Kikezdtek a férjemmel

Kincses Anna
Latest posts by Kincses Anna (see all)

Abban az érdekes élményben volt részem, hogy a szemem előtt kikezdtek a férjemmel és el akarták csábítani.

Nagyon birtokló, és féltékeny nő voltam, és bizony sok-sok réteget kellett lehámoznom magamról, hogy már ne tegyem jelentőség telivé a hűtlenséget. Nálam már az is kicsapta a biztosítékot, ha megnézett más nőket a párom, vagy Őt gusztálták más nők. Sokáig pörgettem magamba, és duzzogtam olyan dolgokon, ami igazából meg se történt. Most sorolhatnám a sztorikat, hogy miért alakult ki ez nálam anno, de a – miértek – soha nem adnak választ semmire, csak beragasztanak a múltba.

Igen volt, hogy megcsaltak, és bizony én is csaltam már meg a párom a múltban. Hogy miért, tök mindegy már. A lényeg itt az, hogy választom-e a múltam negatív megélésére hivatkozva most a jelenben, a párom birtoklását, bebörtönzését és állandó megfigyelését. A válaszom nem! Akkor mit is választhatok helyette? Önmagam és, hogy mindig kérdésben vagyok, hogy mi jó nekem az adott pillanatban.

 

Mikor a férjemmel összejöttem, a kapcsolatunk elején egy kis ideig ugyanazokat a programokat futtattam, mint anno régen. Már nagyon hálás vagyok magamnak, hogy ezt felismerve, elkezdtem oldani a párkapcsolati beakadásaimat, aminek jelentős részét a megcsalás, hűtlenség, féltékenység, birtoklás – Te csak az enyém vagy – programok tették ki. Hiába választottam, hogy nem akarok féltékeny pi..a lenni, attól még néha az voltam. Ahhoz jelentős eredményt érjek el, az önmagamra figyelés, a kreativitásom megélése, az alkotás, és az ezzel összefüggő önbizalom növekedése volt a kulcs. Több, mint hét éve vagyunk együtt a férjemmel, és ezek a rendszerek minden egyes nappal egyre jobban oldódtak, oldódnak.

Megfigyeltem például, hogy a szexuális kisugárzását, amit én oly nagyon szerettem, szinte blokkoltam a féltékenységem miatt. Ez volt a legrosszabb dolog, amit magammal megtehettem, hisz ezzel a felém való szexualitását és a saját szexualitásomat is ugyan úgy blokkoltam. Ezt is feloldottam had áramoljon bennünk, körülöttünk szabadon, nem korlátozva és irányítva azt.

Szép dolog az önismeret, önmunka, mert ezeken keresztül hatalmas nagy fejlődéseket érhetünk el önmagunk felé. A fúria fűzből, amit persze angyali mosollyal titkoltam, egy sokkal megengedőbb, önbizalommal teli nő váltotta fel, szinte észrevétlenül. Nem mondom, hogy nem bántana a dolog, ha a férjemet hűtlenségen kapnám. Nem is tudom, hogy mit csinálnék az adott pillanatban, de az biztos, hogy már érzek magamban annyi önerőt, hogy megalkuvás nélkül azt választom, ami nekem a legjobb, bármilyen helyzetben is vagyok.

A bennem lévő változás, megengedés kialakulásához sokban hozzájárult, mint már említettem, hogy már nem akartam a férjem szexuális kisugárzásának elfojtó „börtönőre” lenni, úgy hogy ezeket oldottam és a műholdas megfigyelő egységeimet is feloldva hagyom, had élje az életét mellettem úgy, ahogy szeretné. Ezek elengedése után lett sokkal szeretet teljesebb, játékosabb és bulisabb a házasságunk.

 

Az, hogy kikezdtek a férjemmel és el akarták csábítani szemem előtt, lehet ennek a megengedésnek köszönhető, de lehet egész más oka volt. Innen bármit is mondanék, csak egy érdekes nézőpont lenne.

A sztori az, hogy egyik hétvégén elmentünk egy szolgáltató céghez, egy új szerződést kötni. A hölgy a Petit sugárzó mosollyal fogadta, mint régi ismerőst. Nekem nem is köszönt. Aztán olyan hévvel kezdett csábítani, kacarászni, évődni a férjemmel, hogy csak meresztettem a szemeimet. Én, mint egy kívülálló – abban a helyzetben az is voltam – figyeltem az esemény mintha egy film peregne le előttem. Aztán szóltam a hölgyhöz, mivel az én nevemre kellett szerződést kötni, de rám se nézve a Petinek válaszolt. Ez elég érdekes volt. A szerződést nem tudtuk megkötni, hiányzott hozzá egy papír. A nő adott egy meghatalmazási nyomtatványt a Petinek, hogy majd adja nekem, – aki ott állt mellette – és, hogy töltsem ki. Itt már az érdekes, egy kis morbidsággal volt spékelve. A csábítás addig folytatódott előttem, míg a nő megkérte a férjem, hogy kedd délelőtt menjen vissza, mert akkor lesz Ő is bent, és megtudják kötni a szerződést. Aztán szerintem ez még magának is sok volt, mert az arca elkezdett lángolni. Figyeltem a Petit eközben, de Ő annyira a szolgáltatás megigénylésére koncentrált, hogy semmilyen külső változást nem láttam rajta, talán inkább egy picit zavarban volt. De ügyintézésnél mindig ilyen. Mikor rákérdeztem, hogy mit gondol erről a helyzetről, azt mondta nem vette észre, de azt gondolom ezt a szitut nem lehetett nem észre venni, legfeljebb ha észre vette nem tulajdonított neki nagy jelentőséget. Amikor eljöttünk megkérdezte, hogy most mi az a kedd, mert nem értette mit akar a nő. Akkor már nagyot nevettem. Randira hívott – mondtam Neki.

 • Amit igazából gondolt és érzett a férjem, és, hogy meghódított egy nőt, azt nem fogom tőle elvenni. 

Ezek után átfutott rajtam pár kérdést:

 • Nem emlékszem, hogy Harry Potter kölcsönadta volna a láthatatlanná tévő köpenyét, vagy igen?
 • Egyáltalán, hogy keveredtem ebbe a helyzetbe?
 • Mitől voltam ilyen nyugodt, miért nem voltam féltékeny?
 • Legvégül de nem utoljára, miért nem csaptam pofán a nőt?

A csábítást nem teszem rosszá, hisz a női lét eleme, én is imádom megélni. Az, hogy a férjem volt a célpont és nyíltan előttem tette a hölgy, azt most lehetne ítélni, de nem teszem. A dolgom ebben a történetben annyi, hogy figyeljem mit hozott fel bennem, milyen piros gombokat nyomott meg, és ami nem tetszik, azt engedjem el. Az érdekes az, hogy tényleg érdekesnek találtam ezt a szitut és kicsivel később már azon filóztam, milyen jó kis cikket írhatnék róla.  🙂 

Kincses Anna

Írónő Megjelent könyve

4 thoughts on “Kikezdtek a férjemmel

 • 2017.10.11. at 04:28
  Permalink

  Köszönöm, tetszett! Így vagy úgy, sokan voltunk már hasonló helyzetben, a kérdés, ki, hogyan reagálta le a történést? Így 50-es nőként elmondhatom, ma már egész más a reakcióm ezekre a meglepetésekre, mint teszem azt 10 évvel ezelőtt! Próbálom átadni tapasztalataimat leányomnak is, de a siker az önfejlődésben van! Ide mindenkinek el kellene jutni…..Legyen szép napotok! D. Erika, Németország

  Reply
 • 2017.10.12. at 09:51
  Permalink

  Szia Erika 🙂

  Örülök, hogy tetszett a cikk, és annak még jobban, hogy ilyen könnyed önbizalmat érzékelek a soraidból. A magazin célja pont az, hogy hozzájáruljon a nők önbizalmához, önértékéhez. Nekem is két lányom van, és már megtanultam nem túltolni a gondoskodást és a így kellene dumát, mert úgy is csak akkor hallják meg, ha befogadóak rá 🙂 Majd fejlődnek a saját ütemükben.

  Neked is szép napokat, és jó olvasást kívánok a jövőre nézve is 🙂

  Anna

  Reply
 • 2019.04.12. at 14:26
  Permalink

  Nagyon tettszett a cikk, le a kalappal, hogy mennyire tudtad tolerálni a helyzetet. Lehet, hogy én nem lettem volna ilyen türelmes és pofán csapom a kolleginát.

  Reply
  • 2019.04.13. at 17:23
   Permalink

   Szia Zsuzsi!

   Kösziii, valahogy abban a szituációban, inkább vicces volt. Lehet más helyzetben másképp teszek. Köszi a hozzászólást.

   Szép napokat
   Anna

   Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük