Szabad Ember Szeminárium! Oldás Tanfolyam!

Kicsi Budoár

 

A lelki és mentális blokkok és traumák oldása, megváltozott mélytudati (theta és delta) állapotokban.

 

Félelmek és szorongások oldása és elengedése. A születés körüli és gyermekkori mentális, lelki és energetikai struktúrák rendbe tétele. A felszabadulás szemináriuma.

Számos embernek akad az életében olyan terület, ahol úgy érzi nem halad, nem tud segítség nélkül megoldani egy-egy élethelyzetet és fogalma sincsen róla, hogy mi lehet ennek az oka. Mivel a fogantatásunk pillanatától kezdve „szívjuk” magunkba az információkat és a mintákat, mire tudatunkra ébredünk számos olyan blokk és elakadás ivódik belénk, amiknek még csak tudatában sem vagyunk, hiszen szüleinktől kaptuk, akik az ő szüleiktől és ez így megy generációkon keresztül.

A tudatos és nem tudatos félelmek, szorongások és blokkok felszínre hozása és oldása segíthet a továbblépésben, mindenféle jellegű elakadásban, az élet megannyi területén. Szemináriumunkon olyan technikákat használunk és tanítunk, amelyeket utána otthon is, önállóan használva könnyebbé tehetik a mindennapokat. Engedd el félelmeidet, bizonytalanságaidat és emelkedj túl eddigi korlátaidon! Itt az ideje, hogy szabaddá válj!

A Mindfulness/elme csendjének magas szintű alkalmazását tanuljuk meg először a stabil és stresszmentes életért. Majd megismerjük a test, lélek és elme hármasságának összefüggéseit, hogy összeálljon a kép életünkről, megértsük múltunkat és felszabadítsuk személyiségünket. A belső, mentális csendre épülő tanfolyam célja a lelki és mentális blokkok, elakadások hatékony felismerése és oldása. Pl.: gyermekkor lelki sérülések, traumák és félelmek, szorongások oldása, stb.

Mindenkinek ajánljuk ezt a tanfolyamot, akinek elakadásai vannak, de szeretne tenni valamit, és dolgozni kicsit Magán egy sikeresebb és boldogabb életért!

 

Helyszín: Penzión Bokros Panzió, Bokros Izsa 946 39 

Időpont: 2020. szeptember 19. 9:30 – szeptember 20. 16:00

A tanfolyamot tartja

 Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron

Jelentkezés és részletes információk

e-mail: miron.tanfolyamok@gmail.com

telefon: 06-31/7899506, 06-70/7031420

Facebook: https://www.facebook.com/Miron.Consciousness/

 

A MIRON LIFE szemináriumok célja, az egyén tudatosságának felismertetése és megértése után a tudatosság hatékony alkalmazásának elsajátíttatása mindennapi szinten. A tudatosság minden tudatszinten elsajátítva képessé teszi a szeminárium résztvevőit egy teljes és boldog életre, az önmegvalósításra és az éberség legtisztább folyamatos gyakorlására. Ez hozza létre az emberben a bölcsesség és kiegyensúlyozottság magas tudatossági szintjeit. A MIRON LIFE szemináriumok során, az ezt gyakorló ember belső munka, egy belső út végén jut el a keletiek által megvilágosodott állapotnak nevezett tudatosságba, amit a szabadság, boldogság, stabilitás, egyensúly, békesség és szeretet jellemez. Legbelül ez minden ember vágya.

A MIRON LIFE szemináriumot végzett ember képessé válik a saját életéért felelősséget vállalva, azt tudatosan irányítani, megélni, életében a teremtés és kreativitás folyamatait létrehozni és akaratának megegyezően fenntartani. Sikeresen tudja kezelni saját és a környezet lehetőségeit. Nincsenek betegségei, ismeri az öngyógyítást és sikeresen alkalmazza akár másokon is az energetikai és a tudati gyógyítás technikáit. Az ilyen tudatos ember lelkileg is stabil, egyensúlyát ismeri, és nem veszti el, abból nem kimozdítható. Derűs és vidám, nyitott ember, aki a kommunikációban is tudatos, érzelmileg megbízható és érzelmeit, indulatait, vágyait tudatosan szemléli, irányítja. A lelke békés.

Az erre a tudatosságra eljutó ember elméje tiszta, mindent átlát, kreatív, szabad a korlátoktól és csendes. A MIRON LIFE SEMINARS módszereit alkalmazva a mindennapokban a hallgató az elméjét is rendbe teszi. Megszűnik a negatív gondolkodás, a destruktív, vagy épp lomha és az életben mindennapi szinten akadályozó, blokkoló gondolkodást felváltja a tiszta elme. A lecsendesedett, tiszta és kreatív elme szolgálja az egyént. Az ilyen ember nyugodt, nem reagál és nem viszonyul ész nélkül, nem ítélkezik, nem kifogásokat keres, hanem éber és gyorsan képes megoldani bármit és alkalmazkodni. Szereti a kihívásokat, nyitott és fejlődőképes.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük