Karácsonyi ajándék ötletek a Cellect-től

Kicsi Budoár

Gyerek, anyu, apu, kutyus – ezeknek biztos örülni fognak!

 

MyKi Touch White EditionTermék: MyKi Touch, White Edition – okosóra gyerekeknek

Miért: Ha még nem akarunk okostelefont adni ajándékba

Részletek: A MyKi Touch okosóra a gyereknek a függetlenség érzetét, a szülőknek pedig a távoli gondoskodás lehetőségét adja. A szülők ezentúl nyugodt szívvel engedhetik el gyereküket iskolába vagy edzésre, hiszen a viselt okosórának és saját okostelefonjuknak köszönhetően akár hívás, akár SMS formájában bármikor kapcsolatba léphetnek vele. A szülők okostelefonján futó ingyenes alkalmazás valós idejű információt ad a gyermek tartózkodási helyéről is, így mindig szemmel tarthatják gyermeküket! Az órába riasztó rendszer is be van építve: a szülők létrehozhatnak különböző “biztonsági zónákat” azokról a szokásos útvonalakról, amerre a gyermekük rendszeresen közlekedik. Ha ettől eltér a gyermek, az óra riasztást küld a szülőnek. A MyKi óra kompakt és kényelmes, antibakteriális, eltávolítható szilikon szíjjal készül. Limitált ideig fehér-arany színben is elérhető.

Elérhetőség: Kovetlek.hu

Fogyasztói ár: 36 990 Ft

 

MyKi Pet – kisállat követőTermék: MyKi Pet – kisállat-követő

Miért: Kalandvágyó házi kedvenceknek, akiket várnak haza

Részletek: A MyKi Pet a világ egyik legkönnyebb kisállat nyomkövetője, súlya mindössze 28 gramm. A házi kedvenc nyakörvére felszerelve nyomon követhető a kutyus, vagy a cica mozgása és helyzete. Zárt térben is, akár 10 méteres pontossággal mutatja a család kedvencének tartózkodási helyét.

Az eszköz automatikusan meghatározza a gazdi otthona körüli biztonsági zónát, így Ön mindig biztos lehet benne, hogy házi kedvence otthon van. Ezen kívül a gazdi további biztonsági zónát alakíthat ki, például a szokásos sétahely körül. Ha a kutya elhagyja a biztonsági zónát, az állat gazdája azonnal értesítést kap róla.

Elérhetőség: Kovetlek.hu

Fogyasztói ár: 29 900 Ft

 

 

AKG Y500 aktív zajszűrős fejhallgatóTermék: AKG Y500 aktív zajszűrős fejhallgató

Miért: Stílusos, kényelmes és még okos is

Részletek: A Samsung családjához tartozó karcsú, stílusos és kényelmes Y500 fejhallgató vezeték nélkül zenehallgatást tesz lehetővé, akár órákon át. A kényelemről az alaposan párnázott fejpánt és a memóriahab fülpárnák gondoskodnak. A fülkagylón elhelyezett gombok segítségével a zenehallgatás könnyen vezérelhető, minden funkció kézre esik, hogy le se kelljen venni a fülest. Ha mégis levennénk, addig a zenelejátszás is szünetel. Ha újra felvesszük, a zene újraindul. A hosszú akkumulátor-üzemidőnek és a gyorstöltésnek köszönhetően megállás nélkül élvezhetjük a torzításmentes hangélményt. Bónusz, hogy a fejhallgató hanghívást is képes fogadni!

Elérhetőség: Mediamarkt.hu

Fogyasztói ár: 44.999 Ft

 

Samsung Galaxy Watch Active okosóraTermék: Samsung Galaxy Watch Active okosóra

Miért: Saját személyi edző egy órába zárva

Részletek: A Galaxy Watch Active a fitneszórák új generációját képviseli, mivel már nemcsak mér, de az adatok alapján személyre szabott életmódtanácsokat is ad.

Az órába épített szívverés-mérő azonnal jelez, ha rendellenes szívverést tapasztal. A stressz-szintet is meg tudja határozni, melyet használója testreszabott légző gyakorlattokkal tarthat kordában. A Galaxy Watch Active nyomon követi viselője alvásciklusait, így a könnyebben elérhető a pihentető alvás. A fitneszórában beépített GPS is található, amelyet akár 5 atmoszféra nyomásig is használhat a mélytengeri merülést kedvelő használója. A Galaxy Watch Active kijelzője diszkrét, és stílusos, szíja pedig egyszerűen cserélhető más színre.

Elérhetőség: Mediamarkt.hu

Fogyasztói ár: 79 999 Ft

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük