Szabó Ildikó

 

Szabó IldikóSzabó Ildikó vagyok, életgyógyász-életküldetési konzulens,
Bach-virágesszencia tanácsadó,
és önismereti mentor.

 

 

“A szabadság azt jelenti, hogy felelősséget vállalunk döntéseinkért, tetteinkért, saját életünkért.” (Yalom)

 

Mivel foglalkozom?

Önismereti konzultáció, életvezetési kérdések, családi kapcsolatok, Maja szimbolika, Bach-virágterápia, csoportos programok, amiNő Közösség – az élet dolgairól egymás között.

 

 

Határozottan vallom, hogy egy szomjazót sem tudunk megkínálni üres palackból. Így mi magunk is akkor leszünk képesek másoknak adni, ha töltődésre is biztosítunk magunknak Teret és időt. Ehhez tudok hozzájárulni a Te életedben, ha szeretnéd. Fontosnak tartom, hogy igen is foglalkozzunk érzéseinkkel. Ismerjük meg önmagunkat, a bennünk szunnyadó lehetőségeinket. Formáljuk, alakítsuk gondolkodásunkat, hitrendszerünket. Fejlesszük kommunikációnkat. Hiszen belső stabilitásunk megléte vagy éppen hiánya meghatározza életminőségünket.

Szabó Ildikó-ÉlettippekHiszek a tudatosságban. Hiszem, hogy sokkal felemelőbb látni és nem csupán nézni. Hiszem, hogy a számunkra haszontalan mintákat le lehet rakni. Hiszek az elhatározásban, gondolataink teremtőképességében, az érzések jelentőségében. Hiszek a szembenézés fontosságában, a feltett kérdések hasznosságában. Tevékenységem során nem feltétlenül a megmagyarázást tartom a fő célnak. Hiszem, hogy az élet sokkal, de sokkal egyszerűbb lehet, ha engedjük. Az a szándék vezet, hogy hozzájárulhassak a hozzám fordulókban valódi változások megszületéséhez.

Vannak bizonyos módszerek, melyeket alkalmazok tevékenységem során. Azonban a sablon megoldásokat nem szeretem. Nem hiszek abban, hogy egy-egy módszer bárkinek segítségére lehet és ugyanolyan eredmények érhetőek el általa. Nincs olyan, hogy valami egyformán működik mindenki számára. Viszont hiszek a szeretettel való odafordulásban, az osztatlan figyelem erejében. A tapasztalásban, új nézőpontok, szemléletmód elsajátításában. Nagyon fontos, hogy legyenek saját kérdéseink, felfedezéseink, amikből aztán kikristályosodik saját lényegünk. Az, ami számunkra fontos és beilleszthető mindennapjainkba, értékrendünkbe. Egy szóval: Élhető.

Főként Hölgyek keresnek meg, így született meg az általam életre hívott amiNő Közösség gondolata is. Jelenleg a foglalkozások online érhetőek el és olyan kérdéseket/témákat érintenek, melyek a női élethez szorosan kapcsolódnak és foglalkoztatnak bennünket.

 Engem az inspirál és visz előre nap, mint nap, hogy egyre közelebb kerülhessek önmagamhoz és tapasztalataimmal, tudásommal hozzájárulhassak a hozzám fordulók életéhez. Valahol összefonódik saját utam és azoké, akik kíváncsiak tevékenységemre.

Az írás számomra pedig egy olyan értékes és szeretett eszköz, mely segít, hogy megoszthassam, amit átélek, ami bennem munkál éppen. Talán valahol lesz egy közös metszéspontja világunknak, ahol az általam megosztottak találkozhatnak a Te belső világoddal. Megszólítanak, támogathatnak, inspirálhatnak Téged utadon.  Örömmel osztom meg ezeket az érzéseket, gondolatokat inspirációként az élet forgatagában.

 

Ha úgy érzed, van olyan élethelyzeted, melyhez személyem és tevékenységem hozzájárulás lehet, szeretettel várlak. Online és személyes formában egyaránt.

 

Bejelentkezés:

Szabó Ildikó