Tabuk nélkül 2. – Nőknek az intim masszázsról

Érintés-intimitás terapeuta, Access bars kezelő,
Alkotó művész
Telefon: +36 20 980 6553
E-mail: taomasszazsandi@gmail.com

Made in Spirit by Andi
Havas Andi

Kedves Olvasónk, ha elszeretnéd olvasni a cikk első részét, itt találod :

TABUK NÉLKÜL – NŐKNEK AZ INTIM MASSZÁZSRÓL I. RÉSZ

  • Miből áll a bevezető vagy svédmasszázs?

Amiből szeretnéd. Kérheted azt, hogy háton fekve kezdjétek, és masszírozza át a lábadat, a combodat. Én sokszor olyan combizomlázzal mentem hozzá, hogy egy görcs volt az egész combom, és úgy jöttem el, hogy másnapra sokkal jobb lett. Vagy fekhetsz máris hason, akkor a talpaddal, lábfejeddel, lábszáraddal kezdi. A vádli masszírozása mindig indokolt lehet, hiszen rengeteget állunk. A talpmasszázstól kényelmesen ellazulsz, és hagyod, hogy kényeztessen. Aztán jön a farizom masszírozása. Nekem ez inkább fájdalmas, mint jó érzés, annak ellenére, hogy az intim masszázsban az az egyik számomra legkellemesebb rész. Andi ugyanis „lát a kezével” – azt hiszed, viccelek, pedig nem, – és teljes biztonsággal megtalálja azokat a pontokat, amelyek fájdalmasak. Ne aggódj azon, hogy nagy a feneked, lötyög vagy lelóg! Nem erről szól az egész. A fenék után a derék, majd a hát következik. Kiegészülhet váll- és karmasszázzsal, majd jön a nyak és a csuklyás izom környéke. Szintén egy olyan terület, amit mindannyiunk esetében indokolt masszírozni, görcsöt oldani, stresszt csillapítani. A végén simító, széles mozdulatokkal fejezi be a masszázst. Eddigre már teljesen „jól leszel”, ellazulsz, és nem gondolkozol olyan hülyeségeken, hogy hogy nézhetsz ki, vagy, hogy lelógsz a masszázságyról.

„A svéd masszázs nem teljesen megfelelően készíti elő a testet a jóni masszázsra, hisz teljesen más a technika, tehát a hatása is. Mégis ha valaki nagyon szeretné, akkor kezdem svéd masszázzsal, ritkán van ilyen kérés, általában valamilyen izomhúzódás, fájdalom miatt.  A tao érzéki masszázs célja az ellazulás, hogy falak és védekezés nélkül lazulj bele a jelenbe és nyitott, befogadó légy a folyamatokra és a jóni masszázsra. „ by Andi

  • Hogy zajlik pontosan az intim masszázs?

Ez a legnehezebb kérdés, mert mindig más. Mégis, azt hiszem, nyolc éve erre találtam legkevésbé egzakt válaszokat az interneten, úgyhogy most megpróbálok szégyenlősség nélkül írni erről, hogy segítselek és bátorítsalak: vágj bele, mert kimondhatatlanul jó!

Az, hogy hogy kezdődik, tőled függ. Hagyományosan háton fekszel, ha akarod, az arcodra vagy csak a szemedre tehetsz egy kendőt, törülközőt, hogy ne zavarjon semmi a külvilágból. Én ezért csukom be a szemem. Rád van terítve egy könnyű lepel. A mellkas masszírozása az első. Először a válladtól indul, simító-könnyedén gyúró mozdulatokkal, majd egyre finomabban érint, ahogy halad az érzékenyebb pontok felé. Mindenki máshol érzékeny, Andi ezt is tudja, bízd rá magad. Ő azt mondja, csak a jelzéseimet figyeli – szerintem én semmilyen jelzést nem adtam neki, mégis tudja, hogy hol a legjobb nekem, például a mellem külső oldalán. Körkörös mozdulatokkal simogat a mellbimbó felé, majd nem tudom, mit csinál, de már itt azt érzed, hogy mindjárt felrobbansz. Ezután elindul lefelé. Nekem, akinek vagy 30 kiló túlsúlyom van, sokáig nem esett jól, ha a hasamat érintette, ettől nem tudtam elvonatkoztatni. Érezte, nem erőltette. Most már ez is nagyon jó érzés, mert nem gyúrja a hájamat, csak simít, érint. Az egész valahogy olyan biztonságot adó. 

Ahogy közeledik a „lényeg” felé, átsimítja a lábaid belső felét. Nagyon kellemes érzés, amikor a belső combodat érinti, majd körbesimogatja a combtő belső részét. Nekünk, nőknek a fazon vonala is igen érzékeny pontunk, és ezt egy masszőz nagyon jól tudja!

 

A jóni masszázs nem kizárólag a jóni masszírozását jelenti, ez nagyon fontos. Az oda vezető út sokkal, de sokkal lényegesebb számomra. Erőteljes mozdulatokkal megpaskolja a Vénusz-dombot, olykor-olykor véletlenül érintve a csiklót, amitől olyan érzésed van, mintha villám futna keresztül rajtad. Ez ötször-hatszor is akár. El tudod képzelni? A Vénusz-domb felső része után a külső nagyajkak következnek. Ne úgy képzeld el, mint a nőgyógyásznál! Nem feszít, nem húz szét, tár ki semmit, a tested maga válaszol a keze érintésére.

Volt olyan alkalom, ahol már itt azt éreztem, hogy közel vagyok az orgazmushoz. A nagyajkak után a kisajkak jönnek. Nem zavar, hogy „ott” érint meg, nem érzem idegennek, mert addigra teljesen egy hullámhosszra kerültünk, nem két különálló személy vagyunk, hanem egy univerzum. Borzasztó rosszul hangozhat, de nem találok rá másik szavakat. Egyszerűen ő én lesz. A két kisajak körbemasszírozása után a clitoris ingerlése, illetve a hüvelybe való bemenet következik. Ha nem akarod, nem kell! Nekem többször volt olyan, hogy menses előtt/után voltam, vagy bármi miatt úgy éreztem: ezt a „mélységet” már nem kívánom. Akkor az elején megmondtam neki, és úgy is nagyon-nagyon jó volt! Általában szinte „beszippantja” az ujját a hüvely ilyenkor. Lehet, hogy több ujját is, nem tudom. Itt érünk el a tulajdonképpeni jóni masszírozásáig – és mégis, mennyi minden más történt már eddig! A g pont ingerlése, a hüvely belső, bordázott felületének nyomkodása valami ősi, primitív extázist szabadít fel. Itt is el lehet jutni az orgazmusig. A jóni masszázs utolsó része, amikor az egyik ujjával a clitorist ingerli, a másikkal a hüvelyt, a harmadikkal a popsi lukat. Vannak, akik szerint ez a legtökéletesebb egyensúly, én is közéjük tartozom.

  • Cél-e az orgazmus?

Egyértelműen nem, de nagyon sokszor velejárója.

Tulajdonképpen úgy fogalmazhatok, hogy az egész intim masszázs egy nagyon hosszú orgazmus, annak különböző fázisaival – így ha az „igazi” orgazmust nem is éled meg, akkor is érezheted ugyanazt a kielégülést. 

Andinál az a fantasztikus, hogy pontosan tudja, mikor hol jársz, akkor is, amikor te már rég nem. Amikor magamban azt mondom: jaj, ez nagyon jó, még, még, még! – akkor nem hagyja abba, vagy épp átvált egy olyan mozdulatra, amitől még jobb lesz. Nem kell sietni. Soha nem ő hagyja abba az egészet, hanem te.

 

  • Hogy viselkedjek közben?

Ez teljességgel tőled függ. Aki kiabálni szokott, kiabál, aki nyögni, az nyög. Andinál nincs jó és rossz út, nincs semmi, amit nem lehetne, vagy épp ami kellene. A lényeg, hogy ne „viselkedj”, csak add önmagadat, ne cenzúrázd, ne kontrolláld a reakcióidat! Nem fontos, hogy mit csinálsz, csak az, hogy mit érzel.

Forrás: Ági

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük