Mi a sorsom? Hogy tudom meg?

Kincses Anna
Latest posts by Kincses Anna (see all)

Állj meg egy picit, és kezd el érzékelni a valóságodat. Kezd el úgy érzékelni, mint egy végtelen lény, aki nincs korlátokhoz, dogmákhoz, berögzült hitrendszerekhez, falakhoz, fix nézőpontokhoz kötve. Érezd a szabadságot, a végtelenséget, a mindenséget és a korlátlanságot. Érezd, hogy bármit megtehetsz, bármi lehetsz, nincs megkötés, nincs előre megírva semmi.

  • Mit teremtenél magadnak, ha ekkora hatalmad lenne? Hogy és hol élnél legszívesebben? Milyen párkapcsolatot teremtenél? Milyen munkát?
  • Milyen érzékelni, azt, hogy bármit megtehetsz, bármi lehetsz, bármit megteremthetsz? Ijesztő ez a hatalom, vagy izgalommal tölt el? Kipróbálnád? Választanád? Elkezdenéd teremteni?

Sokszor nem mersz tudatosan teremteni, mert azt hiszed, van egy náladnál hatalmasabb erő, aki jól fenékbe rúg, ha ezt teszed. Nem mersz tudatosan teremteni, mert azt hiszed, a SORS majd teremt helyetted, mindent elintéz, kijelöli az utadat, és ha azon végig mész csak akkor lehetsz boldog.

Azt hiszed, csak előre megírt forgatókönyv szerint szabad élned az életed. Ki kell ábrándítsanak, mert nincs náladnál hatalmasabb a saját Univerzumodban, hacsak, ha valakinek át nem adod ezt a szerepet. Nem lenne senki, aki megmondaná, hogy mit lehet tenned, merre menj, hacsak ezt nem gondolod, és mivel ezt gondolod, a valóságodat ez a nézőpontod teremti. Hiszel a sors mindenható hatalmában, és a saját hatalmadat szépen lassan elfeledted. Azt hiszed, hogy a sors kiszabja neked azt, amit megtehetsz, azt, ami lehetsz. Túlnő rajtad és Te tehetetlennek és kiszolgáltatottnak érzed magad!

Ez azért van, mert félsz a hatalmadtól a tudásodtól! Beléd ültették azt a félelmet, hogy rosszra használnád. Azért félsz, mert elhitted, hogy a sors vagy isten megbüntet érte, ha nem a kijelölt úton mész. Ha elismernéd a teremtő hatalmadat, biztos rosszra használnád?

Mi a sors? Képzelj el egy hatalmas mókuskereket, ami a fix nézőpontjaidból, az ítéleteidből, a gyerekkorban átvett mintáidból, a tudatalatti energiáidból, az érzelmeidből, a gondolataidból, a lelki szerződéseidből és fogadalmaidból, a félelmeidből áll. Ez a mókuskerék meg van spékelve a párhuzamos valóságaid traumáival és az alternatív valóságaid illúzióival. Folyton körbe-körbe jár, közben rángat és cibál. A sors egy kauzális börtön, ami folyamatosan lejátssza önmagát egésze addig, míg el nem engeded és túl nem teremted a valóságodat.

  • Hányszor mondtad már, hogy nem tudok mit tenni, ez a sorsom?
  • Hányszor kezdted újra, és újra, de mindig ugyan azt a valóságot teremtetted és már belefásultál az életedbe?
  • Hányszor fogtad a sorsra a választásod eredményét, mintha neked ehhez semmi közöd nem lett volna?

Ugye nehéz elképzelni, de a sorsodat is valamikor Te teremtetted, csak aztán berögzítetted újra és újra lejátszod, és nem látod a kiugrást belőle.

Ha lenne mindenható sors, aki hatalmasabb nálad, akkor nem lenne szabad választás! Akkor nem érdemes felvállalni a valóságod, hisz úgy is más tervezi meg helyetted. Akkor nem lenne érdemes oldani a blokkjaidat és a berögzült mintáidat. Akkor mi értelme a fejlődésnek, az önmegvalósításnak, a tudásnak, a tudatosságnak, ha minden kőbe van vésve, és neked csak annyi a dolgod, hogy végig menj a sárga köves úton.

  • Dorothy! Akarod tudni a sorsod, vagy ki szeretnél lépni a sorsodból?

Mindenható sors van, ha hiszel benne. Mindenható sors nincs, ha ezt hiszed. Ha kiszeretnél lépni a sorsodból, akkor válts nézőpontot. A nézőpontod teremti a sorsodat is. Tehát ki is a teremtő tulajdonképpen?

Ha valóságodat túl, szeretnéd teremteni, akkor válaszd azt, hogy túlteremted. Minden egy választással kezdődik. Az Univerzum válaszolni fog rá. Az Univerzum egy adó rendszer. Nem akar, hanem szemlél. Arra az energiára és rezgésre válaszol, amiből össze vagy gyúrva. Ha Te sorsot akarsz, Ő azt mondja oké! Dorothy a sorsát kéri. Meg is kapod. Ha azt látja, hogy Te az önmegvalósításodat, a saját rezgésedet és energiádat kéred, akkor azt adja. Az Univerzumnak ez mindegy, a mindenségébe bármi belefér. A végtelen utak közül az Univerzum abban támogat, amit választasz. Ha nem a múltadból szeretnél teremteni, akkor menj ezzel a kérdéssel, aztán hagyd, hogy az élet odaadja azt, amit még elképzelni se tudsz.

 

  • Mi az a hihetetlen, lehetetlen és elképzelhetetlen örömteli, gazdag és könnyed élet, amit megélhetek, és hihetővé, lehetővé és elképzelhetővé válik bulisan és játékosan?

Kedves olvasom, a következő cikkembe a tudatos teremtést írom le. Addig is csodás napokat kívánok!

Kincses Anna

Írónő Megjelent könyve

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük