Miről ismered fel az intuíciót?

Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron
Latest posts by Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron (see all)

Az intuíció soha nem sürget, időt hagy arra, hogy megálmodd, amit szeretnél, hogy szép nyugodtan megvizsgálj mindent. Az életedben minden lehetőség, ami jön – ha szellemi útmutatás – az nem sürget. Sőt sok esetben, ha darmikus, – ha nem is veszed észre elsőre – újra és újra visszaköszön.

Az intuíció mindig szelíden jön, és nem erőlteti rád magát. Soha nem állít kész helyzet elé. Soha nem okoz konfliktusokat. Amire az intuíció vezet, az nem tagadja meg magát. Oda kell rá figyelni.

A szinkronicitás fogalma, azt jelenti, hogy folyamatosan az intuícióban élsz. Tele vagy véletlenekkel, tele vagy váratlan, kellemes eseményekkel, lehetőségekkel, kísértésekkel, a vágyaidat tudatosítod. Nincsennek falak az életedben, minden szabadon áramlik. Tele vagy megérzésekkel, intuícióval. Minden harc, küzdelem nélkül történik. Ez az áramlás, a flow energetikája.


Amikor valami lehetőség megtalál, érzed, hogy feltöltődsz, energetizálódsz, érzed, hogy erre kell menni, mert ez most így nagyon jó. Nagyon sok nagy ötlet is intuitív, jellemzője, hogy nem sematikus. A megérzés nem sematikus, ugyanakkor az intuitív ötletek, mindig nagyon egyszerűek. Még egy jellemzője az intuíciónak, hogy mindig csak a következő lépcsőt mutatja meg, mert ha elindulsz, és megteszel egy lépcsőfokot, akkor jön majd a következő. Ilyenkor, ha az elméd nem látja át az egészet, akkor bepánikol.

Merd megtenni, és tudd, hogy amint megteszed, jön a következő megérzés, és a következő lépcsőfok is világossá válik. Pont azért működik így, hogy mindig csak a következő lépcsőfokot mutatja meg, mert ha megmutatná az összes lépcsőfokot, akkor az elméd leállna.
Sokszor az elme tiltakozik “ez túl szép, ezt én nem érdemlem meg”. Az elmét ne engedd érvényesülni.

 

Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron

pszichológus, parapszichológus, transzperszonális coach, parafenomén Telefon: +36 70 703 1420 E-mail: miron.tanfolyamok@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük