teremts az ellenállás helyett új látomást arról, amit szeretnél, éld bele magad, és adj hálát megvalósulásáért!

 

„A csodálatos az, hogy valójában több mint elegendő áll rendelkezésünkre, hogy mindenki vágyát teljesítsük.  Az emberiség elméje egy szörnyű hazugság vírusával fertőzött. Ez pedig így szól: „Nincs annyi jó, hogy mindenkinek jusson. Hiány van, korlátok vannak, egyszerűen nem áll elég a rendelkezésünkre,” Ez a hazugság az, ami félelemben, irigységben, fösvénységben tartja az embereket, így erősítve saját helyzetét. Véget kell vetnünk ennek a rémálomnak.”

Michael Bernard Beckwith

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük