Netes társkeresők piactere

Kincses Anna
Latest posts by Kincses Anna (see all)

Eszméletlen sok netes társkereső működik a világunkban. Ezek mind piacteret adnak a párkapcsolatot keresőknek, a szabadidő partnert választóknak, a „csak” szexpartnerért nyomulóknak és a többi játszadozónak és nézelődőnek, akik itt töltik az idejük nagy részét.

Vannak olyan barátnőim, ismerőseim, akik hatalmasakat csalódtak ezeken a portálokon. Van olyan barátnőm, aki azt mondta, hogy az interjú alanyom lesz és elmeséli a kalandjait, amiken már jókat nevet, de nem volt ez mindig így. Egykor én is közéjük tartoztam, mint párkapcsolatot kereső nő, de nekem más tapasztalatom volt mikor fenn voltam. Hogy kerültem a piactérre? Egyedül élő nő révén tudatosan kértem az Univerzumot, hogy hozzon már össze a testi, lelki szellemi párommal, ha lehet, de gyorsan. Türelmes nő vagyok, de 3 év egyedül élés, már bőven kimerítette a „megélem a szingli korszakom” jóleső érzését, és már nagyon vágytam egy társra.

Sokáig reménytelenül szerelmes voltam egy fiúba, – itt direkt nem írtam férfit, – és amikor végre kinéztem a fejemből és elengedtem Őt, az Univerzum másnap válaszolt a kérésemre. Gondolom annyi energiát lekötött, amíg játszottam a reménytelen szerelmest, hogy bármilyen infót küldhetett volna az Univerzum, azt se hallom vagy látom meg, ha az ölembe pottyant egy pasit, mint lehetőséget. Úgy, hogy megvárta, míg figyelek és befogadó vagyok az infókra.

Ott tartottam, hogy elengedtem az illúzió pasit, – ez egy pénteki nap volt, – és másnap szombaton a barátnőm szólt, hogy menjek fel erre és erre a társkeresőre, mert ott találom a párom. Ő is nagyon jól érzékel, és ebben az infóban nagyon biztos volt. Mivel a társkereső portálokkal kapcsolatban tele voltam hitrendszerekkel, heves ellenállást tanúsítottam. Érveléseim süket fülekre találtak, a barátosném addig erősködött, míg beadtam a derekam és regisztráltam. Igyekeztem minden eddigi ellenállásomat elengedi, és egy lehetőséggel teli zónának tekinteni a társkereső portált.  

A regisztráció vasárnapi napra esett. Friss hús révén, rám is repültek a piactéren nézelődő férfiak, és néhány nő. Konkrétan leírtam, hogy „komoly” párkapcsolatot keresek, de ennek ellenére a portékájukat árulók között akadt, aki csak szexet, kalandot, „barátot” keresett. Küldtek is nekem bókokat és szuper „farkas” képeket, mintha arról rögtön megállapíthatnám, hogy Ő az én kiválasztottam. Engem sok nővel ellentétben nem zavart a dolog. Imádtam a bókokat a beszélgetéseket, a rajongást. Mondjuk így is álltam neki, hogy engem most itt lehet imádni, lehet nekem bókolni és lehet rajongani értem.

Tudom, hogy sok volt ebből a játék, de – Játék az egész világ! – mondta Shakespeare, és én játszottam. A játékot nem azonosítottam hazugsággal, és maszkokkal.

Azt gondoltam mit vesztek azzal, ha önmagamat adom. Eddig az álarc nem jött be. Mindig mást mutattam magamból, még ha nem is tudatosan. Mindig megszerettem volna felelni a kiválasztott férfinak, de így Ő is csak a hamis maszkomat látta, amit nem választott.   

Ebben a játékban végre Önmagamat adtam, hisz könnyed volt és örömömet leltem, hogy a társkeresőn vagyok, hogy adok lehetőséget a páromnak, hogy kiáramolhatok és befogadhatok. Az 5. napon, csütörtökön rám írt egy jóképű idegen, akit eddig nem láttam a piactéren, és elkezdtünk beszélgetni, huncutkodni. Ez a beszélgetés már 8 éve tart, mert azóta a csütörtök óta együtt vagyunk, összeházasodtunk és huncutkodva játszunk tovább.

Kedves Olvasóm. Ez az én történetem, csak az enyém, kérlek, ne azonosulj vele. Viszont ezzel a történettel meginvitálhatlak arra, hogy leengedjed a falaidat és elengedjed a hitredszereidet, ha párkapcsolatra vágysz. Talán meginvitálhatlak arra, hogy engedj el minden eddigi illúziót és fix nézőpontot hol, hogyan és mikor találjátok meg egymást. Nem tudom Neked garantálni, hogy 5 nap után együtt lesztek a szerelmeddel, de az önmunkával, a nézőpontjaid kipucolásával rengeteg esélyt adsz, hogy egymásra találjatok.

Minél kevesebb a nézőpontod, a társkeresésről, társkeresőkről, a párodról, a férfiakról, önmagadról, annál nagyobb az esélyed, hogy a szinkronicitás révén összejöttök a pároddal, ha igazán szeretnéd, ha igazán választod. Lehet, hogy nem egy társkeresőn találkoztok, de ez csak egy eszköz a sok közül a lehetőségre. A nézőpontod teremti a valóságodat és nem fordítva.

Anyukám, apu halála után 15 évvel választotta, hogy szeretne párt, nem akar tovább egyedül élni. Ekkor 68 éves volt. Kérte, hogy segítsek, mondjam el erről, amit tudok, adjak technikákat a kezébe, majd ő csinálni fogja. Most 70 évesen már együtt él a párjával, akivel egy társkereső portálon ismerkedett meg.

Ha tényleg nyitott vagy, nézőpont nélküli és befogadó, akkor nem lehet tudni, hogy az Univerzum mikor, hol és hogyan adja oda azt, amit kérsz és választasz, de odaadja, ebben biztos vagyok. Ha tényleg választod, ha mindent megteszel, leszel, befogadod, akkor az eredmény nem marad el.

Hívj bátran, ha elakadtál és azt érzed, hogy hozzájárulhatok a párkapcsolatodhoz!

Kincses Anna

Írónő Megjelent könyve

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük