Ötletek férfiaknak az internetes párkereséshez

Havas Andi

Ötletek férfiaknak az internetes párkereséshez című cikkem az én nézőpontjaimat tükrözi, ahogy én látom ezt a kapcsolatteremtést.  Már szinte természetes, hogy az interneten keresünk partnert. Volt több nagyon kellemes és kevésbé kellemes tapasztalatom nekem is. Szerelmet is találtam már és barátot is, többet.

Az okok, amiért ezt is választjuk, nincs idő, sokkal egyszerűbb, ritkán járok el, másnap már randizhatunk, vagy akár ma este, stb. Néhány gondolatot írnék, hogy melyek nem a legjobb választások, szerintem. Persze, ahogy már eddig is mindig leírtam, mindenki azt választ, amit akar, természetesen. Most, mint nő, jeleznék pár dolgot, ami persze nem jelenti, hogy más nők is így gondolkoznak, ezért is írom, hogy szerintem.

 • Ne változtassatok semmin, ha minden szuperül alakul, ha mégsem, akkor esetleg lehetne másképp? Szeretnétek több randit, több szexet és több mókát? 

 

Névválasztás az internetes párkeresésben:

Teljesen oké, ha elsősorban szexpartnert keresünk, és vicces is, mégsem a legjobb választások az alábbi nevek: Nyalóka, Furulya, Nagycicisnőt névválasztások és társai.

Ha érkezik a válasz, kedves Nagycicisnő, köszönöm, hogy írtál… ?

Ha nem akarjuk a nevünket megadni, akkor mi lenne, ha akármilyen nevet írnánk, Béla, Károly, János? Egyrészről nem túl világos, másrészről meg elég egyértelmű minek választ valaki Furulya nevet. Oké, lehet csak nekem kellemesebb válaszlevelet írni úgy, hogy szia, kedves Péter.

 

A fotó

A fotó szempontjából vannak oldalak, a többsége ilyen, hogy feltöltünk fotót és csak annak mutatjuk meg, akinek szeretnénk. Ha viszont nincs fotónk, mégis kérjük a másiktól a fotóelérhetőséget, akkor mire gondolhatunk? A fotócsere szerintem egy internetes párkeresésben alapvető. Akármilyen fotót képesek vagyunk feltölteni. Rózsacsokrot, motort, lángoló szívet, Csőrikét, messzi-messzi tengerparton álló alakot, egy szemet, vagy egy alsónadrágot ábrázoló képet. Vagy izmos hasat, vagy a kevésbé izmosat, ami mellett látható egy női alak félig, amint átölel. Az egészen érthetetlen fotókig, ahol sem a szem nem látszik, sem az arc, szinte semmi, a sapka és a napszemüveg, sál teljesen eltakar mindent.

Ezekkel sincs semmi probléma, szerintem. Ugyanis előbb-utóbb meg kell mutatkozni, ha eljutunk a személyes találkozásig, ott mindenképp. Itt kezdődik az, ami miatt ezt írom, amikor valaki azt írja, nem küld fotót, mert az arcáról nem tud. Igaz, valójában nem akar. Viszont a péniszéről felajánl egy fotót, hátha annak láttán kíváncsiak leszünk a tulajdonosára. Találkozót kér. Ezt hívják vakrandinak. Ez nem a kedvencem, egészen őszintén.

A kérdésre, hogy miért nincs fotó a fejről, a válasz egy sor kifogás, hogy a fotó semmit sem jelent, honnan lehet tudni, hogy a másik tényleg az átküldött fotón az, akivel levelezünk? Ott van a photoshop, talán 20 évvel ezelőtti képet küld, és egyébként is.

Szóval szerintem a fotó akkor is fotó, ha nem a legfrissebb, ha nem teljesen tisztán látható minden, akkor is információt ad, hogy szeretnénk-e látni személyesen is.

Amikor valaki ennyire ellenáll a fotóküldésnek, ott vajon mi lehet? Valamiért nem tudom elképzelni, hogy annyira visszataszító legyen, hogy emiatt ne is akarjon képet küldeni. Talán az lehet, hogy találkozót szeretne kicsikarni mindenképp, a nemet pedig nem hajlandó elfogadni könnyen és ezt viszonozza is pár keresetlen, indulatos szóval. Viszont a péniszéről hajlandó képet küldeni, akkor is, ha leírjuk, köszi, nem kérjük. 

 

Internetes párkeresés: a péniszfotó

A péniszfotó küldésről írnék pár gondolatot. Ez igen divatos, mint nő leírnám, mit gondolok erről. És hát ugye tudjátok, hogy mivel foglalkozom és bevallom, hogy a lingam masszázs az egyik kedvencem. Látni az élményt, amit ezáltal adok, nem mindennapi. Mégis, a magánéletben kérés nélkül kapott péniszfotóra nem reagálok kitörő örömmel, mondván, ó de szépséges, máris beléd szerettem, imádlak, küldj még…

Egy péniszfotó láttán, amit a nő az interneten kap anélkül, hogy kérte volna, nem éppen ez a reakció. Legtöbbször az első reakció az undor. És az, hogy aki küldte, mekkora egy f@rok, bocsánat. Van egy olyan nézőpontom, hogy abból látszik, hogy valaki miképpen bánik a másikkal, a testével, hogy magáról hogyan beszél, hogyan bánik. Egy férfi, bemutatkozásképpen a pénisze fotóját küldi el, ez elég érdekes. Tudom, hogy ebben benne van egyfajta magamutogatás, ha már nincs itt éppen most senki, valakinek megmutatom a férfiasságomat, mindegy is, hogy mit fog szólni.

Igenis, minket, nőket is érdekel a pénisz, és nem a méretre, alakra gondolok most. Érdekel minket, majd később. Ha már láttuk az arcotokat, a mosolyotokat, a szemeteket, éreztük az illatotokat, láttuk a mozdulataitokat és éreztük a forró öleléseteket. Ha hallottuk a hangotokat, és ez úgy elbűvölt minket, hogy a lábunkon is alig tudunk megállni, megremegett a bensőnk és szeretnénk tudni és érezni, hogy mi rejtőzik a ruha alatt.

A péniszetek nem ti vagytok kedves férfiak. Férfiak vagytok, akiknek pénisze van.

És ezért is, mint olyan sok minden másért is imádunk Titeket, viszont nem elsősorban a péniszetek miatt. A nők kicsit másképp működnek, mily meglepő. Egy formás férfifenékre és egy izmos vállra több nő felfigyel, viszont jó, ha tudjátok, hogy egy szimpla pénisz látványa, ami egy idegen férfié, kevés nőt hoz lázba. Hacsak valakinek nem ez a fétise. Emellett tudom, hogy a pénisz a férfiasság jelképe, tudom. Mégis.

 

Bemutatkozó szöveg az internetes párkeresésben:

Egy fotó nélküli profilban annyi, hogy ismerj meg, és majd meglátjuk mi alakul ki közöttünk, édeskevés. A bemutatkozó szövegben legyen valami rólunk, ami felhívja a figyelmet, amiért majd ránk lesz kíváncsi valaki.

Tudom, hogy nem egyszerű néhány karakterben megfogalmazni kik vagyunk, mit szeretnénk, mit nem szeretnénk, mégis, szerintem érdemes egy frappáns szöveget kitalálni. Egy figyelemfelkeltő egyedi szöveg, egy teljesen egyéni gondolatfolyam.

Ami szintén nem a legjobb választás, ha például valaki házas, és felsorolja, mit nem kap meg a párjától és mivel elégedetlen. Ez tiszteletlenség vele kapcsolatban, akit épp kitárgyalunk, mégis hozzá megyünk haza és esszük a vacsorát, amit főzött és aztán ágyba bújunk mellé. A másik téma, nyafogás a problémákról, ez nem fogja közelebb hozni azt a partnert, akivel egymás életét megszínesíteni szeretnétek. Ez inkább azt a nőt fogja megteremteni, aki mint anya, gondoskodni akar, meg akar menteni, pátyolgatni, vagy akivel együtt lehet szörnyülködni mennyire nehéz és elviselhetetlen az élet. 

 • Ki milyen partnert szeretne, ezt érdemes mindenképp átgondolni. Mit szeretnénk vele? Nevetést, jó beszélgetéseket, kedvességet, örömöt, isteni szexet, játékosságot? 

Ha nemet kapunk, mi lenne, ha elfogadnánk? Mit teremtünk azzal, ha tovább erőszakoskodunk, és ismeretlenül magyarázatot követelünk, vagy netán számon kérünk valamit, amire ígéretet sem kaptunk? Néhányan talán arra hajtanak, hogy elküldjék őket melegebb éghajlatra?

Ami nagyon érdekes, hogy a nős, házas férfiak legalább a fele elvárja, kéri, hogy ha szeretők leszünk, ne legyen más, csak ő. Ezt nem választanám.

Szerintem bárhol lehet ismerkedni, buszon, postán, közértben, sétálva a Margitszigeten, nem kell hozzá sem disco, sem zenés bár. 

 • Milyen lenne, ha ismeretlenül is tisztelettel beszélnénk, leveleznénk a másikkal? Akkor is, ha nem ismerjük egymást. 
 • Hajlandóak lennénk-e nyitni a világ felé, nem csak a számítógépen keresztül?
 • Hajlandóak lennénk-e megadni magunknak azt, amit mástól várunk, hogy megadja nekünk?
 • Hajlandóak lennénk-e önmagunk legintimebb partnere lenni és végtelenül élvezni ezt a társaságot, ami minden pillanatban megadatik számunkra?

2 thoughts on “Ötletek férfiaknak az internetes párkereséshez

 • 2019.04.03. at 13:40
  Permalink

  Szia Andi! Nagyon imádom olvasni a cikkeidet de ez a mai nagyon közel áll hozzám. Évekig próbálkoztam én is ismerkedni a tráskereső oldalakon, rengetek tapasztalatra tettem szert, rengeteg randim volt de sajnos valószínűleg csak azokat tudom bevonzani aki vagy csak egy egyszeri szexet kereset vagy ha hosszabb távra tervezett akkor meg nős volt. Sajnos a mai napig is egy ilyen kapcsolatban vagyok amiben a partnerem boldog házasságban él szerinte de akkor minek is vagyok én neki már három éve? Na de már nagyon eltértem a cikkedben írt témától. Néha egy egy rövid időre visszatérek ezekre az oldalakra hátha most majd megtalálom az igazán nekem valót de már annyira kiismertem ezeket az oldalakot és az ott lévő férfiakat, évek óta ugyan azok vannak fent, hogy elég pár nap és már törlöm is magam. Elegem lesz nagyon gyorsan a péniszekből, a második kérdéstől, hogy mi a kedvenc pózom. Most jól kiírtam magamból a tapasztalatomat, ha itt nem is talán majd valami más helyen biztosan találkozom majd az igazval. Köszönöm, hogy elolvadtad. Továbbra is írjál ilyen sok sok jó cikket! Üdvözlettel! Icus

  Reply
 • 2019.04.03. at 19:10
  Permalink

  Drága Icus,
  hálásan köszönöm a kedves szavaidat és hogy írtál a gondolataidról.
  Kívánom, hogy találd meg, amit, akit igazán szeretnél és akivel olyan nagy boldogságban lehet részed, amit elképzelni sem tudsz most.
  Addig pedig, mi lenne ha élveznéd az életet és megadnád magadnak mindazt ami örömöt, amit csak lehetséges?
  Köszönöm szépen még egyszer.
  Szeretettel,
  Andi

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük