Hogyan és hol válasszunk válltáskát?

A válltáska egy olyan kiegészítő darab, amely minden nő ruhatárában helyet kap, és talán nem mondok azzal nagyot, ha azt állítom, hogy általában nem csak egy darabbal rendelkezünk vele, hiszen egy válltáska nem csak praktikus tud lenni, hanem igazán jól ki tudja egészíteni az öltözékünket, így sok esetben érdemes az adott napi stílusunkhoz választani a válltáskát.

Személy szerint régen mindig egy válltáskám volt, amit az utolsókig nyúztam. Ez egy egyszerű fekete válltáska volt, amiről azt gondoltam, hogy minden ruhámhoz jól illik, de amikor esküvőre kellett mennem, akkor beláttam, hogy az esküvői ruhához nem illik a már jól megszokott válltáskám. Ekkor mélyedtem el jobban a témában, és rájöttem, hogy érdemes több válltáskával rendelkezni. Így azóta már minden egyes ruhadarabomat különféle válltáskával szoktam feldobni, aminek köszönhetően a kényelem és praktikusság mellett a stílus is nagy szerepet tölt be az életemben. Nem csak a kinézet miatt gondolom úgy most már, hogy fontos, hogy több válltáskával rendelkezzünk, hiszen a válltáskák is különböző méretben kaphatók, így az sem mindegy, hogy egy útra mit szeretnénk magunkkal vinni, hiszen vannak olyan kicsi válltáskák, amibe szinte csak a mobiltelefon, néhány zsebkendő fér el, és esetleg a lakáskulcs, míg más, nagyobb válltáskába ennél sokkal több mindent be lehet pakolni, akár könyveket, tabletet, vagy még akár egy kisebb méretű laptop is elférhet egy méretesebb válltáskában.

Melyik válltáskát érdemes választani, hogy passzoljon a ruházatunkhoz?

Ennél a kérdésnél nagyon fontos figyelembe venni a ruházatunk színét, anyagát, és minden esetben úgy kell választani válltáskát, hogy az az összeállított ruhakombinációhoz illeszkedjen. Ha egyszerűbb öltözék van rajtunk, akkor érdemes letisztultabb darabot választani, de az sem mindegy, hogy milyen eseményre megyünk. Például egy rock koncertre bátrabban lehet válogatni az extrább kivitelezésű táskák között. Ahogy nekem, másoknak is azt gondolom, hogy nagyon problémás szituáció, amikor esküvőre kell táskát választani. Ebben az esetben mindenképp azt ajánlom, hogy először azt gondoljuk át, hogy mit szeretnénk az esküvőn mindenképp magunknál tartani. Én azt gondolom, hogy a személyes iratokon és mobilon kívül néhány zsebkendő, egy kisebb sminkkészlet az, ami elegendő lehet. Ilyenkor egy kisebb válltáska kell csak, de van, aki szeret több mindent magával vinni még egy esküvőre is, és így akár egy nagyobb táska is számításba jöhet. A tökéletes válltáska kiválasztásakor ezen kívül nagyon fontos, ahogy más esetekben is a ruházat. Mindenképp figyelembe kell venni a ruhának a színét, azt, hogy milyen anyagból készült, és milyen stílusú ruháról van szó, ezek összességében meghatározzák azt, hogy a női válltáskák közül melyiket érdemes választani erre az eseményre. Mindenképp az elegáns stílusú modelleket ajánlom, amelyben minden kényelmesen elfér, amit szeretnénk magunkkal vinni az esküvőre.

Ha pedig hétköznapra szeretnénk válltáskát választani, akkor is ugyanezek a szabályok érvényesek. Érdemes akár két-három, vagy több darab válltáskára rászánni a pénzt, hogy legyen különböző ruházatokhoz különféle táska, ami illik hozzá, hisz nem mindegy, hogy épp sportosabb ruhában, vagy nyári lenge ruházatban, vagy esetleg mint az esküvőre, elegánsabb ruházatban jelenünk meg.

Hol kaphatók a legjobb női válltáskák?

Személy szerint van egy igazán kedvenc helyem, ha női válltáskákról van szó. Ez pedig egy interneten elérhető áruház, aminek a neve az Anna táska webshop. Amikor először ismertem meg őket, alaposan utána olvastam, hogy kik ők és hogyan jöttek létre, és hogyan alakult meg ez az áruház. Ennek a kis kutatásnak köszönhetően tudtam meg, hogy egy családi vállalkozásról van szó, ahol a tulajdonosoknak van egy Anna nevű lányuk, akiről elnevezték a webshopot. Nem csak azért, mert ez a lányuk neve, hanem lényegében ő ihlette meg őket az áruház létrehozására.

Az biztos, hogy bármilyen ruházathoz, vagy alkalomhoz keresek válltáskát, teljesen biztos, hogy náluk megtalálom azt, ami leginkább passzol az öltözetemhez, és az eseményhez, ahova megyek.

Több márka is jelen van a webáruházban, aminek köszönhetően többféle stílussal lehet találkozni, így tényleg minden típusú rendezvényre meg lehet találni a legjobb darabokat. Ha elegáns és különleges táskát keresünk, akkor érdemes megnézni a Bugatti táska kínálatot, amik között található kényelmes táskák, amiknek a pántja állítható, így lehet rövidebb kézipánttal vinni a táskákat, vagy beállítani hosszabb pántra, és így egy vállon is lehet őket hordani.

Nekem több kedvencem is van, ebből az egyik legnagyobb kedvencem az Anekke táskák, amelyeknek nagyon különleges a dizájnja. Minden táskán olyan nyomatok találhatók, amelyeken különböző minták szerepelnek. Ráadásul azt is ki merem jelenteni, hogy szinte mindig, mikor ránézek egy Anekke táskámra, akkor felfedezek valami teljesen új mintát rajta. Olyan sok különleges és érdekes mintázattal vannak ellátva ezek a táskák, hogy az ember lánya nem tudja megunni ezeket a táskákat.

Nagy kedvenc még nekem a Tamaris márka, amiről sokan nem is tudják, hogy nem csak cipőket gyártanak, hanem táskákat is, és amiből szintén rengeteg táska található a kínálatban. Szintén gyönyörű és elegáns táskákat lehet találni a Marco Tozzi táskák közül, ahogy sok olasz táska is felfedezésre vár az oldalon.

A női válltáskák között szerepel egyszerűbb és komplexebb táska is. Van, ami csak egy-két rekeszből áll, de van, ami három, vagy akár több, egymástól teljesen független rekeszből áll. Nagyon sok válltáskának lehet állítani a pántját, így tudjuk igazítani a magasságunkhoz, vagy éppen ahhoz a stílushoz, ahogy szeretnénk hordani, hiszen, ha hosszabbra van állítva, akkor egyszerűen eldobhatjuk keresztbe a vállunkon, ha rövidebbre, akkor pedig egy oldalon tudjuk felakasztani a vállunkra a táskát. Vannak olyan táskák, amelyeknél a rekeszek nincsenek lezárva, és olyanok is, amelyek zárt cipzárral zárhatók, így a cipzár segítségével a cipzárnak köszönhetően nem fog semmi kiborulni a táskából, de alapvetően egy mélyebb nyílt rekeszből sem fog semmi a táska mélyében kikötni.

Legyen szó kicsi, vagy közepes, vagy nagy táskáról, az Anna táskák webáruházban számtalan különböző méretű táska közül lehet választani. Rengeteg stílus megtalálható a webáruházban, és bár most elsősorban a női válltáskákról beszéltem, az urak is találhatnak náluk nagyon szuper, jó minőségű táskákat, illetve összességében sem csak válltáska kapható a webáruházban, hiszen, aki hátitáskát keres, vagy esetleg neszesszert, vagy akár kézitáskára van szüksége, vagy az övtáskák szerelmese, az is megtalálhatja a webáruházban, amire vágyik.

Ha egy konkrét márkát keresünk, akkor érdemes egyből a Márkák menüpontban nézelődni, ahol egyszerűen egy kattintással ki lehet választani a keresett márkát. De típus szerint is lehet keresni, így ha nem egy márkához vagyunk hűek, hanem bármelyik számításba jöhet, akkor érdemes megnézni a választott típusban található összes márkát. Ebben az esetben lehet szerintem a legnagyobb kincsekre lelni, így jó szívvel ajánlom az egész női válltáskák kínálatot átböngészni, ahol több száz táska közül lehet választani. Amennyiben a bőség zavara effektus ér el minket, bal oldalon szín szerint egyszerűen lehet szűkíteni a listát, így gyorsabban meg lehet találni a ruhánkhoz színben passzoló válltáskát.

A rendelést online egyszerűen le lehet adni az oldalukon, így ha megvan a kiszemelt táska, a kosárba helyezést követően csak néhány lépést kell elvégezni. Kétféle szállítási mód közül lehet választani. Az egyik a GLS futárszolgálat, azt gondolom, hogy őket mindenki ismeri. Ők az egyik legnagyobb futárszolgálat, akik mindig küldenek e-mailt és/vagy sms-t is a kiszállítás várható időpontjáról, így könnyedén lehet igazodni a kiszállítás időpontjához. Akkor sincs gond, ha nem megoldható a futártól való átvétel, ebben az esetben a másik szállítási módot érdemes választani, ami a Pick Pack Pontra történő szállítás. Pick Pack Pont országszerte már nagyon sok helyen megtalálható, akár még kisebb falvakban is, így nem vagyunk annyira szigorúan időhöz kötve, mint egy futárszolgálatos szállításnál.  Ennél a szállítási módnál általában van néhány napunk arra, hogy átvegyük a megrendelt táskát a kiválasztott Pick Pack Ponton.

A szállítás időtartama függ attól, hogy hány terméket vásárolunk, de akár több termék esetén is lehetséges, hogy már másnapra megérkezik a megrendelt áru, de legrosszabb esetben is nyolc munkanapon belül megérkezik a megrendelt táska. Többféle fizetési mód közül lehet választani, ami lehet előre utalás, vagy online bankkártyás fizetés, barionnal. Bármelyik szállítási vagy fizetési módot is választjuk az egész rendelés nem vesz igénybe néhány percnél többet, így ha megvan a kiválasztott táska, akkor néhány pillanat alatt le lehet adni a rendelést, és onnantól kezdve néhány napon belül már használatba is vehetjük az új táskánkat.

Amit még fontosnak tartok kiemelni, hogy az Anna Táska webáruháznál elérhető egy hűségprogram. Ahogy minden más hűségprogramban, itt is pontokat lehet gyűjteni minden megrendelés után, amit bizonyos feltételek mellett be lehet váltani egy másik rendelés alkalmával. Ehhez természetesen regisztrálni kell az oldalon, csak így lehet nyomon követni a rendeléseket és a jóváírt hűségpontokat. Erről az egészről részletes leírást lehet találni a weboldalukon a Hűségprogram menüpontban. Pontokba szedve, részletesen el lehet olvasni a legfontosabb tudnivalókat és feltételeket, valamint a pontok számolásáról, jóváírásáról és beváltásáról is részletesen lehet tájékozódni ebben a menüpontban. Röviden a lényeg annyi, hogy minden megvásárolt termék után jóváírnak pontokat, amit később egy újabb termék vásárlásakor fel lehet használni. Az, hogy mennyi pont jár egy-egy termék után, meg van adva százalékos értékben az említett menüpontban, de egyébként minden egyes terméknél fel van tüntetve, hogy mennyi pont (azaz forint) íródik jóvá a regisztrált profilban. Ezt egy nagyon szuper lehetőségnek tartom, hiszen akár egy magunkra is lehet, hogy vásárolunk néhány havonta táskát, ha pedig az egész családnak itt vesszük meg, akkor aztán tényleg bővelkedhetünk a kedvezményekben.

Azt még nem is említettem szerintem, hogy a táskákon kívül övek és pénztárcák is kaphatók! Természetesen ezek is nagyon jó minőségű áruk, és több márka terméke is megtalálható a kínálatban, így az új női válltáskánkhoz egy igazán jól passzoló pénztárcát is választhatunk.