Reinkarnációs utazás 10 lépésben

Tudni szeretnéd, hogy ki voltál és miket éltél meg előző életeidben? Akkor itt az ideje, hogy részt vegyél egy reinkarnációs utazáson.

 

Egyszerűen meghatározva, a reinkarnáció vallási vagy filozófiai fogalom, miszerint a lélek vagy szellem a biológiai halál után új testben kezd új életet, amely az előző élet cselekedeteinek morális minőségétől függően. Ez a tantétel az indiai vallások központi tétele.

Ez a különféle ősi és modern vallások általános véleménye, és a világ számos törzsi társadalmában megtalálható, olyan helyeken, mint Szibéria, Nyugat-Afrika, Észak-Amerika és Ausztrália. Ha ezt igaznak vesszük, akkor elmondhatatlan mennyiségű tudás áll a rendelkezésre, amit az ember birtokolhat, ha képes visszaemlékezni az elmúlt életeiben történt eseményekre.

Szóval létezik-e a reinkarnáció? Számos olyan jel létezik, amely az „igen” válaszra utal. Ez lehet például érdeklődés egy idegen kultúra iránt, megmagyarázhatatlan fájdalmak, amelyekkel az orvos nem tud mit kezdeni és furcsa születési jelek.  Az a gondolat, hogy mindannyian korábban már éltünk és újra élni fogunk, óriási potenciállal rendelkezik.

Pontosan mit is tanulhatsz az előző életekből? Soha nem fogod tudni, amíg nem próbálsz meg emlékezni. Lehet, hogy csodálkozni fogsz, mi mindent találsz.

 

A reinkarnációs utazás

 

1. Készítsd elő a szobát

Helyezd magad kényelembe. Húzd be a függönyt úgy, hogy ne legyen túl világos. Iktass ki minden olyan zavaró tényezőt, mint a TV, rádió, mobiltelefon. Ha van hangszimulátorod, vagy applikációd a telefonodon kapcsold be. A természet hangjai a legjobbak, hogy egy békés környezetben érezd magad. Arra is jó, hogy elfedje a külső zajokat. A természet hangjai helyett a fehér zaj is jól működhet.

 

reinkarnációs utazás fény2. Nyugodt elme

Ideje megtalálnod a belső nyugalom helyét. Ülj le, vagy feküdj le, ahogy neked a legkényelmesebb. A legjobb idő a reinkarnációs utazásra, amikor éber vagy, de az elméd és a tested nyugodt.

 

3. Pihentesd a tested

Mielőtt elkezdenéd a reinkarnációs utazást, győződj meg róla, hogy az általad választott póz valóban jó lesz a testednek. Pihenj meg egy kis időre, lazítsd el az izmaidat, relaxálj.

 

4. Védd le magad

A kezdéshez csukd be a szemed, és a kezedet lazán tedd magad mellé, majd védd le magad fehér fénnyel. Képzelj el egy fehér fényt, ami lassan, felfelé haladva beborítja az egész testedet, a lábadtól a fejtetődig. Ne feledd, ez a fehér fény megvéd minden negatív hatástól. Ezután koncentrálj erre az energiára, tedd fénylőbbé és erősebbé. Szépen, nyugodtan, ne kapkodj, nem rohansz sehová.

 

5. Hozd létre a folyosót

Ideje elkezdeni a reinkarnációs utazást. Kezdésnek a vizualizációt fogod használni. Képzeld el magad egy hosszú folyosón, egy nagy ajtóval a végén. Figyeld meg a folyosó kinézetét, milyen színű, van-e rajta bármilyen díszítés, minta a falakon, stb. Készítsd el a fejedben, de ügyelj arra, hogy emlékezz rá. Minden alkalommal használni fogod ezt a folyosót, amikor valamelyik előző életedbe akarsz utazni. Képzeld el ezt a folyosót azzal a reményteli várakozással, hogy amikor a végére érsz, és eléred a nagy ajtót, majd lenyomod a kilincset, akkor felfedezed egyik múltbéli életedet.

 

reinkarnációs utazás6. Indulj el a folyosón

Számolj minden lépést. Érezd, ahogy a lábad érintkeznek a talajjal, ahogy a terem végében lévő ajtóhoz közeledsz. Tudatosítsd magadban ezt a helyet az összes érzékszerveddel, a szoba illatától a környezet hangjáig. Amikor elérted a folyosó végét, fogd meg az ajtókilincset. Lassan nyomd le a kilincset, miközben megfigyeled annak kinézetét, a színét, a formáját, a tapintását, figyelj a hangjára, ahogy kattan és nyílik az ajtó. Vegyél egy mély lélegzetet.

 

7. Üdvözöld a múltbéli életedet

Nem számít, mit látsz, amikor kinyitod az ajtót, csak fogadd el, nem számít, mi az. Lehet, hogy csak egy szín, vagy egy absztrakt forma, ezzel nincs semmi gond, csak figyeld, merülj el benne, hagyd, hogy kibontakozzon. A kép akkor alakul ki, amikor elmélyedsz a látásodban.

 

8. Legyél türelmes

Ha semmit sem látsz, az is rendben van. Próbálj még jobban fókuszálni. Segíthet, ha egy olyan konkrét dologra gondolsz, amit mindig is szeretettél csinálni. Tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket: “Miért szeretem ezt? Lehetséges, hogy ez kapcsolódik egy múltbéli életemhez? ”

Még mindig nem látsz semmit? Nézzünk egy másik módszert. Figyeld meg a lábadat, hogy milyen cipő van rajta. Lehet, hogy szandált látsz vagy nincs is rajtad cipő. Aztán haladj tovább felfelé, és látni fogod, milyen ruhát viselsz. Folytasd önmagad megfigyelését, majd amikor végeztél nézz körül, hol vagy, kivel vagy, stb.

A következő  reinkarnációs utazásban mindig azzal kezdj, amit már láttál. Mindig az ismerttől az ismeretlen felé haladj.

 

9. Fogadd el azt, amit látsz

Kulcsfontosságú annak elfogadása, amit tapasztalsz. A kétség valószínűleg meg fog jelenni benned. “Valóban megtapasztalom a múltat, vagy csak odaképzelem a dolgokat?” Természetesen bizonyos esetekben előfordulhat, hogy odaképzelsz dolgokat, ez azonban a folyamat része. Ezeknek a látomásoknak mindig van valóságtartalma. Csak akkor tudod biztosan, hogy valóban egy előző életet látsz, ha már sok reinkarnációs utazáson túl vagy, és már kezded látni a mintákat és részleteket újra és újra. Lehet, hogy nem tetszik, amit látsz, ha semmit nem tudsz változtatni a képeken, akkor teljesen a múltban vagy és egy előző életedet látod.

Ha úgy gondolod, hogy az, amit látsz, nem  valódi, akkor soha nem fogsz eljutni sehová. Az analitikus elméd egyszerűen minden képet blokkolni fog, mondván, ez csak a túlzott képzeleted terméke.

 

10. Gyere vissza a jelenbe

Ez a lépés általában magától megtörténik. Fárasztó a reinkarnációs utazás, sok energiát visz el. Ideje kinyitni a szemed és visszatérni a jelenbe, ha a képek már nem jönnek, vagy ha az analitikus elméd bekapcsol és kezdi átvenni az irányítást.

Ha magától nem történik meg, irányíthatod is a visszatérést. Ha készen állsz, hogy visszatérj a jelenbe, akkor egyszerűen csak fordulj meg. Nyisd ki az ajtót, és sétálj vissza a folyosón.

 

Sok sikert a reinkarnációs utazáshoz! Ha elakadnál bátran keress a magazin elérhetőségein.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük