Szexi fehérnemű

Kincses Anna
Latest posts by Kincses Anna (see all)

A mai cikkem, egy felettébb izgalmas témát ölel fel, a női csábítást, mégpedig nem mással, mint szexi, csodaszép fehérneműkkel.

Berecz Zsuzsi egy influenszer jellegű tesztelésre kért fel, mégpedig arra, hogy vigyem el az újonnan kiadott kollekciója – a plus sise Sexy Litte Thing– két darabját, vegyem fel és vessem be itthon. Aztán mondjak róla egy szubjektív véleményt egy cikken keresztül.

Azt nem tudom, hogy honnan vette az ötletet, hogy rám essen a választása, de nagyon ráérzett, ugyanis imádom az ilyen jellegű fehérneműket. Több csábító fehérneműs fotósorozat is készült velem az évek során. Az elsőt a férjem kapta ajándékba, pár évre rá viszont a magam örömére készítettem el a képeket.

Szexi fehérneműben csábítottam el a férjem 2Nagy izgalommal mentem el a szexi rucikért és az első pillantásra megállapítottam, hogy kiváló minőségben készültek. Csodás színekben és még csodálatosabb anyagokból voltak összeállítva. Kiválasztottam két szettet és alig vártam, hogy hazaérjek, és a bőrömet érintsék ezek a szexi és izgató darabok. Kíváncsi voltam, hogy milyen érzés, és, hogy beindít e bennem valamit, férfi nélkül is.

Nem csalódtam. Felhúzva őket nagyon érzéki és finom hatást éreztem. Az első szett egy könnyű anyagból készített rafinált fazonú – főleg mell résznél – fekete csábító darab. A második egy csodás bordó költemény. Mind a kettő mintha rám öntötték volna. Az kiváltképp 10 pontot ért el nálam, hogy az anyaguk rugalmas és ezáltal kényelmes viselni őket. Nincs kiábrándító és vágylohasztóbb, mint feszengeni egy ilyen jellegű ruhában. Bajba is voltam, hogy melyiket vessen be az ominózus csábító estén. Végül is a fekete kis szexi szett mellett döntöttem és milyen jól tettem.

A hatás leírhatatlan volt. Ha őszinte leszek, nem sokáig éreztem a bőrömön a ruhácskát, de beindítónak és csábítónak szuperül bevált. Már azzal, hogy más voltam, mint eddig, mássá tette az egész együttlétet. A többit a fantáziátokra bízom.

Azt gondolom, ahhoz, hogy beinduljanak a férfiak ránk, azt nekünk is akarni kell. Nekünk is tenni kell azért, hogy csábosak legyünk. Mondjuk ki őszintén erre – persze csak ha kedvünk és hajlandóságunk van hozzá – rengeteg lehetőségünk van. Az egyik ilyen női csábító eszköz a szexi fehérnemű.

Tehát a Sexy Litte Thing 10-es skálán 12 pontot ért el. Csak ajánlani tudom, mindenkinek, aki szeretné feldobni a párjával az együttléteket. Kicsit más lenni, kicsit változtatni a mindennapok együttlétein és valami újdonsággal felforrósítani a lepedőt. Annak is ajánlom, akinek nincs fix párkapcsolata, hisz nem tudni mikor van rá lehetőség, hogy csábítsunk egy ilyen szexi rucival. Talán holnap?

 Bár Berecz Zsuzsi azt mondta, hogy róla ne írjak a cikkben, most nem hallgatok rá és ezt a pár mondator idézem tőle.

 „A kollekció egyik nem titkolt célja az, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy gyermek – vállalás után is van élet, szexuális örömök! HA a tűz felszításhoz kell néha egy-egy csini, szexi ruhácska, akkor bizony fektessünk bele! Megéri!!!!”

Köszönöm Zsu, hogy megtiszteltél a felkéréssel. Azt gondolom, hogy rengeteg nőt ajándékoztál meg azzal, hogy engedtél a csábításnak és megalkottad ezt a szexi és csábító kollekciódat.

Kincses Anna

Írónő Megjelent könyve

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük