Kicsi Budoár – Holdhoroszkóp közérthetően

Sándor Zsuzsanna Ilona

Szép Holdat mindenkinek! 

 

2019. 11. 17. 22:59 – kor a fogyó Hold az Oroszlán jegyébe lép, és ott tartózkodik 2019.11.20. 01:59 -ig.

 

Továbbra is fogy a Hold, így egyre kisebb mértékben látható fénnyel ragyogja be az éjszakáinkat, „ C – betűt”  formázva a csillagos égbolton. Fogyó Hold idején az elengedés van fókuszban energetikailag.  A hétfői és keddi Oroszlán Hold napot a következő témákkal kapcsolatban tudod a leghatékonyabban kiaknázni a józanész határain belül, és a saját élethelyzetednek megfelelően.

  • költekezz
  • szépítkezz
  • kreatívkodj
  • lustálkodj
  • büszkélkedj

Az Oroszlán Hold napokon, mindenki király és királynő egy kicsit. Ilyenkor, hiúbbnak érezhetjük magunkat, mint egyébként. Ez a fix tüzes jegy többek között;  a luxust, a hiúságot, az élet élvezetét, a játékosságot, a kreativitást, az önérzetességet, önbizalmat, és az EGO-t szimbolizálja.

Mivel fogyó hold van, ezt a témát is az elengedéssel érdemes összhangba hoznod, mint pl; hajvágás, szőrtelenítés, zsírleszívás, fogászati beavatkozás. Ajándékozz, most könnyebben tudod mozgósítani magadban a nagyvonalúság energiáit, de figyelj, hogy a kereteidet ne lépd túl, mert akkor sérülhet az egód és az önérzeted!

Skorpióban az Oroszlán fogyó Hold, szépíthetném, de felesleges… – Szenvedélyek viharában, akár lehetne ez is az alcíme ennek a két napnak. Tervezz és kalkulálj ennek megfelelően!

Feszültség, vagy konfliktus esetén, számolj, tízig – húszig – ha kell, akkor akár inkább százig is, mert minden, a higgadt, megfontolt józan ítélőképesség, és a tiszta kommunikáció ellen dolgozik most az égen. A múlt sérelmeit, a most gejzírként felszínre törő emlékképeket inkább csak tudatosítsd magadban, és gondold át több nézőpontból. A nagy beszélgetése ideje nem most van.

 

Az itt leírtak nem helyettesítik a személyre szabott asztrológiai tanácsadást, általános és összefüggésbeli egységes gondolatok kerülnek leírásra, egy- egy cikkben. 

Te tudod, hogy a születési képletedben, melyik csillagjegyben, hányas házban helyezkedik el a Holdad? Ha nem, és kíváncsi vagy erre és szeretnél többet megtudni magadról, jelentkezz be hozzám egyéni konzultációra, Az Energiamezőbe.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük