Székely Orsi

Székely Orsi - cikkíró

Székely Orsi vagyok, írőnő és cikkíró

 

Szenvedélyesen szeretek írni. Elsősorban magamnak. Gyerekkoromban kezdtem el papírra vetni az érzéseimet, gondolataimat, hogy saját kis világomba burkolózzak. Amit magam körül láttam, az ridegnek hatott, így sok időt töltöttem a szobámban. Olvastam, fantáziáltam, verseket, történeteket írtam. Sosem jutott eszembe, hogy egyszer megosszam őket másokkal is.

Introvertált típus lévén a magány nem okozott gondot. Szerettem a csendet, mert tisztán hallottam a belső hangomat. A mai napig rá hallgatok és amit üzen, azt leírom. Így fejezem ki magam a legszívesebben. Írással.

 

Nemrégiben jött egy belső sugallat és eldöntöttem, hogy megosztom a világgal mindazt, ami bennem van. Ennek köszönhetően létrehoztam a Lélekszállás nevű oldalamat. Úgy gondoltam, talán másnak is kell egy hely, ahol elcsendesedhet és kedves kis történeteket, verseket, motiváló gondolatokat olvashat. Feltöltődhet, kicsit elvonulhat, ha túl bántónak és nyersnek érzékeli a körülötte áramló világot.

Szívesen osztom meg írásaimat, mert hiszem, hogy mások is örömüket lelhetik bennük. Immáron nem csak magamnak tartogatom őket, hanem boldoggá tesz, ha mások életét is bearanyozzák.

 

Nyissátok ki Lelketek kapuját és lépjetek be Velem a Fantázia Világába.

 

Székely Orsi
Latest posts by Székely Orsi (see all)