Holdhoroszkóp közérthetően

Sándor Zsuzsanna Ilona

Szép Holdat mindenkinek! 🙂

 

2019.11.28. délutántól, Bak, növő hold a Nyilas jegyében 2019. 11. 30. délutánig.

Növő hold idején dagad a Hold, napról napra nagyobb sarlóként, majd  „D” betűt formálva látjuk az égbolton. A növőhold a bevitelről szól energetikailag. Ilyenkor jobban hasznosulnak a tápanyagok, vitaminok, ásványianyagok a szervezetben. Hamarabb és jobban látszik minden jellegű befektetett munka gyümölcse. A nassolástól a test izom erősítéséig bármi.  A rezgéstartományt te választhatod ki, hogy melyikkel szeretnél együttműködni a 14 napos növő holdfázisban, holdtöltéig.

A Bak sokszor keveri össze a fegyelmet az aszkétaviselkedéssel. „Ő az a fajta szülő”, aki a dicséretet nem nagykanállal méri, sőt szegénynek kanala sincs az egészhez, mert nem ér rá az érzelgősködésre. Hiszi, ha mindenki inkább tenné a dolgát, ahelyett, hogy lamentál, meg lelkizik sokkal előrébb tartana a világ. A Bak Hold racionalizálja az érzéseket, képes a cél érdekében nem meghallani a lélek pendüléseit. Pedig belül a lelke mélyén ő is tele van szeretettel, épp csak eszköze nincs ahhoz, hogy mindezt kinyilvánítsa.

Használd ki ebben a két napban ezt a jó kis föld energiát, a hosszabbtávú céljaid átgondolására, a pénzügyi dolgaid tisztázására, az aktuális teendőid listába foglalására, kétkezi feladatokkal is könnyebbe fogsz boldogulni. Hagyd most a romatikus filmeket, a nagy lelkizéseket, az empatikus hozzáállást a dolgokhoz, mert csak a saját magad dolgát nehezíted meg vele. Azon sem kell meglepődnöd, ha úgy érzed ebben a két napban, hogy inkább magadra húznád az ajtót, és kikapcsolnád a telefonod. Ha megteheted épp alkalmas idő rá a Bak Hold napok ideje.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük