Ki az, aki megállít téged? – Vedd vissza az önerődet!

Kincses Anna
Latest posts by Kincses Anna (see all)

Ki az, aki megállít téged? Mi az, ami megállít Téged? Ki az, akinél úgy érzed elfogyott az önerőd? Mi az, amit úgy érzel, hogy nem tudsz megvalósítani? Ki az, aki kifogott rajtad? Mi az, ami visszahúz? Mitől félsz legjobban?

Ránéznél erre kicsit másképp? Ki az, aki igazán megállít téged? Talán Te magadat? Mi az a mérhetetlen nagy potenciál, tudás és képesség, amit érzékelsz magadban? Ami hatalmat, tudást, sikert, pénzt, boldog párkapcsolatot, örömet és sok egyebet hozhat és akkora nagy, hogy inkább megállítod magad, mert félsz megélni? Hol van az önerőd?

Berezeg a popod összes pici sejtje tőle, mert félsz megélni az a határtalan nagyságot ami ténylegesen vagy, csak takarod mindenki előtt és inkább icipicivé varázsolod magad. Eszméletlen fifikával teszed oda az akadályokat magad elé, és hatalmas kerekedő szemekkel nézel ki a fejedből, hogy miért nem működnek a dolgaid. Odaraksz embereket, helyzeteket, amik gátolnak, megakasztanak és kinyírják a fényed. Belemész alkukba, vagy-vagy szituációba, mert el sem tudod képzelni, hogy lehetséges a nyertes-nyertes pozíció.

Sokszor azért félsz, mert az gondolod, hogy sikeresen, gazdagon, boldogan már nem leszel szerethető, hisz a világ jelentős része, boldogtalan és előre legyártott dobozba préselődik. Félsz, hogy elhagynak, nem fogadnak el így, megítélnek, irigykednek, és inkább nem csinálsz semmit, mert akkor láthatatlan vagy és el tudsz bújni.

Sokszor meg azért félsz, hogy olyan hatalmad lesz, amit nem tudsz kezelni, mert sokszor azt hallottad, hogy akinek hatalma és képessége van, az csak rosszra használja. Te is rosszra használnád? Biztos, hogy csak ez az egy opció van a világodban? Félsz, mert változást vihetnél a világba és annak már súllya van és felelőssége.

 

Igen, aki más az kilóg a sorból, ez így van. Igen, aki más mer lenni, az már nem passzírozza bele magát a dobozba. Ő már használja az önerőt, függetlenül attól ki akarja bezárva és leplombálva tartani, bármilyen csinos masnival is kecsegtetik. Aki igazán éli az önerőt, az másképp mer működni és nem érdeklik a feléje irányuló elvárások. Aki igazán éli az önerejét, az bátran felvállalja Önmagát, teljesen függetlenül attól, hogy ki mit gondol róla, és megítélik-e vagy sem.

Ezt az ítéletet látod mindenhol körülötted, és azt vetted be, hogy nincs annyi önerőd, hogy felvállald azt, aki vagy, az ítéletek ellenére is. Felvállald a boldogságot, az örömöt, a másságot, a tudást, a potenciáljaidat és a képességeidet. Felvállald a másságodat!

 

Mi lenne, ha másképp néznél erre? Mi lenne, ha felvállalva Önmagad belelépnél az erődbe, a tudásodba, a hatalmadba, a sikeredbe és ezzel – nem túltolva, hanem -meginvitálva a többieket a változásra? Hogy hogyan? Ismerd el, hogy ez mind benned is megvan. Kérd az Univerzumot, hogy aktiválja az erődet, a potenciáljaidat, a képességeidet. Követeld meg magadtól, hogy mindet megteszel azért, hogy ebből működj, és ekként működtesd a világodat. A te Univerzumodban, Te vagy a leghatalmasabb, Te teremted a valóságodat, és ha ezt bevállalod, példa leszel mások számára is. Mekkora buli kerekedne ki ebből? Bevállalnád? 

Mondok valamit. Senki nem tud megállítani téged, csak Te magadat!

Kincses Anna

Írónő Megjelent könyve

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük