MIRON LIFE SEMINARS – A hatékony tudati eszköz

Kicsi Budoár

A MIRON LIFE Seminars célja, az egyén tudatosságának felismerése és megértése után a tudatosság hatékony alkalmazásának elsajátítása mindennapi szinten.

A tudatosság minden tudatszinten elsajátítva képessé teszi a szeminárium résztvevőit egy teljes és boldog életre, az önmegvalósításra és az éberség legtisztább folyamatos gyakorlására. Ez hozza létre az emberben a bölcsesség és kiegyensúlyozottság magas tudatossági szintjeit.

A MIRON LIFE szemináriumok során, az ezt gyakorló ember belső munka, egy belső út végén jut el a keletiek által megvilágosodott állapotnak nevezett tudatosságba, amit a szabadság, boldogság, stabilitás, egyensúly, békesség és szeretet jellemez. Legbelül ez minden ember vágya.

A MIRON LIFE szemináriumot végzett ember képessé válik a saját életéért felelősséget vállalva, azt tudatosan irányítani, megélni, életében a teremtés és kreativitás folyamatait létrehozni és akaratának megegyezően fenntartani. Sikeresen tudja kezelni saját és a környezet lehetőségeit. Nincsenek betegségei, ismeri az öngyógyítást és sikeresen alkalmazza akár másokon is az energetikai és a tudati gyógyítás technikáit. Az ilyen tudatos ember lelkileg is stabil, egyensúlyát ismeri, és nem veszíti el, abból nem kimozdítható. Derűs és vidám, nyitott ember, aki a kommunikációban is tudatos, érzelmileg megbízható és érzelmeit, indulatait, vágyait tudatosan szemléli, irányítja. A lelke békés.

Az erre a tudatosságra eljutó ember elméje tiszta, mindent átlát, kreatív, szabad a korlátoktól és csendes. A MIRON LIFE SEMINARS módszereit alkalmazva a mindennapokban a hallgató az elméjét is rendbe teszi. Megszűnik a negatív gondolkodás, a destruktív, vagy épp lomha és az életben mindennapi szinten akadályozó, blokkoló gondolkodást felváltja a tiszta elme. A lecsendesedett, tiszta és kreatív elme szolgálja az egyént. Az ilyen ember nyugodt, nem reagál és nem viszonyul ész nélkül, nem ítélkezik, nem kifogásokat keres, hanem éber és gyorsan képes megoldani bármit és alkalmazkodni. Szereti a kihívásokat, nyitott és fejlődőképes.

 A csendes elme sok mindenre képes, sőt a lelki békének, és így az egészségnek is a kulcsa egyben. A módszert alkalmazó ember erős idegzetű, nyugodt, így semmi nem tudja kibillenteni, manipulálni, vagy korlátozni. Élete radikálisan megváltozik a fejlődés, beteljesedés és a siker felé. Hatékony életet él, mert a stressz elkerülése, kiküszöbölése egy fiatalosabb, dinamikusabb, egészségesebb, erőteljesebb emberré alakítja. Bármi is legyen a munkája, sikeresebben és motiváltabban fogja végezni azt, valamint magánéletében is teljesebb, örömtelibb élete lesz. Az ilyen ember kreatív, az IQ és az EQ értékei gyorsan emelkednek. Alkalmazkodó és túlélő képessége erősen fejlődik.

A MIRON szeminárium legnagyobb ajándéka azonban talán az, hogy az önmagát a legmagasabb tudatszinten is megismerő és felfedező ember mindenféle misztika és megvezetés, manipuláció és ködösítés nélkül képes a spirituális, szellemi síkokon, megváltozott tudatszinteken is működni. Minden ehhez szükséges módszert és technikát átad ez a szemináriumi rendszer.

 

A szemináriumok alatt végbemenő folyamatok:

  • Felismerés, döntés meghozatala (dharma)
  • Döntés bevállalása, élése
  • Áramlás, intuíció és szinkronicitás életünkben
  • Belső csend, az ősbizalom folyamatos megélése
  • Testi, lelki, mentális helyreállás, gyógyulás
  • ESPer és SSPer képességek tudatos használata a mindennapokban
  • Erő és Erények gyakorlása.

 

A folyamat során részben a szemináriumokon, részben a szemináriumok közti időszakban egyénileg folytatott gyakorlatok és technikák sikeresen teszik képessé a résztvevőket céljaik elérésében fizikai, lelki, mentális és spirituális tudatszinteken is. A hallgatók tudatosan megélik a tudat legfelsőbb szintjeit, a “hatodik érzék” az intuíció, a tudatos álom, az ESP (extrasense) érzékeken túli érzékeléseket is működésbe hozva. A szemináriumi rendszer ezek módszertanát adja át, így a résztvevők elsajátítva, magukban felfedezve és használatba véve elérhetnek olyan képességek használatához is, mint pl.: prekogníció, retrokogníció, pszichometria, testen kívüli tapasztalatok, tisztánérzékelés, távolbalátás és röngtenlátás.

A szemináriumokat végigkísérő, alap tananyag a MIRON LIFE SEMINARS levédett módszere, mely egy hatékony tudati eszköz mindezen célok eléréséhez. A résztvevők már a tréning alatt is megélik, megtapasztalják a módszer hatákonyságát és felismerik az elakadások, blokkok okait az életükben. A módszertan pedig ezeken átemelve segít a hallgatónak helyreállítani azokat, és egy stabil, érzelmileg megbízható és érzelmeit, indulatait, vágyait tudatosan szemlélni tudó, azokat irányítani képes emberré teszi. Így a lelke békés, kiegyensúlyozott lesz, és rendszeres gyakorlással ebből az egyensúlyból kibillenthetetlenné válik.

 

A MIRON LIFE módszer ki tud hozni a depresszióból, a motiválatlanságból, a pánikbetegségből, a bezártságból, a félelmekből és szorongásokból. Megszüntetheti az alvászavarokat, a stressz tüneteket, és a stressz megszűnésével sokféle fizikai tünet és probléma is oldódik a módszert rendszeresen alkalmazó ember életében.

 

Meggyöződésünk, hogy mindezen tudatosság és az abban megélthető folyamatok egyben az emberiség evolúciós folyamatának irányát is követve, Földünk és mindannyiunk életére fontos katalizátorként hatnak. Az emberiség egészét tekintve a változások, a felébredés és megvilágosodás, sőt maga az evolúció is az egyének megélésén keresztül valósul meg.

Tanfolyamaink ezért ezen folyamatok részeként emelik fel az egyént egy boldogabb és teljesebb életre, ahol aztán már nem csak magáért, de környezetéért is felelősséget tud vállalni. Reményeink szerint tanfolyamainkkal így fajunk és bolygónk javára egyaránt teszünk.

 

A Miron Life Seminars aktuális tanfolyamait a Miron Life Seminars & Foundation Facebook oldalon találod. A Miron szemináriumokat Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron vezeti.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük