Spirituális erősítés és tudatosság

Sándor Zsuzsanna Ilona

Most mindennél fontosabb a spirituális erősítés és tudatosság!

Rudolf Steiner, 1917-ben beszélt arról, hogy mit teszünk majd mi emberek magunkkal.

Sokan gondolunk, sokfélét a jelenlegi helyezet eredetéről, okairól, kiindulásáról. A minap kaptam egy rendkívül érdekes videó anyagot.

A videóban Dr. Thomas Cowan arról beszél, hogy az elektromágneses sugárzás okozza a világjárványok megjelenését, mert az elektromágneses sugárzás, és ide tartozik az újkori 5G hálózat is, életellenes.

A vírusok nem mások, mint saját mérgezett sejtjeink kiürítései, egyfajta salakanyagok. A vírus önmagában nem okoz semmit, mert nem áll másból, mint DNS-ünk darabjaiból némi fehérjével kapcsolódva. Akkor következik be ez a kiürítés, amikor a sejtjeink mérgezettek. Felsorolja, hogy a nagy járványok mind valamilyen elektromágneses sugárzással összefüggő nagyobb lépés után következtek be.

1918 spanyolnátha előtt kezdték el használni a rádióhullámokat, II. Világháború radartechnológia széleskörű alkalmazása, ami a Földet bevonta egy ún. elektromágneses takaróval, 1968 Hong Kong vírus, amikor a Föld köré a Van Allen övbe felkerültek a műholdak.

Az elmúlt 6 hónapban ismét volt egy kvantumugrás, mert bevezetésre került az 5G, ami életellenes. Veszélyes a vízalapú életformákra, mint amilyen a miénk is.

Ha felmerül a kérdés, hogy miért tud, egy vírus két héten belül ugyanazon tünetekkel megjelennek Kansasban és Dél-Afrikában korábban, amikor még nem is repültünk, a válasz nem lehet logikusan a fertőzés. Ugyanazon tünetcsoport csak ugyanazon hatás következményeként jelenhet meg ilyen rövid idő alatt.

Azok az emberek, akik elektromágneses hálózatokkal dolgoznak, körükben magasabb a halálozási arány, illetve akiknek a testében fémek találhatók (pl műtét után), fokozottan érzékenyek az ilyen sugárzás hatásaira (a bennük lévő fém miatt receptorokká, érzékelővé válnak).

Az első város ahol bevezettek az 5G -t teljes lefedettséggel… vajon hol… Wuhanban…
Tehát, ahogyan Rudolf Steiner megírta már 1917-ben, könnyebb volt akkor embernek lenni, amikor még nem szőtte be életünket az elektromágneses sugárzás (1917-ben!), és most mindennél fontosabb a spirituális erősítés és tudatosság.

A videómellékletet a youtube eltávolította.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük