Kincses Anna

Cikkíró

 

 

Üdvözlöm azokat, akik olvassák a cikkeimet és velem szeretnének kalandozni A Kicsi Budoár  Magazin rovatpalettáján keresztül!

 

 

Már gyermekként történeteket és verseket írtam. Aztán ez feledésbe került, más utakat választottam. Rengeteg mindene végigmentem, megéltem és tapasztaltam, hogy aztán megint ébresszem magam arra, ami az egyik legnagyobb örömet hozza az életembe, és ez az ÍRÁS. Mindig ott volt bennem egy megbújó szenvedélyes „megszállott” keresés, hogy többet hozzak ki magamból, ami most vagyok. Ezt sokáig nem tudtam magamnak megfogalmazni, míg rá nem jöttem, hogy ez az alkotásvágy. Valamit létrehozni, alkotni, érezni a kreativitás szárnyalását és ezt megosztani másokkal.

Mikor elindítottuk a Kicsi Budoár Magazint szép lassan bontogattam ki az írás képességét, és ez a mai napig tart és szerintem folyatatódig is egész életemen át. Ez az izgalmas motiváció „ébren” tartja a kreativitásom, ami egy fantasztikus életérzés. Azóta a cikkíráson kívül írtam önismereti önfejlesztő könyvet, regényt, novellákat, és meséket. Széles a kreativitásom palettája.

 Magazinnál megcéloztuk, hogy a cikkeinkkel a tudatos, szerethető és minőségi életre hívjuk fel a figyelmet. Ehhez hozzásegít az a tudásom, amit több mint 10 évig kamatoztattam, mint lélekgyógyító, tudatosságra ébresztő tanító. Ez alatt az idő alatt rengeteg emberrel és életúttal találkoztam, ami most segít, hogy a cikkeimben át tudjam adni, amit tudok.

A motivációm, hogy hozzájáruljak ahhoz, hogy önmagatokat éljétek és kibontsátok a képességeiteket a tudásotokat. Az indíttatás lényege nem változott csak még jobban kitágult azzal, hogy az eszköz a kezemben – amivel át tudom adni a tudásom, és az ébresztő gondolataimat – átváltott egy másik szintérré. Ez a szintér a Kicsi Budoár Magazin, illetve a könyveim. Így az írásaimon, könyveimen keresztül szólok azokhoz, akiket érdekel a mondandóm. Akik velem együtt szeretnének ébredni Önmagukra és arra mit tudnak.

Saját tapasztalatból tudom, hogy ha elismerem azt, amit tudok, az információk egyszerűen elkezdnek áramolni hozzám. Ezért szoktam sokat mondogatni: Tudom, ami tudható! Mindig arra gondolok, ha én meg tudtam csinálni, hogy tudatosan élem az életem, akkor más is megtudja, akit érdekel és nyitott rá. Ha én kaptam hozzá segítséget, akkor a cikkeim olvasása által, másokat is ébreszthetek a saját tudására, akik a változást választják. Ezért örülök, hogy a rovataink sokrétűségéből adódóan, én is rengeteg mindenről írhatok, mert az élet témái kimeríthetetlenek.

 

Cikkeim