Az önbizalom öltöztet

Le petit noir, avagy az önbizalom öltöztet

Le petit noir, avagy az önbizalom öltöztetA nőnek, aki Önmagát választja. A nőnek, aki belelép az erejébe és megvalósítja Önmagát. A nőnek, aki az önbizalom ruháját előveszi a szekrényből, felveszi, elismeri és megéli. Ez a könyv Neked készült! A nőnek, aki nem fél szembenézni mindazzal, ami mindezt megakadályozza. A nőnek, aki kész elköteleződni Önmaga mellett és minden megtesz azért, hogy végre boldog, örömteli és teljes legyen az élete.

 

Nézd az önbizalmat és az önmegvalósítást egy más nézőpontból!

 

A “Le petit noir” Neked szól!

  • Ha az önbizalmadat és az önerődet választod. Ha szeretnéd megélni a nőiséged és a nőiességed minden egyes elrejtett potenciálját és varázslatát.
  • Ha hív az önmegvalósítás, és a tudatos női lét csodái. Ha Önmagadat választod, és nem engeded senki és semmi által megállítani azt a nőt, aki vagy.
  • Ha szereted az önmunkát, a tudatos eszközöket és technikákat, amik változást hozhatnak az életedben. Ha felvállalod az életedért a felelősséget és szeretnél örömtelibb és boldogabb életet teremteni. 

 

Az önbizalom öltöztet

Az önbizalom nem különül el a nőiségtől, a nőiességtől, hanem olyan potenciál, ami minden nőben meg van, de visszahúzó energiák sokszor nem engedik láttatni és megélni. Segít feltárni azokat a visszahúzó energiákat, melyek nem engedik megélni azt a magabiztos és önbizalommal teli nőt, amit szeretnél. Mutat olyan technikákat, melyekkel ezeket a visszahúzó energiákat el lehet engedni. Arra biztat, hogy vállald a felelősséget a döntéseidért, ezáltal kevesebb ítéletet fogalmazol meg önmagaddal és másokkal szemben. A könyv foglalkozik a Női Lét tudatosságával, és az önelfogadással. Elmondja, hogy az önbizalomhiány oka nagyon sokszor a gyerekkorban rögzült anyai-apai, családi minták, ítéletek és bírálatok. Foglalkozik a múlt csalódásai miatt felhúzott falakkal, elhatárolódásokkal és elutasításokkal, melyek szintén kizárják, hogy megélhesd az önbizalmadat.

 

“A Le petit noir, avagy az önbizalom öltöztet című könyvem írásakor, hogy jobban kibontsam az önbizalom témakörét, először saját magammal kellet tisztába jönnöm. Mit is jelent nekem az önbizalom? Elkezdtem összeírni, hogy az önbizalom szó, nekem milyen energiákat mozgat meg. Azt, hogy az önbizalom, mint potenciál, ha beaktiválom, mit hoz ki belőlem, mit érzékelek általa? Így jutottam arra, hogy nekem az önbizalom önerőt, önbecsülést, önszeretetet, önelfogadást és könnyedséget jelent egyben.

Szinte alig választható külön ez a sok energia, mert egymásra épül és ráadásul nem lineárisan. Egy megengedő intimitást jelent önmagammal, hogyha kikerülök a komfortzónámból és nem vagyok a toppon, akkor is tudjam élni az önbizalmat anélkül, hogy szét stresszelem magam. Az önbizalmamat akkor tudom megélni a maga teljességében ha, megvalósítom önmagam! E nélkül csak részekre bontva élem! Akkor tudom megélni, ha azt a nőt élem, aki vagyok! Ha totálisan megmerem élni, és megmerem mutatni önmagam, megalkuvás nélkül! Akkor tudom megélni, ha nem viszonyítom másokhoz magam! Ha üdvözlöm az egyediségem, bárhogy mutatkozzon is meg. Akkor mindegy hol vagyok, és mit csinálok, mert áthat ez az energia sejt szinten és elárasztja a Lényem. Aztán ez árad tovább mindenki felé!”

Kincses Anna

Részlet a Le petit noir, avagy az önbizalalom öltöztet című könyvből

„ A lényeg, hogy a sok és kitartó önmunka után azt vettem észre magamon, amit még soha azelőtt. Azt, hogy végre elköteleződtem önmagam mellett, és olyan hatalmas önerőt éreztem, ami kibontotta az önbizalmamat, amiről eddig nem is gondoltam, hogy ilyen formán jelen van bennem. Ez nem jelenti azt, hogy nem félek, vagy mindig tudom, hogy mit kell tennem. Dehogyis! Ez azt jelenti, hogy bármi történjék is velem, van teremtő erőm és tudásom megoldani. Leengedtem a falaimat, amennyire csak tudtam, hogy beáramoljon az élet, az életembe. Nem akarok már megállítani semmit. Tudom, hogy felhúzott falakkal lehet, hogy kizárok sok rossznak vélt dolgot, de kizárom a számomra örömteli és könnyed dolgokat is az életemből.

Azt is tudom, hogy van választásom, ha nem tetszik valami, már nem akarom „megszerelni”, hanem választok valami mást. Már bízom a teremtéseimben, és ezáltal bízom önmagamban. Ez hatalmas erőt és önbizalmat ad nekem az élethez. Soha nem volt az önértékem, és az önbecsülésem ilyen teljében és végre tisztelem és elismerem a tudásomat. Elismerem azt a sok mindent, amit megteremtettem, amit élek, és ezért végtelenül hálás vagyok.

Ezt nem az alakom, a sminkem, vagy a ruha dönti el, ami rajtam van. Elegánsan is, de kócosan és játszósan is ezt érzem. A kis feketém mindig rajtam van! Ez határtalan szabadságot ad, és olyan motivációt, hogy ha ezt én meg tudtam csinálni, akkor miért ne invitálhatnám meg azokat a nőket, akiket ez érdekel, és választják, hogy Ők is érezzék, tudják, éljék ezt a szabadságot!”

 

Olvasói vélemények

“Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy én olvashattam először Anna első könyvét, a Le Petit Noir, avagy az önbizalom öltöztet címmel.
A könyv az elejétől a végégig elképesztően magával ragadott. Amellett, hogy végig vonul benne többféle sztori, mindezek mellett a legszórakoztatóbb és legkönnyedebb ötletsorozatot, gyakorlati eszközöket tartalmaz, amit eddig olvastam. Humoros, könnyed hangvételű, érett gondolkodásmódot tükröz.

Nem tudtam letenni, csak olvastam és olvastam, annyira gördülékeny. Úgy van felfűzve, mint egy gyöngysor, meglepő, hogy első könyve az írónőnek. Ezen azért lepődtem meg, mert életem során nagyon sok könyvet olvastam már, a legkülönbözőbb stílusoktól kezdve, számtalan sok írótól.

Anna első könyve számomra Byron Katie akármelyik könyvének magyar változata lehetne, mégis egyedi, látható, hogy benne van a szívének egy darabja. Szeretettel ajánlom mindazon olvasni szeretőnek, aki szórakozva, játékosan szeretne eljutni valódi önmagához. Mindazoknak, akik szeretnék felfedezni az erejüket, tudásukat és választják a változást, amely több örömöt, könnyedséget hozhat az életükbe és mások életébe is.”

Havas Andi

 

“A Le petit noir, avagy az önbizalom öltöztet című könyvet, két délután alatt olvastam ki, egyszerűen nem lehetett letenni. Beszippantott és elvarázsolt. „A” könyv csupa nagybetűvel. Senki se higgye, hogy a Le petit noir, megint olyan iromány, ami rengeteg megunt, túlgondolt tényt vág az ember fejéhez.

Ehhez a könyvhöz az olvasó is kell, hogy befogadja a titkot, amit Anna tár elénk. A titok pedig az, hogy egyáltalán nincs titok. Vajon erre bárki képes, hogy ezt ilyen fantasztikusan átadja? Sokszor éreztem, azt a könyv olvasása közben, hogy: Anna taníts még, ne hagyd abba!
Mindenkinek ajánlom, aki egy picit is szeretne fejlődni, önmunkát végezni. Ez az a fajta könyv, amit nem csak egyszer fogsz elolvasni, ott lesz mindig a kezed ügyében.”

Török Bernadett