Önmagadnál ~ Önmagadért – Online konzultáció

Szabó Ildikó

A jelenlegi helyzetre való tekintettel, egyelőre online konzultáció formájában tudunk találkozni.

Adódhatnak az életben olyan élethelyzetek, amikor szükségessé válhat egy külső rálátás az adott szituációra. Felvállalni egy ilyen élethelyzetet és hozzájárulást kérni azt jelenti, hogy valójában felelősséget vállalunk életünkért, döntéseinkért. Mentor bevonásával jelentős mértékben lerövidíthető az az idő, amit az adott nehézség, kérdés megoldására fordítunk. Megláthatjuk merre induljunk, hová tartunk, mit tartogat számunkra az élet. A lépéseket azonban nekünk, magunknak, magunkért szükséges megtenni. Senki sem változhat és változtathat helyettünk.

Rendkívül fontosnak tartom, hogy a hétköznapok sűrű teendői közepette, a megszokás rutinja ellenére is igyekezzünk minőségi, töltődésre alkalmas időt biztosítani önmagunk számára. Anélkül, hogy törekvéseket tennénk harmóniánk megteremtésére, személyiségünk és lelkünk összehangolására, a szeretet megélésére előbb-utóbb kiéghetünk. Tulajdonképpen elszakadunk önmagunktól. Nagyon fontos, hogyan viszonyulunk saját magunkhoz. Mit gondolunk arról a valakiről, akik mi magunk vagyunk? Tudjuk-e egyáltalán, kik is vagyunk? Tudjuk-e szeretni önMagunkat? Ezeknek a kérdéseknek a feltárása közelebb vihet saját magunkhoz és ennek eredményeként kiegyensúlyozottabbá válik életünk. Ez pedig megnyilvánul környezetünkben, meghatározza és javítja kapcsolódásainkat.

 

Nem állítom, hogy az önismereti út mindig virágos réteken vezet keresztül. Abban viszont hiszek és vallom, megtapasztaltam, hogy a felismerés, szembenézés, belátás hozhatja el az igazi és tartós változást.

 

Az online konzultáció során igyekszem Neked átadni új nézőpontokat, melyek által közelebb kerülhetsz saját magadhoz. Kérdezlek, és bátorítalak, hogy kérdezz! Arra törekszem, hogy ne puszta sablonokat kövessünk, hanem egyéniségedhez és élethelyzetedhez alkalmazható kulcsokhoz juthass. Képessé válj önmagaddal harmóniában létezni. Itt Te vagy a fontos, Rád figyelek   Itt vagyok, fogom a kezedet, amíg szükséges. A rendelkezésemre álló eszközök segítségével és tapasztalataim által arra törekszem, hogy minél hamarabb képessé válj önmagadnak feltett kérdések segítségével kitisztítani egy-egy nehéznek megélt helyzetet.

Tulajdonképpen nem is annyira a válaszok keresését tartom lényegesnek, hanem azt, hogy a feltett kérdések által megérthesd életeseményeidet. A feltett kérdések által új kapuk nyílhassanak meg előtted. A megértés elvezet egy új nézőponthoz. Így, más szemszögből tekintve rá sok probléma okafogyottá válik. Ez által az a fajta hiányérzet is megszűnhet, ami sokszor hosszú időn keresztül gyötri az embert. A megértés és elfogadás, a kérdések tudnak egy könnyedebb élet felé terelni Téged.

Jómagam is végig mentem azokon a folyamatokon, felfedezéseken, amik Rád is várnak, ha úgy döntesz, szeretnél velem dolgozni. Szeretettel osztom meg Veled tudásomat, tapasztalataimat, melyek a saját életemben is változásokat eredményeztek. Legyen szó párkapcsolati, gyermeknevelési, életküldetési, önismereti, családi rendelmélettel kapcsolatos kérdésekről, segíthetlek az általam is megtapasztaltak és életembe integrált megoldások által Téged. Mivel én is sok változást megéltem és folyamatosan törekszem az idejétmúlt nézetek felülírására, úgy vélem, hiteles támogatás lehetek számodra is.

Fontosnak tartom megemlíteni, hogy az online konzultáció feltétele, hogy valóban részt vegyél benne, hiszen a legfontosabb résztvevő a folyamatban Te vagy. Érted tesszük meg közösen a lépéseket. Közösen elindulunk egy adott pontból, ahol éppen Te állsz és szándékod szerint lépéseket teszünk a változás, fejlődés, könnyedség jegyében. Nem erőltetünk semmit. Hiszen nem sémákat követünk, nem módszerekben elveszünk, hanem feltérképezzük a számodra leginkább én-azonos megoldásokat.

Véleményem szerint ez a hozzáállás, ami valóban képes lehet hatékonyan támogatni, kiegyensúlyozottabbá válni. Sohasem a módszerben rejlik a lényeg. Az évek során megtapasztaltam, hogy aki valóban a változtatás szándékával érkezik, akár rövid idő alatt is képes szép eredményeket elérni. Hiszen tudod, a szándék határozza meg cselekedeteinket…A kulcs sokszor az önmagaddal való kapcsolatban, kapcsolódásban rejlik. Válj elhivatottá önmagaddal kapcsolatban. Nincsenek mindenki számára alkalmazható megoldások.

Általában hölgyekkel dolgozom. Valószínűleg azért alakult ez így, mert a saját életemben is igyekszem összehangolni női szerepeimet és egyre inkább megélni a szerepeken túli valóságot. Azt hiszem, ez az a terület, ahol valóban hitelesen állhatok bele a helyzetekbe, hiszen maximálisan tapasztalok ezen a területen. A nőként való létezés számtalan kérdés feltevésére ösztönöz nap, mint nap. Hogyan lehet megélni önmagunkat, szerepeken túl, saját valóságunkat is megélve? Ez a hitvallás vezetett el az amiNő Közösség életrehívásához is.

 

Milyen témákban tudok segíteni?

 • párkapcsolat
 • szülői feladatok
 • család dinamikai kérdések (transzgenerációs kérdések)
 • életvezetési, egzisztenciális kérdések
 • céltalanság, útkeresés érzése
 • élethelyzetben bekövetkezett változás feldolgozása
 • önbizalommal, önbecsüléssel kapcsolatos kérdések
 • önismereti igény
 • energetikai adottságok megismerése
 • testi-lelki harmónia elérése
 • ha szívesen részt vennél csoportos programon, de valahogy még nem állsz készen rá

 

Helyszín: Önmagadnál, Önmagadért
Skype vagy Zoom alkalmazás szükséges.

Díja: 15.000,- (1,5-2 óra)

Online kozultációra választható időpontok 2020. május 12-én kedden:
9.00 Foglalt
11.00
13.00
15.00

Ha más alkalom számodra megfelelőbb volna, kérj egyedi ajánlatot.

Bejelentkezés telefonon: +36302037096
E-mailben: kapcsolat@elettippek.hu

 

Keress bizalommal:
Szabó Ildikó
Életgyógyász, Bach-virágterápia tanácsadó

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük