Ne félj egyedül megoldani a problémákat

Amíg otthon éltem a szüleimmel, soha nem nekem kellett szerelőt vagy bármilyen szakembert hívnom, ha valami nem működött a házban, hiszen ott voltak a szüleim, akik mindig egyből tudták, hogy kit kell hívni, ha baj van. Ez egészen szép és jó volt, mindaddig, amíg nem vettem egy lakást Budapesten, mert a munkám miatt oda szerettem volna költözni.

A házban szinte semmi nem volt még, így a szüleim segítségével szerettünk volna szakemberek után keresgélni, akik tudnának nekünk segíteni a vízvezetékek kiépítésében. A vízszerelő, akit édesapám ismert, már nyugdíjba vonult, más szakembert pedig nem igazán ismertünk. Nem szerettük volna, ha a vízszerelés során bármilyen nehézség adódna, és szerettünk volna tényleg a munkára alkalmas és profi szakembereket találni.

Édesanyám mindig a női magazinokat bújja, és gyakran velem is megosztja, hogy milyen okosságokat és praktikákat talált az adott újságban. Egyik nap az egyik magazin hátulján különböző hirdetéseket talált, és elolvastuk őket együtt, hátha találunk egy vízszereléssel kapcsolatos hirdetést, ami Budapestre is érvényes lehet. Találtunk egy hirdetést és fel is hívtuk a számot, de csak hónapokkal később tudták volna elkezdeni a munkálatokat, én pedig nem szerettem volna ennyit várni ezzel,így megint szinte csak a sötétbe tapogatóztunk.

Ezt követően felmentem az internetre, hogy ott keresgéljek oldalakat. Megtaláltam a Vízszerelés.Net oldalát és elkezdtem olvasni róluk és a szolgáltatásaikról. A szakemberek víz-, gáz-, és fűtésszereléssel is foglalkoznak méghozzá több mint 30 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Megtudtam, hogy milyen komoly következményei lehetnek különböző hibáknak, és emellett nagyon sok információt is szintén megtudtam. A Vízszerelés.Net csapata Pest megyében állal munkákat és SOS munkákat is tudnak vállalni, ahol akár kevesebb mint 1 óra alatt kiérnek a helyszínre. Ezek után nem is volt kérdés, hogy őket válasszam-e, így hát felvettem velük a kapcsolatot és visszahívást kértem tőlük. Pillanatokkal később vissza is hívtak és egyeztettünk, hogy mikor tudnák elkezdeni a vízszerelést, a vízvezetékek kiépítését.

Megtörtént a vízvezetékek kiépítése és nagyon elégedett voltam a Vízszerelés.Net munkájával, akik nagyon hatékony munkát végeztek, ezért a lakásom gáz- és fűtésszerelési munkálataiban is az ő segítségüket fogom kérni.