Erőállat alkalmazása a gyógykezelésnél

Holics-Mester Marianna
Latest posts by Holics-Mester Marianna (see all)

Először is soha nem szabad engedély nélkül egy másik ember erejével dolgozni.

Ha az ember nem tud éppen beszélni, akkor a magasabb önvalóját kérdezzük. Ekkor a felső világba utazunk, és ott egy mestertől megkérdezzük, hogy segíthetünk-e az illetőnek.

A sámánok munkája és a gyógykezelések alatt egy erőállat nagyon hasznos lehet. Védi és őrzi életenergiánkat. Más világokba kalauzol, és kölcsönadja erejét. Tanácsokkal lát el, segít az elveszített lélektöredékek felkutatásában és egy másik ember erejének a stabilizálásában.

Ez nagyon sokféle módon történhet. Az erőállat az ember energiaállapotának belső síkját mutatja. Ha ez eleven és erőteljes, akkor az illető egészséges, az energiája magas szinten van. Ha kimerült, fáradt és kedvetlen, akkor az energiaszint alacsony. Ha az illető sérült, akkor a sérülést a belső munka segítségével meggyógyíthatjuk, például ha kihúzzuk az állatból a nyilat, eloldjuk kötelékét, és a sebet fénnyel gyógyítjuk. Megtudhatjuk, hogy egy ember mennyi energiával rendelkezik az állat nagysága, színe, külalakja, viselkedése, testtartása és élőhelye alapján.

íme néhány személyes tapasztalat: egyik ismerősöm egy baleset következtében kómába esett. Megkérdeztük a magasabb önvalót, hogy szabad-e segítenünk neki. Ahogy az igennel válaszolt, táncolni kezdtünk az ő erőállatával, aki ebben az esetben ismert volt számunkra. Eszméletlenül feküdt a földön, küldtünk neki erőt, és arra kértük, hogy térjen vissza és emelkedjen fel. Abban a pillanatban, ahogy az állat kinyitotta a szemét, a barátunk a kórházban újra magához tért. Sok napon keresztül küldtünk ennek az erőállatnak erőt, és táncoltunk vele. Ahogy az erő az állatba visszatért, olyan mértékben kapott egyre inkább erőre a barátunk, akihez az állat tartozott.

 

Forrás: Jeanne Ruland, Az állatok ereje végigkíséri életünket

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük