Mi is az Aura?

Holics-Mester Marianna
Latest posts by Holics-Mester Marianna (see all)

A távoli múltban istenítették a megmagyarázhatatlan dolgokat, és csodáknak nevezték őket. Régen az emberek rendelkeztek az Aura (energiaburok)látásának képességével.

A spirituálisan nagyon fejlett egyéneket, mint Buddhát, Jézust és közeli tanítványaikat mind aranyszínű glóriával festettek le a fejük körül, mert néhány művész rendelkezett az Auralátás képességével.

A Természet mindent megadott számunkra, ami az energiaburok látásához kell. Mindössze arra van szükség, hogy tudatos erőfeszítéssel összehangoljuk érzékszerveinket.

 

Ha meg se próbálod, SOHA sem fogod látni az Aurát!

 

Viszont ha egyszer valamit saját magad is látsz, nem kell többé senki másba vetett hitedre sem támaszkodnod. Egyszerűen tudni fogod. És a tudásodat még több tanulásra fordíthatod.

Sok nagy ember mondta a múltban, hogy “van szemünk, de minek, ha egyszer úgy sem látunk velük”. Mindenki képes látni az aurát egy bizonyos fokig.  Ha egyszer majdnem mindenki (beleértve a gyerekeket is) ugyanazt a dolgot látja, akkor úgy gondolom, hogy ez a képesség része saját Természetünknek és kitüntetett figyelmet érdemel.aura

Mi is az az aura?

Világegyetemünkben minden rezgésekből áll. Minden atom annak összes részével együtt, minden elektronnal és elemi részecskével, még a tulajdon gondolataink és tudatunk is rezgésekből épül föl. Úgy határozhatjuk meg az Aurát, mint rezgést, amely minden anyagi tárgyat körülölel. Ez már elég az energiaburok érzékeléséhez feltéve, ha képezhetjük magunkat az Aura rezgéseinek látására.

Az élő (tudattal rendelkező) dolgok (emberek, növények stb.) körül lévő energiaburok idővel változik, néha meglehetősen gyorsan. Az élettelen tárgyak (kövek, kristályok, víz) körül lévő energiaburok alapjában véve állandó.

A fentebbi állításokat megkérdőjelezhetetlenül bizonyították orosz tudósok, akik, a Kirian effektust használva már több, mint 50 éve tanulmányozzák az Aurát.

Az emberek körüli Aurát részben elektromágneses sugárzás alkotja, ami a mikrohullámútól az infravörösön át egészen az ultraviola fényig mozog. Az alacsony frekvenciájú mikrohullámú és infravörös része a színképnek (testhőmérséklet) úgy tűnik, hogy a testünk alacsonyabb funkcióival van összefüggésben (DNS szerkezet, anyagcsere, keringése rendszer stb.) míg a magas frekvenciájú (ultraviola) hullámok inkább a tudatos tevékenységeinkkel kapcsolatosak, mint a gondolkodás, kreativitás, szándékaink, humorérzék és érzelmeink.

Az orosz tudósok, akik 3 évtizeddel tartanak mindenki előtt az energiaburok kutatásában, felfedezték, hogy DNS-ünk megváltoztatható a mikrohullámú Aura befolyásolásával. A magas frekvenciájú ultraviola rész nagyon fontos és egyben a legérdekesebb, de mind közül a legkevésbé ismert is. Ugyanakkor ez az a rész, ami puszta szemmel is látható.

Nincs semmi paranormális az Univerzumban, kivéve a mi korlátozott megértésünket a Természetről. Amiről úgy hisszük, hogy tudjuk most itt a Földön, az mindössze egy aprócska csepp a Tudás Óceánjából.

 

 

Forrás: Dr. Tom J. Chalko MSc, Ph.D. munkája

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük