Újabb díjat kapott a Nu Skin arctisztító készüléke

Kicsi Budoár

Szépségtermékeivel a Nu Skin 2011 óta immár hatodik alkalommal végez a JOY Prix de Beauté szakmai verseny különféle kategóriáinak dobogóján.

A világmárkák versenyén a Nu Skin idén az ageLOC LumiSpa arctisztító készülékkel zsebelte be a „Szépségápolási kisgépek” kategóriájának harmadik helyét. A 2018 januárjában debütált kettős hatású bőrápolási rendszer ezzel együtt már három szépségápolási elismerést tudhat magáénak.

Az innovatív szépségápolási termékeket és eszközöket kínáló Nu Skin az otthoni kozmetikai kezelést biztosító megoldásaival és termékeivel forradalmasította a szépségipart, számos rangos innovációs és designdíjat nyert el világszerte. Az idei sikersorozatot az ageLOC LumiSpa eszközzel kiérdemelt 2018-as JOY Prix de BeautéSzépségápolási kisgépek” kategória harmadik helyezése zárja. Az ageLOC LumiSpa innovatív bőrápolási eszköz 2018-ban ráadásul a Cosmo Beauty Award „Legjobb szépségápolási eszköz” kategória közönségdíjasa lett, valamint az idei Glamour Glammies díjkiosztón is elvitte a legjobb beauty eszköz kategóriának járó elismerést.

De vajon mi teszi ennyire különlegessé a LumiSpa arctisztító készüléket?

Az ageLOC LumiSpa egy kettős hatású bőrápolási rendszer, ami teljesen új megvilágításba helyezi az otthoni bőr-és szépségápolást. A készülék ugyanis nem csak megtisztítja az arcbőrt a környezeti szennyeződésektől, a kosztól és a sminktől, de számos jótékony hatást is kifejt (apróbb pórusméret, sima bőrfelület, puha, alaposan megtisztított, ragyogó bőr, világosabb bőrtónus és friss megjelenés, elhalt hámsejtek eltávolítása), amelyek a rendszeres, napi kétszer kétperces használat mellett tovább fokozódhatnak. A cserélhető szilikonfejjel rendelkező, kicsi és praktikus eszköz ráadásul gyorsan, egyszerűen, és akár a zuhany alatt is használható.

Az ageLOC LumiSpa készüléket a különböző bőrtípusokra kifejlesztetett Activating Cleanser arctisztítókkal érdemes használni, amik optimalizálják a LumiSpa kezelőfejének mozgását azáltal, hogy légpárnahatást gyakorolva „kipárnázzák” a bőrt. Ez a technológia elősegíti a precíz tisztítást és simítást, valamint megkönnyíti a bőrrel való érintkezést is. A készítmények a Nu Skin szabadalmazott ageLOC összetevő-keverékét tartalmazzák, ami garantálja a ragyogóbb, fiatalosabb és egészségesebb megjelenésű bőrt. A tiszító gélek eddig csak száraz, normál/vegyes, valamint zsíros arcbőrre voltak elérhetőek, azonban idén decembertől két új készítménnyel bővül az Activating Cleanser paletta, így már az érzékeny és a pattanásos bőrűeknek sem kell lemondaniuk az ageLOC LumiSpa élményről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük