Hal, mint erőállat

A hal fizikai síkon, vagy álomban is megjelenhet. A megjelenésétől függően kell értelmezni az itt leírtakat. Legyünk intuitívak és hallgassunk a belső sugallatra, ami elhozza a hal üzenetét nekünk.

Bőség, intuíció, finomanyagi energia

 

A hal egyesít az intuíciónkkal, érzéseinkkel és a bennünk lévő bölcsességgel. A különböző vízáramlatokon keresztül életünk legmélyebb és legmagasabb pontjaihoz irányít. Lehetőséget ad arra, hogy kövessük a bennünk lévő áramlatokat, megbízzunk az az életben, megismerjük érzelmi életünket – és irányítani és felfedezni.

Minden értelmet megnyit, amellyel a finomanyagi energiát, a rezgéseket, az új áramlatokat és veszélyeket azonnal észleljük, és ennek megfelelően kezeljük. Megtanít a finomság és finomanyagi energia érzékelésére. Megnyitja a szívünket, fejlődik az intuíció, az együttérzés, a beleérző képesség és az odaadásunk az élet tánca iránt. Elhozza a bőséget és a gazdagságot az életünkbe.

Arra szólít fel, hogy állítsuk erőnket a teremtés szolgálatába, és kövessük a bennünk lévő magasabb rendű, finom erőt. Az egymással való érintkezés számtalan formájához és rituáléjához irányít, amellyel energiát cserélhetünk, és új tapasztalatokra tehetünk szert. Elvezet a víz gyógyító, áldást adó erejéhez és vissza az ősbizalomhoz, ezáltal eljuttat bennünket az életgazdagsághoz, a határtalan lehetőségekhez, és a belső boldogsághoz.

 

Pozitív oldalát tekintve:

A hal hiányérzettől szabadít meg bennünket, érzelmi életünk gyógyulását, a szeretetet, az odaadást és a bőséget hozza. Elvezet bensőnk vizeibe és felszólít arra, hogy ott rendet tegyünk azért, hogy a mindennapokban minden érzelmünket tudatosan használhassuk és megtaláljuk a számunkra megfelelő utat. Számtalan színpompával játszó halfajta létezik csillogó hallpikkelyekkel, mindenféle nagyságban és formában. Sokszínűségre az élet tarkaságára utal. Annak megfelelően, hogy melyik hal mutatkozik meg előttünk, elvezet bennünket életünk azon érzelmi oldalára, melyekre figyelmet kell fordítanunk, hogy kibontakozhassunk vagy meggyógyuljunk. Kövessük az üzenetét.

 

Negatív oldalát tekintve:

A hal érzelemmentességre, határozatlanságra, egzisztenciától való félelemre, gondolatok hiányára, hamisságra, szemfényvesztésre, csűrés-csavarásra utal. Elveszett lélektöredéket jelezhet, amely hiányérzetet és betegséget okoz. Ilyenkor aztán hiányzik a gondoskodás, a szeretet, a törődés érzése, és így hiányzik a bőség és gazdagság is.

 

Álomban:

Az érzelmeket és a tudatalattit képviseli, ami alapján a dolgok újra rendeződnek. Újítást, sugallatokat, víziót jelent. Ha a víz zavaros, utalhat emocionális erők és az életenergia zavarára. „Az élet bőséggel és teljességgel ajándékoz meg engem.” – „Megszerzem azt, ami ahhoz kell, hogy jól éljek.”

 

Forrás: Jeanne Ruland, Az állatok ereje végigkíséri életünket

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük