Symbolon kártya kurzus – az emlékezés és felejtés játéka

Szabó Ildikó

 

Egy bátor kalandra invitálunk, melynek során a Symbolon kártyák által vezetve elindulhatsz saját belső világod felé.  Ez a világ az emlékezés és felejtés játékának világa.

 

A Symbolon kártyák pedig iránytűként szolgálnak számodra ezen izgalmas és érdekes utazás során. Képi – és formaviláguk segítségével megláthatod a történeteid mögött rejlő üzeneteket. Olyan üzeneteket, melyekből soha nincsen két egyforma. Mindenki számára saját jelentéstartalmat hordoz egy-egy kártya minősége.

Ajándék ez a kaland, ha kibontod, gazdagodhatsz általa. Harmonizálhatod a viselkedésmintáidat, ráláthatsz fő mozgatórugóidra. Megismerheted azokat a személyiség-vonásokat, melyek sokszor tudattalanul alakítják viselkedésmintáinkat. Minden elem mélyén ott húzódik egy adott energia, ami arra az adott aspektusra jellemző és mozgatja, működteti azt.

symbolon kártyaÉrdekes rálátni, hogy a Te életedben éppen milyen intenzitással van jelen egy-egy Symbolon kártya minősége. Lehet, hogy megéled. Az is lehet, hogy elfojtod. Talán megtagadod. Vagy éppen elhatalmasodott, uralkodóvá vált. Egyik sem jó vagy rossz.  Azonban ha elfogadod és beengeded az információt, utat mutathat számodra saját harmóniád megteremtéséhez.

A módszer megalkotói Peter Orban (német pszichológus) és Ingrid Zinnel (asztrológus). Munkájuk során felfigyeltek az emberekben jelen lévő 12 legjellemzőbb személyiségtípusra. Ez indította el őket a módszer megalkotásának útján. A Symbolon kártya nem jóskártya! Alapvetően 12 alaptípussal dolgozik. Természetesen ezek többnyire nem „tisztán” jelennek meg az életünkben, hanem általában kapcsolódnak/keverednek egymással. Ezért is áll 78 lapból a Symbolon kártyapakli.

Minden kártyának van egy saját, az adott viselkedésmintát hűen tükröző elnevezése. Ez a könnyebb alkalmazást támogatja. Ha a szó jelentését szeretnénk lefordítani: sym = együtt és ballein = vetni (Az egyik oldal keresi a másik oldalt, hogy újból összekapcsolódhassanak).

A kártyáknak létezik asztrológiai megközelítése is. Mi azonban arra szeretnénk fókuszálni, hogy egy olyan eszközzel ismerkedhess meg, mely önmagad és családod életében is egy könnyen alkalmazható és hatékony eszköz lehet a hétköznapok forgatagában.  Felnőttek, gyerekek, kicsik és nagyok egyaránt használhatják. Segítő hivatás gyakorlása közben is használható.

Ha felszínesen közelíted meg, előfordulhat, hogy egy szép vagy éppen számodra nem tetsző képet látsz csupán. Azonban, ha kérdéseidet mélyről, a lelkedből teszed fel, megelevenedik a kép és átadja a számodra tartogatott üzenetét.

 

Kíváncsi vagy Neked milyen üzenetet tartogat? 

 

Tarts velünk, mi itt vagyunk és izgatottan várjuk, hogy elindulhassunk a felfedező útra. A két nap anyaga egymásra épül, így fontos, hogy mindkettőn részt vegyél. Az első napon megismerkedünk a kártyák alapjelentésével, a második nap pedig már főként a gyakorlásé lesz.

A kurzuson való részvételi díj tartalmazza a két napos programot, a jegyzetet (amit magaddal vihetsz), kávé és rágcsálnivaló fogyasztását.

Külön javasoljuk a kártya pakli beszerzését. Így később bármikor a rendelkezésedre áll majd.

Időpont: 2020. július 4-5. 9.00-18.00

Helyszín: Dunakeszi Fő út 133. Egészség Spektrum

Részvételi díj: 40.000,- Ft, mely jelentkezéskor fizetendő (átutalás, készpénz)

 

„Korán kelő” kedvezmény! 

 

2020. június 30-án éjfélig történő jelentkezés és díjfizetés esetén a program költsége: 30.000,– Ft

Jelentkezés: a linkelt űrlapon keresztül

A program minimum 4 fő jelentkezésével indul. Maximum létszám: 10 fő.

A kurzuson való részvételről névre szóló oklevelet állítunk ki.

 

Idegenvezetők:

Sándor Zsuzsanna Ilona és Szabó Ildikó

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük