Te teremtesz, vagy az Univerzum?

Kincses Anna
Latest posts by Kincses Anna (see all)

Mi van, ha a valóságod teremtése közös buli az Univerzummal? Mi van, ha Te is teremtesz, és az Univerzum válaszol rá? Mi van, ha társteremtésben vagy az Univerzummal és rengeteg emberrel, akiknek ugyan olyan nézőpontjaik vannak mind Tiednek?

Minden pillanatban teremtesz, még ha nem is vagy rá tudatos. Teremtesz az energiáddal, a rezgéseddel, a frekvenciáddal, a mozdulataiddal, a beszédeddel, a gondolataiddal, a tudattalan információiddal, az egész lényeddel. És ezek sokaságának összegződéséből tevődik össze a valóságod. Tehát a nézőpontod teremti a valóságodat és nem fordítva.

Teremted a saját életed, miközben átlátsz a másik ember teremtésébe is. Mivel átlátsz, sokszor elfelejtkezel a sajátodéról és a másik valóságával kezdesz el foglalkozni. Beleavatkozol ezáltal mások életébe, pedig lenne mit alakítgatni a saját világodban is. Teremtesz azzal is, hogy felkapcsolódsz bármilyen kollektív tudatra és magadra rántod, magadnak érzed azokat az információkat és energiákat is, amik ebben a tudathalmazban vannak. Mindezt úgy teszed, – észre sem véve, – hogy ez nem is a Te valóságod.

Vegyük példának a szegénységtudatot. A nézőpontjaid hatására, a szegénységtudat kollektív tudatához csatlakozva azonosulsz a másik szegénységével. Ehhez hozzáadódik még a saját információd a pénzhiányról, amit anyutól és aputól vettél át kiskorodban, vagy hoztál magaddal párhuzamos valóságokból, és már meg is teremtetted magadnak a kiszolgáltatottságot, nélkülözést, hiányt és az ínséget.

Hogy kerül a képbe az Univerzum? Úgy, hogy egy adó rendszerről beszélünk. Te adod az információ és energia halmazt és az Univerzum adja ezek összességéből gyúrt eszenciát, ami anyagba sűrűsödve megjelenik a valóságodban. Az Univerzum társteremt veled. Folyamatosan a pénzhiányról beszél, panaszkodsz és csak a hiányra gondolsz, akkor az Univerzum ezt adja Neked vissza. Kérsz, és kapsz elven működik az egész teremtés.

Ha ilyen ügyesen meg tudod teremteni a szegénységet, mit tudnál a tudatossággal véghezvinni? Talán a gazdagságot és a bőséget? Választanád?

A tudatos teremtés ott kezdődik, hogy felvállalod a saját valóságodat. Nem Julcsi, és Pistiét, csak a sajátodat. Ha felvállaltad, akkor megszűnik az panaszkodás és az ítélkezés, és ez hatalmas blokkokat szabadít fel benned. Elkezd jobban áramolni minden, ami bőséggel kapcsolatos. Elkezd változni a valóságod. Ha még elismered és netalántán hálás is vagy azért, amit már eddig megteremtettél, akkor aztán látható változások is lesznek a világodban.

Megéri elkezdeni az önmunkát azokon a blokkolt élethelyzeteken, amik nem engedik meg, hogy boldog jelent és jövőt teremts magadnak. Legyen az a pénz, párkapcsolat, önbizalom és önérték. Mindegy mivel kezded, egyik a másikkal összefügg és kihat a világod minden területére. A tudatos teremtés benned van, és tudod, csak el kell ismerni, hogy képes vagy rá. Rá kellene szánnod azt az én időt, amivel megteremtheted a vágyott valóságodat, úgy, hogy elkötelezve önmagadat választod, és nem mások teremtését és életútját.  

Kincses Anna

Írónő Megjelent könyve

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük